Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
my mamy w Lloydsie silver i też są jakieś drobne ubezpieczenia, telefon na pewno i coś tam jeszcze.
Driada, a ta babeczka to jakie hrabstwo ogarnia?
Naprawdę strach z tym niespaniem, bo jestem tak wykończona, że nie mogę sobie tego wyobrazić.
Z synkiem jakoś bezboleśnie przeszło, ja sporo odciągałam, mąż nocami siedział to go karmił, no i dość szybko zaczął noce przesypiać, zaraz to mleko bebilon, może syte było i w ogóle nie odczułam nieprzespanych nocy
teraz się boję, wszystko mi się wydaje teraz inne
Może w tym roku przebiorę brzuszek za dynię haha
podobno, bo ja nie znalazłam do tych brioko dzienniczków można sobie z neta karteczki dodrukowywać
znów nie rozumiem z paszportem hahahaliczę, że jak przyjdzie co do czego, zadzwonię zapytam i już będzie jasne co dalej robić
poprałam w fairy swój szlafrok i koszulę do szpitala, bo będzie przecież w bliskim kontakcie z tymi rzeczami zaraz po urodzeniu i torbę spakowałam na ile mogłam nie utrudniając sobie codziennego życiaszczotkę i suszarkę w końcu mam jedną
-
ze mnie się śmieją, że rodzę zaraz, bo torbę naszykowałam, poprałam rzeczy i porządki spore dziś robiłam :)mam zrobić jeszcze obiad na 3 dni i mogę zaczynać haha
synuś dziś pracę domową przyniósł
dostał duży zeszyt i na wtorek ma poprzepisywać literki i cyferki
około 30 mil Driada mam do Ciebie
to podaj mi może te namiary na nią jak możesz, pogadać nie zawadzi, zorientować się w temacie
-
No my juz paszport zalatwilismy czas oczekiwania od 6-8 tyg. Przysla do domku wiec nie musimy znów jechać.
Później może wybierzemy się na wakacje do dziadkaChociaż nie uśmiecha mi się w zimę zabrnac do pl.
W ogóle stwierdzam że manchester w centrum jest okropne do poruszania. Multum ludzi aut. Nikt nie patrzy jak idzie / jedzie.
Większość to chinskie restauracje. Chciałam pozwiedzać ale pogoda taka w kratkę wiec tylko to co do załatwienia szybkie jedzonko i do domkuap1526, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Powiedzcie mi, czy jeśli dziecku wyrabiam angielski paszport to automatycznie ma podwójne obywatelstwo z racji ze rodzice są polakami, czy tylko to brytyjskie?
Jak to jest?
Zastanawia mnie też czy przydatny jest ten rożek go karmienia piersią, nie wiem czy kupować czy sobie darować.
Pzdr z Bristolu. -
23 stopnie u nas, na rybkach cały dzień
a na ebayu statystycznie rzecz biorąc musiało się to wydarzyć
zamówiłam od babeczki ciuszki, zapłaciłam, napisała najpierw, że muszę zaczekać,
bo wyjechała i jak wróci to wyśle, po 2 tyg dostałam awizo, że przesyłka za pobraniem na mnie czeka.. i co mam płacić drugi raz
napisałam do niej ale ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:07
-
Ap- no to piękne cie zrobiła.jak nie odpisze to zgłoś do eBaya ze nie otrzymalas towaru i chcesz zwrot kasy,a ona niech się martwi.
Mnie jeszcze taka sytuacja nie spotkała za to kiedyś zamówiłam mp4 ( z Chin) i koleś nagle zawinal interes i tyle zwrot kasy oczywiście był. I ostatnio zamówiłam case do tel i wysłali nie ten co powinni napisałam i dostałam drugi gratis ten co powinnam dostać.
A dziś już u nas pochmurno, a szkoda bo przydało by się jeszcze trochę słonkaap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Jak się czujecie? Dobrze, że już nie ma takich upałów, to łatwiej Wam się kulać - teoretycznie
Victor gaworzy już na całego, jest taki śmieszny przy tym. A jak nas widzi, to uśmiech jak banan
W niedzielę chrzciny - trzymajcie kciuki !!!
A oto Victor
kambel, ap1526, Zancia28, Penelope lubią tę wiadomość
-
czuprynę to on ma
no u nas też pochmurno i duszno
w nocy wstaję już z milion razy :)dziś się zaczął 9m-c
napisałam do niej ponownie, ma mi niby kasę oddać, poczekam do jutra i już oficjalnie zgłoszę
kwota nieduża i ostrożna się staram być, twierdzi, że jest nowa na ebayu i nie kuma co się dzieje
znajomą ostatnio zrobili na 400f ale to już trzeba być bardzo naiwnym
na dniach do fryzjera w końcu idę, bo wyglądam jak upiór, a i na psychikę mi trzeba
tylko nie mam w ogóle pomysłu co ja chcęchcę być ładna! haha
-
Fajny chłopak z Victorka
I te włosy
Ja place zawsze paypalem i oni wiem ze dają gwarancję zwrotu. Niech sobie jest nowa ale wysyłając poczta wiedziała że kasę dostała a wysyła za pobraniem. Brak słów.
Zancia - jak robisz mleko z kaszka to jakie robisz proporcje? Zamiast łyżeczki mleka łyżeczka kaszy czy łyżeczkę dodatkowo?
Dziś byliśmy się pytać o ślub tutaj. Jutro idziemy załatwić wszystkie formalności.planowaliśmy juz dawno i w końcu trzeba się było z tym ruszyć
ap1526, aniafk, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ja usypiam na stojąco dzisiaj i nie wiem czy to zasługa pogody czy ciąży.
Nie no, trzeba być niezłym żeby wysyłać towar zanim się zapłatę dostanieW ogóle nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem żeby za pobraniem ktoś w tym kraju na ebay handlował
Kambel ja brałam ślub w uk. Tzn się cywilny tylko.
Przez cały weekend odwaliłam kawał dobrej roboty - że się pochwalęMieliśmy straszny bałagan w zdjęciach, pokopiowane po 5 razy na płyty, pozapisywane na różnych przenośnych dyskach, w telefonach - wszystko składane tak od 7 lat
No i wreszcie to uporządkowałam od a do z , ponad 8 tyś zdjęć
Przy okazji znalazłam takie jedno, prosto ze szpitala w dniu urodzin, mam nadzieje, że synek się nie obrazi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b300cdcd9805.jpg
ap1526, kambel, Penelope lubią tę wiadomość
-
ale stooopy haha
fajne, a ja bieżący rok ostatnio uporządkowałam, bo chcę wywołać właśnie
no ja zapłaciłam,a tu jeszcze za pobraniem, paypalem płaciłam
gratuluję Kambel, my w grudniu pierwszą rocznicę ślubu będziemy mieć, a za miesiąc stuknie 8 lat razem
może potrzebujesz sukni ? hahabo wciąż mam