Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś pojechałam na te ' badania ' do szpitala. Po czym babka przychodzi i mówi że w systemie jest na jutro a na liście na dziś. Jednak mnie przyjęła i mówi że ona nie wie dlaczego GP mnie do niej przysłał. Wysłała mnie na badanie krwi i powiedziała ze aby przy następnej ciąży dziecko było większe to
- Partner ma palić na zewnątrz
- Brać kwas 3 mies przed ciążą
- Iść na zwolnienie lekarskie na cały okres ciąży
- I będą mi podawać... Aspirin ( nie pamiętam całej nazwy)
I tyle gdybym wiedziała że na tym to będzie polegać to bym w ogóle nie jechała. Strata pieniędzy i czasu -
tam wchodzisz i sama drukujesz vouchery, ja wydrukowałam od razu trzy i zrealizowałam za jednym podejściem. Właśnie zobaczyłam że znowu mogę wydrukować, ale nie wiem czy to te same co poprzednie czy jak.aniafk wrote:Właśnie zarejestrowałam się na stronie baunty i czekam na kuponiki i paczuszki
Ja w szpitalu na odchodne też dostałam.
Paula ja z Luton/jeszcze/ap1526, aniafk lubią tę wiadomość
-
czytywałam właśnie że generalnie produkty Johnson nie mają super opinii, nawet dość marną powiedziałabym , ale to tyle co wyczytałam.kambel wrote:W ogóle wg mnie to te różowe oliwki Johnsona bardziej wysuszaja skórę niż nawilżają. Nawet konsystencję mają inną niż np bambino
-
no wizyta bardzo "owocna"
mnie też te różowe oliwki nie pasują
jadł synek w szkole ziemniaki i jakieś jajeczka małe hehe, podejrzane, nie smakowały za bardzo ale zjadł, bo obiecał hehe
widzisz Ania, chwila spokoju jeszcze, bo dzieciaczki w szkole "odchowane",
a my zaraz na nowo w pieluszki i zajęcie będzie -
Paula ja mieszkam w Birmingham - zapraszam na kawę
Dzięki dziewczyny za info. Zancia, a jak to zrobiłaś z tym wózkiem i fotelikiem - oddawałaś do odprawy czy przy samolocie, zapakowane to ma być? A fotelika na pokład wziąć nie można?Paula95 lubi tę wiadomość
-
Penelope a to drukowalas ze strony bounty czy emmas diary? Bo te drugie juz odebrałam w argos i tez trzy za jednym zamachem.
No tak, starsze w szkole, szkoda że czas do 15 za szybko leci.
Onka fotelik (w co wątpię w Ryanair) można na pokład ale nie wiem czy nie trzeba zapłacić bo wtedy zajmujesz fotel a tak to dziecko na kolanach trzymasz . Wózek sobie dobrze zabezpiecz. Strasznie tym rzucają. Możesz zabrać pod schodki do samolotu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 19:04
onka79 lubi tę wiadomość
-
gdzie mogę wydrukować te kupony z bounty? Jestem zarejestrowana na tej str, ale nie mam pojęcia jak ogarnąć to ;/Penelope wrote:tam wchodzisz i sama drukujesz vouchery, ja wydrukowałam od razu trzy i zrealizowałam za jednym podejściem. Właśnie zobaczyłam że znowu mogę wydrukować, ale nie wiem czy to te same co poprzednie czy jak.
-
Ja czytałam ze fotelik daje się tam gdzie duże bagaże bo w samolocie za dodatkową opłatą. Wózkami najczęściej podjeżdżaja pod schody. I jeszcze jest w rayanair 5 kg bagażu podręcznego na dziecko.
Dziś po południu odwiedziłam jeszcze okuliste. Ostatnio byłam 4 lata temu przez ten czas wada powiększyła mi się z -1.25 na -1.75, w ogóle kiepski wybór oprawek mieli i ceny od £99 ale cóż jedyny okulista / optyk u nas w naszej wiosce. Chociaż coś z głowy będzie
onka79 lubi tę wiadomość
-
Laseczki raz za ile was jeszcze staram sie podczytywac choc z czasem ciezko
Tez mamy ta niebieska wanienke z fisher price i ja jestem mega zadowolonanasze dziecko lubi sie kapac i nam jest wygodnie go myc na tej podporeczce poki co
Tych bounty pack to tez odebralam pelno!!!kilka razy
dzis przy rejestracji malego tez dostalismy kupon do realizacji
Kurde dobrze widziec z tym bagazem w ryanair dla dzieckadziekujemy za info bo ja napewno skozystam jak nie w najblizszym czasie to w grudniu bo lecimy do pl
Pozdrawiam was wszystkie i mysle o was cieplo
-
Ja mówiłam o Emma, Bounty dostałam od położnej póki co jedno, mamy to be. Mam jeszcze formularz do wypełnienia, może też wyślę i mi przysla voucheraniafk wrote:Penelope a to drukowalas ze strony bounty czy emmas diary? Bo te drugie juz odebrałam w argos i tez trzy za jednym zamachem.
No tak, starsze w szkole, szkoda że czas do 15 za szybko leci.
Onka fotelik (w co wątpię w Ryanair) można na pokład ale nie wiem czy nie trzeba zapłacić bo wtedy zajmujesz fotel a tak to dziecko na kolanach trzymasz . Wózek sobie dobrze zabezpiecz. Strasznie tym rzucają. Możesz zabrać pod schodki do samolotu.aniafk lubi tę wiadomość
-
Penelope tak myślałam
Wracając so Johnson'a to tez nie trawie. Przywiozłam sobie pierwsze kosmetyki dla maluszka z Polski, Nivea i bambinoW ogóle jakoś wolę te z pompka a tutaj tylko Johnson widziałam
Mam chyba kryzys drugiego trymestru. Wściekła jestem, zmęczona, ciężko mi, mam cholerna zgage i od rana co minutę odbija mi się powietrzem. Jak jutro taki ma być dzień to ja nie chcePenelope lubi tę wiadomość
-
Aniafk, życzę by ten dzień był dobry.
A ja wstaję, powoli się szykuję na wizytę, dziś polowkowe i dziś prawdopodobnie dowiem się czy to chłopak czy dziewczynkachciałabym dziewczynkę, ale wpływu nie mam i próbuję nastawić się na wiadomość o chłopcu. Trzymajcie kciuki. Wizytę mam o 9:25
Dobrego dnia dziewczynykambel, aniafk, Zancia28, Paula95 lubią tę wiadomość