Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
uroczy pokoik, rzeczywiście spokój w nim, dobrze, przyda Ci się wyciszać tam pewnie
mnie się ta biel teraz urąbała właśnie
wiklinowe koszyczki widzęoj lubię
z tym busem niezły pomysł
ja może kiedyś pomyślę nad manewrami z Polski, na razie mi daleko do takich planów, teraz tylko chcę prywatności i schludnie mieć i ciepło w tyłek na zimę
jak się zaaklimatyzujemy to włączam wenę i projektuję po mojemu
marzeń w głowie się przez lata nazbierało
ja mam adblocka i mi się nie odtwarza, daruj, nie chce mi się kombinować, lenia mam
-
trudno nie zrozumieć kobiety która bardzo chce mieć dziecko, ale nie za wszelką cenę, nie za cenę dużego ryzyka osierocenia małego dziecka.aniafk wrote:http://lifestyle.wp.tv/i,Caly-swiat-mowil-o-tym-porodzie,mid,1550051,index.html?ticaid=613646#m1550051
Co o tym myślicie? Ja jestem na nieLimerikowo lubi tę wiadomość
-
tutaj ryzyko jest większe niż tylko duże, kobietę może i rozumiem ale żal mi tego dziecka.
Zresztą dla mnie to takie obleśne, jeszcze jak mówią, że wstrzymywali menopauzę i sztuczną owulację serwowali. Dla mnie to już za duża i bezczelna interwencja w naturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:51
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
dziwaczne
odchyły ludzie mają różne
ale to mało bezpieczne, zdrowe to dziecko jest?
aż dziw bierze, że się udało
marzy mi się fotel bujany do pokoiku, obok lampa podłogowa jakaś ładniuchna i ta wieżyczka żeby sobie jakieś melodyjki spokojne w tle leciały i luuuzik
aniafk, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ania, zasugerowałam się wczoraj Twoim wpisem, że spokój do 15.30 jak syn w szkole i wyszłam z domu o 15 żeby dotrzeć spacerkiem, dobrze, że narwana jestem i szybko chodzę, bo oni lekcje o 15.10 skończyli
masakra
byłam na styk, połowa dzieci już poszła
(zaginam czasoprzestrzeń, stąd edycjahaha
ano w praktyce to pewnie wrzaski będąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:01
aniafk lubi tę wiadomość
-
spojrzałam na Twój suwaczek, 21 tydz, Boże to było dopiero co, naprawdę.
mnie czas tak zasuwa, że to obłęd jakiś
no ja mam kawałeczek, nieeeeenawidzę się spóźniać i zawsze sobie wychodzę sporo przed i wszędzie czekam jak debil, ale nie mogę nawyku zmienić, wczorajsze gapiostwo mnie przeraziło, ale chociaż podeszłam, synka wzięłam i fru do domu, jak miło, bez odstania -
Ja czasami chciałabym dalej np jak jest słoneczko i ciepło i młody na rowerku mógłby jeździć bo teraz to sensu niema. Za to jak leje to chwalę sobie te 3 minuty
Mi się strasznie wlecze, może przez tą szyjkę. Czekam żeby chociażby 30 tydzień był w razie wcześniejszego porodu. Straszną mam schizę żeby nie urodzić za wcześnie -
znalazłam w łazience test ciążowy nieużyty
chyba sobie zrobię haha i foto strzelę pamiątkowe
a nóż się okaże, że nie jestem w ciaży
przypomniał mi się motyw z House'a jak babeczka w przychodni wymienia doktorowi swoje dolegliwości, a on coś w stylu- ma pani pasożyta, ale proszę się nie martwić, wiele kobiet lubi swoje pasożyty, nadaje im imiona...aniafk, kambel, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
ja dokładnie w Twoim tygodniu miałam te same obawy, pamiętam, bo wtedy się tak dowiadywałam co by było gdybym urodziła, oglądałam program o wcześniakach 21 bądź 24 tygodniowych. Ale zaraz przeleci
ja chciałam w styczniu rodzić
zamień się
nasza cała trójka jest ze stycznia, poza tym przydałoby się jeszcze ciut czasu
aniafk lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:aniafk, ja też marzę żeby z Polski mieć materiały i ludzi do kolejnego remontu. Mojej siostry facet ma firmę, zrobili jej ostatnio pięknie, śmieję się żeby mi ich dała na miesiąc tu, niech dwa vany wezmą, kupią materiały i zapłacę im za miesiąc pracy , dam im tu spanie, jedzenie a i tak mnie o wiele taniej wyniesie niż tutejsi. Mi ostatnio miejscowy fachowiec wycenił adaptację garażu na część mieszkalną (ściany, podłoga, sufit) jeden wielki kwadrat z osobnym na mały shower room na 12,400 funtów, za tyle w Polsce pół domu wybudujesz !!!
nam w Poz w mieszkaniu inwestycyjnym robila general remont teraz i wczeniej w 2011 lazienke
http://www.hydraulik.poznan.pl/
strona jest o uslugach hydraulicznych ale robia all nawet maja uprawienia do instalacji gazowych
bez reklamy polecamy z mezem jesli poszukujeszPenelope lubi tę wiadomość
-
aniafk, mi też się wlecze, chociaż dopiero co marzyłam żeby 12 go spokojnie doczekać, ale jak się czeka to się wlecze. pewnie jak już dobiję to stwierdzę że zleciało jak z bicza strzelił.
Kambel może nam pewnie coś o tym powiedzieć
ap, zrób test ciążowy i na allegro sprzedaj hahahhha
aniafk wrote:Mi się strasznie wlecze, może przez tą szyjkę. Czekam żeby chociażby 30 tydzień był w razie wcześniejszego porodu. Straszną mam schizę żeby nie urodzić za wcześnieaniafk, ap1526 lubią tę wiadomość
-
aniafk, a dlaczego na zwolnieniu, sorry jeśli nie doczytałam a już pisałaś.aniafk wrote:hahaha nie jedna kupi żeby kogoś wrobić
)
Ja też czekałam na 12 teraz czekam na 24 a później chyba na poród
Siedzę na zwolnieniu teraz, gdybym pracowała to może by to szybciej szło a tak to nie przyzwyczajona jestem do siedzenia w domu ;/