Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula ja dzisiaj się nie boję a co będzie za 3 miesiące to nie wiem, jakoś teraz tak sobie myślę że zrobię wszystko żeby już dzidziusia mieć
No i nie pamiętam ostatniego porodu albo nie chce pamiętaćbo bolało koszmarnie
Paula95 lubi tę wiadomość
-
cesarka jak cesarka hehe, w tych czasach to w odczuciach niczym zabieg, choć jednak operacja więc komplikacje jakieś mogą być, rana boli troszkę później, znośnie, bardziej się człowiek obawia po prostu żeby tam nic nie pękło i żeby przypadkiem flaki nie wylazły
w kolejnej ciąży ryzyko jest jeśli się coś źle zrosło,
ja chcę spróbować naturalnego, ból jest jak widać do przeżycia, a nawet zapomnienia i to zaraz
ja z czystej ciekawości chcę spróbować, to może moja ostatnia szansa
cholernie się boję ale, w którymś momencie chyba sobie człowiek zdaje sprawę z tego, że nie ucieknie i płynie z prądem
cesarki na życzenie z powodu strachu nie polecałabym
z innych względów no to prędzej, wszystkie się boimy zawsze choć trochęaniafk, Krysti, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
ap1526 dzieki masz racje za bardzo panikuje chyba;) przeciez tyle kobiet na swiecie rodzi dziedziaczki normalnie wiec czemu nie sprobowac hehe, a co do warzyw to tez mam problem wogole mi nie wchodza tak jak przed ciaza jadlam non stop tak teraz mnie mdli
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Właśnie ja kupiłam ze względu na małą łazienkę, normalnie mam stojaczek i wanienkę po Piotrku ale wtedy musiałabym kąpać w sypialni a, że póki mieszkamy gdzie mieszkamy mamy tylko sypialnie i teraz taki przewijak waninka 2w1 to dla mnie super sprawa, jeszcze na kółkach. Przypadkiem znalazłam i mówię do męża popatrz a on od razu Kupuj!
Malutka to fakt, ale myślę wyprowadzić się zanim młody 3 miesiące skończy. Chociaż na zdjęciu z amazon widziałam w niej siedzące już dzieckoPenelope lubi tę wiadomość