Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
aniafk wrote:To sama zobacz jak długo możesz wozić dziecko. Do 5 kilo czyli miesiąc+ ,czyli sensu za dużego to niema.
Właściwie to dziwne bo casualplay ma te same foteliki co mutsy i piszą zupełnie co innego.
Ryba gratulacje i witamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 00:30
-
alkak12 wrote:Chyba źle spojrzałaś. Jako fotelik samochodowy może być używany do 10 kg a jako gondolka do wozka do 13kg.
Ryba gratulacje i witam
No tak, ale jest zaznaczone że pozycja leżąca w samochodzie do 5 kilo to miałam na myśli. Ogólnie fotelik to wiadome, że dłużej
Więc jak ktoś kupuje taki fotelik z myślą, że sobie dziecko będzie woził leżące to raczej długo nie powozi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 00:33
-
alkak ale opis, fajny ten koszyk wypinany
Kambel super z tym basenem! tak trzymajcoś cudownego
marzę o tym żeby urzeczywistnić moje chęci i z dziećmi chodzić
miałam to robić w ciąży i codupa jestem
Ryba gratuluję, sporo przed Tobąno ja się tu wiele dowiedziałam bądź załapałam temat i wiedziałam czego szukać w necie, także będzie git
mam irracionalny lęk przed "ciapatymi" lekarzami po filmie Kwiat Pustyni
bez filmu w sumie też haha
ufo może wygodne i funkcjonalne tylko wygląda inaczej niż to co nam znane, jakiś taki jest mało przytulny o -
nick nieaktualny
-
A ja akurat z tego powodu szukałam tego wózka z tym konkretnym fotelikiem. Nie mogłam patrzeć jak mój mały był skulony w normalnym foteliku (niestety w Chrysler Grand Voyager którego posiadamy siedzenia są pochyłe w strone oparcia i normalny fotelik jest bardzo pochylony) a przy tym to nie przeszkadzało.