X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myheritage.pl

kambel, aniafk lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • onka79 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki ;-) Mam pytanko do tych które latają Ryanairem i orientują się w ostatnich zmianach odnośnie tego co można wziąć dla dziecka. Otóż lecimy za niedługo na wakacje do PL z naszą 2 miesięczną pociechą i do tej pory myslałam że weźmiemy tylko fotelik samochodowy a teraz tak myślę że bardzo przydałaby nam się jeszcze gondola. Czy jest taka opcja by zabrać i to i to?

relgh371fxfsmrgb.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ja z tego co czytalam to mozna zabrac 2 rzeczy z: wozek, fotelik, lozeczko turystyczne....
    Jak juz bedziesz wiedziec co i jak na 100% to daj znac bo my moze tez polecimy ;)

onka79 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    większość już wtajemniczona zapewne ;)ale że na placu zabaw był czas i pomysł to pozwolę sobie zaprezentować co wytargałam za kupony z neta,
    otworzyłam z ciekawości te pieluszki i było łup "matko, jakie malusie" :D

c3b8f0c66dc50f80med.jpg

500100648e987f20med.jpg

978caf60c0ad9d5amed.jpg

ee2d0bf8c1375773med.jpg

02ee66bad5c90c48med.jpg

Zancia28, kambel, Penelope, Paula95, Plumb80 lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ja wlasnie wrocilam z pl i mialam sportowke + Fotelik samochodowy i to za darmo i mozna nawet gotowe mleko w butelkach przewozic ja mialam cowe&gate

onka79, Paula55 lubią tę wiadomość

1usa3e5e42kseo71.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki mąż w pracy synek w szkole weekend czas zacząć :D

Penelope nie przyjmowałaś świadków Jehowy to ja Ci z chęcią podeślę jak przyjdą :D

Paula95 ja kupiłam wanienkę 5 lat temu taką z wkładką dla noworodka i po pierwszej kąpieli oddałam ją w inne dobre ręce nie chcąc ani grosza. Jak dla mnie to porażka. Mam nadzieję, że Twoja jest inna i że będziesz zadowolona.
    Takie coś miałam i gorąco NIE POLECAM
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffef83a64bf5.jpg

Polski sklep odwiedzam bardzo często. Wędliny tylko tam kupuję, mizerii na brytyjskiej śmietanie sobie nie wyobrażam i naleśników na ich mące. Chleb kupuję w sainsburym albo w tesco ten pieczony w sklepie, zawszę proszę żeby mi pokroili. Bardziej mi smakuje niż te [polskie tutaj.

Co do zdjęć przechowywanych na dysku to ja robię kopie zapasowa online i jak dysk szlag trafi to zdjęcia mam w sieci.

Ap ja w tych free paczkach miałam trochę inne gadżety tzn nie miałam np waterwipes . Hmmmm oszukali mnie ? :D

onka79 Ryanairem dzięki Bogu nie latałam ale do pozostałych linii możesz spokojnie zabrać dwie rzeczy. Możesz nawet fotelik na pokład zabrać.

Penelope, ap1526, Paula95, onka79 lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wanienka wygląda zachęcająco, już oni wiedzą jak zdjęcia robić reklamowe :)

ja wszystko na jogurcie naturalnym więc nie zauważyłam różnicy, a mąkę kupuję tą z proszkiem do pieczenia i naleśniki i placki mam cudne puchate :D
    bułeczki kupuje w lidlu mrożone i piekę sobie w domku, pyszne takie gorące
    przez to więcej jem :D

nie wiem, oni zmieniają chyba troszkę co jakiś czas, najlepsze, że miałam juz fioletową, ale dostałam mail, że są kupony, zalogowalam sie i podrukowałam tak z d..:) paczki family są chyba do 3 m-ca po urodzeniu jak nie dalej, to może tez sobie podrukuj, ja tam nie wiem co i jak, tylko jak w oko wpadnie to zaraz biorę, przysłali mi też od bounty taką książeczkę kolorową i list, obiecali, że do porodu dostanę pakę dla dziecka, hmm, a dobrze, bo nie mam kolejnego kuponu na ich paczkę i nie wiem czy zgubiłam czy nie dali

przeraża mnie myślenie o samolocie, może kiedyś będę musiała się zastanowić nad tym i rzeczywiście nie wiadomo co tam brać, ale nie będę zaśmiecać mózgu tą wiedzą, póki co zbędna i ciężka :D

dzwonili z councilu, biorą się za nasz wniosek

Penelope lubi tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniafk wlasnie taka wanienke kupilam:D

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko serio! wlasnie identyczna!

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu ie poleczasz?ojejku az sie boje teraz, za miesiac moj kuzyn 5 miesieczny przyjezdza wic sprawdzimy na nim ale nie wydawala sie jakas beznadziejna wlasnie taka super no bo ma termometr i wogole;/

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula95 nie wiem jak z 5 miesięcznym dzieckiem bo ja tylko noworodka testowałam i kupiłam ze względu na to wiszące coś. Właśnie to okazało się największą porażką ale dlaczego to nie pamiętam. Wiem tylko że oboje z mężem jednogłośnie stwierdziliśmy że tego nie da się używać. Bez wkładki też lipa bo wanienka miała przegródkę czy jakąś wypustkę już nie pamiętam i to też przeszkadzało. Ale może Tobie akurat będzie wygodnie. Na razie nie wyrzucaj :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z emmas dostajesz te maile? Czy z innej parafii? Ja mam od położnej wydruk z baunty do wypełnienia i wysłania ale leży i czeka bo już jeden od nich miałam ale do realizacji w asda i boots i myślałam, że to to samo. No to teraz głupa przypalę i wyślę :D

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mąż przytargał ten wanienko przewijak wczoraj. Powiem Wam, że dosyć duże to jest. Pojemne bardzo, śmiałam się , że ja tam nawet ciuszki pochowam :D
    wanienka ma wężyk do wylewania wody - któraś o to pytała. W ogóle to wydaje się być bardzo solidny. Wszystko wyjdzie w praniu - kąpaniu w styczniu :D

ap1526, Penelope lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tych mrożonych bułek to w życiu bym nie kupiła! Podejrzewam, że w moim jadłospisie już na nic innego by miejsca nie było :D
    Uwielbiam świeże pieczywko.
    Właśnie kupiłam sobie bułeczki (upieczone) serowo cebulowe :D

Paula95 lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie narazie nie bede wyrzuc zobaczymy :), o przewijaku tez myslalam a gdzie swoj kupilas?

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole dziewczyny gdzie w Anglii mieszkacie?Bo ja kolo Birmingham w Dudley, moze ktoras z was jest z okolic?;)

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja water wpies miałam ale za to tego zielonego opakowania juz nie. To też zależy chyba gdzie się odbiera. Jeśli chodzi o Bounty dostałam w szpitalu paczkę i tam był jeszcze jeden kupon.
    No na zdjęciu wanienka ładnie się prezentuje :) na reklamach większość wygląda super a później w kacie leży :)

relgio4pk3pt9z4w.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula95 wrote:
    nie narazie nie bede wyrzuc zobaczymy :), o przewijaku tez myslalam a gdzie swoj kupilas?

używany za dwie dychy na ebay :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie zgadzam sie mam tyle rzeczy wlasnie ktore ladnie wygladaly a potem okazalo sie ze sie je zle uzywa

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zarejestrowałam się na stronie baunty i czekam na kuponiki i paczuszki :D
    Ja w szpitalu na odchodne też dostałam.
    Paula ja z Luton/jeszcze/

ap1526, Paula95 lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ