Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczynki
Mam pytanko do tych które latają Ryanairem i orientują się w ostatnich zmianach odnośnie tego co można wziąć dla dziecka. Otóż lecimy za niedługo na wakacje do PL z naszą 2 miesięczną pociechą i do tej pory myslałam że weźmiemy tylko fotelik samochodowy a teraz tak myślę że bardzo przydałaby nam się jeszcze gondola. Czy jest taka opcja by zabrać i to i to?
-
No dziewczynki mąż w pracy synek w szkole weekend czas zacząć
Penelope nie przyjmowałaś świadków Jehowy to ja Ci z chęcią podeślę jak przyjdą
Paula95 ja kupiłam wanienkę 5 lat temu taką z wkładką dla noworodka i po pierwszej kąpieli oddałam ją w inne dobre ręce nie chcąc ani grosza. Jak dla mnie to porażka. Mam nadzieję, że Twoja jest inna i że będziesz zadowolona.
Takie coś miałam i gorąco NIE POLECAM
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffef83a64bf5.jpg
Polski sklep odwiedzam bardzo często. Wędliny tylko tam kupuję, mizerii na brytyjskiej śmietanie sobie nie wyobrażam i naleśników na ich mące. Chleb kupuję w sainsburym albo w tesco ten pieczony w sklepie, zawszę proszę żeby mi pokroili. Bardziej mi smakuje niż te [polskie tutaj.
Co do zdjęć przechowywanych na dysku to ja robię kopie zapasowa online i jak dysk szlag trafi to zdjęcia mam w sieci.
Ap ja w tych free paczkach miałam trochę inne gadżety tzn nie miałam np waterwipes . Hmmmm oszukali mnie ?
onka79 Ryanairem dzięki Bogu nie latałam ale do pozostałych linii możesz spokojnie zabrać dwie rzeczy. Możesz nawet fotelik na pokład zabrać.
Penelope, ap1526, Paula95, onka79 lubią tę wiadomość
-
a wanienka wygląda zachęcająco, już oni wiedzą jak zdjęcia robić reklamowe
ja wszystko na jogurcie naturalnym więc nie zauważyłam różnicy, a mąkę kupuję tą z proszkiem do pieczenia i naleśniki i placki mam cudne puchate
bułeczki kupuje w lidlu mrożone i piekę sobie w domku, pyszne takie gorące
przez to więcej jem
nie wiem, oni zmieniają chyba troszkę co jakiś czas, najlepsze, że miałam juz fioletową, ale dostałam mail, że są kupony, zalogowalam sie i podrukowałam tak z d..paczki family są chyba do 3 m-ca po urodzeniu jak nie dalej, to może tez sobie podrukuj, ja tam nie wiem co i jak, tylko jak w oko wpadnie to zaraz biorę, przysłali mi też od bounty taką książeczkę kolorową i list, obiecali, że do porodu dostanę pakę dla dziecka, hmm, a dobrze, bo nie mam kolejnego kuponu na ich paczkę i nie wiem czy zgubiłam czy nie dali
przeraża mnie myślenie o samolocie, może kiedyś będę musiała się zastanowić nad tym i rzeczywiście nie wiadomo co tam brać, ale nie będę zaśmiecać mózgu tą wiedzą, póki co zbędna i ciężka
dzwonili z councilu, biorą się za nasz wniosekPenelope lubi tę wiadomość
-
Paula95 nie wiem jak z 5 miesięcznym dzieckiem bo ja tylko noworodka testowałam i kupiłam ze względu na to wiszące coś. Właśnie to okazało się największą porażką ale dlaczego to nie pamiętam. Wiem tylko że oboje z mężem jednogłośnie stwierdziliśmy że tego nie da się używać. Bez wkładki też lipa bo wanienka miała przegródkę czy jakąś wypustkę już nie pamiętam i to też przeszkadzało. Ale może Tobie akurat będzie wygodnie. Na razie nie wyrzucaj
-
To z emmas dostajesz te maile? Czy z innej parafii? Ja mam od położnej wydruk z baunty do wypełnienia i wysłania ale leży i czeka bo już jeden od nich miałam ale do realizacji w asda i boots i myślałam, że to to samo. No to teraz głupa przypalę i wyślę
-
a mąż przytargał ten wanienko przewijak wczoraj. Powiem Wam, że dosyć duże to jest. Pojemne bardzo, śmiałam się , że ja tam nawet ciuszki pochowam
wanienka ma wężyk do wylewania wody - któraś o to pytała. W ogóle to wydaje się być bardzo solidny. Wszystko wyjdzie w praniu - kąpaniu w styczniuap1526, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ja water wpies miałam ale za to tego zielonego opakowania juz nie. To też zależy chyba gdzie się odbiera. Jeśli chodzi o Bounty dostałam w szpitalu paczkę i tam był jeszcze jeden kupon.
No na zdjęciu wanienka ładnie się prezentujena reklamach większość wygląda super a później w kacie leży
Paula95 lubi tę wiadomość