Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś pojechałam na te ' badania ' do szpitala. Po czym babka przychodzi i mówi że w systemie jest na jutro a na liście na dziś. Jednak mnie przyjęła i mówi że ona nie wie dlaczego GP mnie do niej przysłał. Wysłała mnie na badanie krwi i powiedziała ze aby przy następnej ciąży dziecko było większe to
- Partner ma palić na zewnątrz
- Brać kwas 3 mies przed ciążą
- Iść na zwolnienie lekarskie na cały okres ciąży
- I będą mi podawać... Aspirin ( nie pamiętam całej nazwy)
I tyle gdybym wiedziała że na tym to będzie polegać to bym w ogóle nie jechała. Strata pieniędzy i czasu -
tam wchodzisz i sama drukujesz vouchery, ja wydrukowałam od razu trzy i zrealizowałam za jednym podejściem. Właśnie zobaczyłam że znowu mogę wydrukować, ale nie wiem czy to te same co poprzednie czy jak.aniafk wrote:Właśnie zarejestrowałam się na stronie baunty i czekam na kuponiki i paczuszki

Ja w szpitalu na odchodne też dostałam.
Paula ja z Luton/jeszcze/
ap1526, aniafk lubią tę wiadomość
-
czytywałam właśnie że generalnie produkty Johnson nie mają super opinii, nawet dość marną powiedziałabym , ale to tyle co wyczytałam.kambel wrote:W ogóle wg mnie to te różowe oliwki Johnsona bardziej wysuszaja skórę niż nawilżają. Nawet konsystencję mają inną niż np bambino
-
no wizyta bardzo "owocna"
mnie też te różowe oliwki nie pasują
jadł synek w szkole ziemniaki i jakieś jajeczka małe hehe, podejrzane, nie smakowały za bardzo ale zjadł, bo obiecał hehe
widzisz Ania, chwila spokoju jeszcze, bo dzieciaczki w szkole "odchowane",
a my zaraz na nowo w pieluszki i zajęcie będzie
-
Paula ja mieszkam w Birmingham - zapraszam na kawę

Dzięki dziewczyny za info. Zancia, a jak to zrobiłaś z tym wózkiem i fotelikiem - oddawałaś do odprawy czy przy samolocie, zapakowane to ma być? A fotelika na pokład wziąć nie można?
Paula95 lubi tę wiadomość
-
Penelope a to drukowalas ze strony bounty czy emmas diary? Bo te drugie juz odebrałam w argos i tez trzy za jednym zamachem.
No tak, starsze w szkole, szkoda że czas do 15 za szybko leci.
Onka fotelik (w co wątpię w Ryanair) można na pokład ale nie wiem czy nie trzeba zapłacić bo wtedy zajmujesz fotel a tak to dziecko na kolanach trzymasz . Wózek sobie dobrze zabezpiecz. Strasznie tym rzucają. Możesz zabrać pod schodki do samolotu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 19:04
onka79 lubi tę wiadomość
-
gdzie mogę wydrukować te kupony z bounty? Jestem zarejestrowana na tej str, ale nie mam pojęcia jak ogarnąć to ;/Penelope wrote:tam wchodzisz i sama drukujesz vouchery, ja wydrukowałam od razu trzy i zrealizowałam za jednym podejściem. Właśnie zobaczyłam że znowu mogę wydrukować, ale nie wiem czy to te same co poprzednie czy jak.
-
Ja czytałam ze fotelik daje się tam gdzie duże bagaże bo w samolocie za dodatkową opłatą. Wózkami najczęściej podjeżdżaja pod schody. I jeszcze jest w rayanair 5 kg bagażu podręcznego na dziecko.
Dziś po południu odwiedziłam jeszcze okuliste. Ostatnio byłam 4 lata temu przez ten czas wada powiększyła mi się z -1.25 na -1.75
, w ogóle kiepski wybór oprawek mieli i ceny od £99 ale cóż jedyny okulista / optyk u nas w naszej wiosce. Chociaż coś z głowy będzie
onka79 lubi tę wiadomość
-
Laseczki raz za ile was jeszcze staram sie podczytywac choc z czasem ciezko

Tez mamy ta niebieska wanienke z fisher price i ja jestem mega zadowolona
nasze dziecko lubi sie kapac i nam jest wygodnie go myc na tej podporeczce poki co 
Tych bounty pack to tez odebralam pelno!!!
kilka razy
dzis przy rejestracji malego tez dostalismy kupon do realizacji 
Kurde dobrze widziec z tym bagazem w ryanair dla dziecka
dziekujemy za info bo ja napewno skozystam jak nie w najblizszym czasie to w grudniu bo lecimy do pl 
Pozdrawiam was wszystkie i mysle o was cieplo

-
Ja mówiłam o Emma, Bounty dostałam od położnej póki co jedno, mamy to be. Mam jeszcze formularz do wypełnienia, może też wyślę i mi przysla voucher
aniafk wrote:Penelope a to drukowalas ze strony bounty czy emmas diary? Bo te drugie juz odebrałam w argos i tez trzy za jednym zamachem.
No tak, starsze w szkole, szkoda że czas do 15 za szybko leci.
Onka fotelik (w co wątpię w Ryanair) można na pokład ale nie wiem czy nie trzeba zapłacić bo wtedy zajmujesz fotel a tak to dziecko na kolanach trzymasz . Wózek sobie dobrze zabezpiecz. Strasznie tym rzucają. Możesz zabrać pod schodki do samolotu.
aniafk lubi tę wiadomość
-
Penelope tak myślałam

Wracając so Johnson'a to tez nie trawie. Przywiozłam sobie pierwsze kosmetyki dla maluszka z Polski, Nivea i bambino
W ogóle jakoś wolę te z pompka a tutaj tylko Johnson widziałam 
Mam chyba kryzys drugiego trymestru. Wściekła jestem, zmęczona, ciężko mi, mam cholerna zgage i od rana co minutę odbija mi się powietrzem. Jak jutro taki ma być dzień to ja nie chce
Penelope lubi tę wiadomość
-
Aniafk, życzę by ten dzień był dobry.
A ja wstaję, powoli się szykuję na wizytę, dziś polowkowe i dziś prawdopodobnie dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka
chciałabym dziewczynkę, ale wpływu nie mam i próbuję nastawić się na wiadomość o chłopcu. Trzymajcie kciuki. Wizytę mam o 9:25 
Dobrego dnia dziewczyny
kambel, aniafk, Zancia28, Paula95 lubią tę wiadomość