Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
O to nawet nie Wiedziałam że tak jest w barclays. Mi wtedy tylko powiedzieli ze mogę za darmo wziąć kartę ze zdjęciem. Jak mi się skończy teraz termin karty to chyba Poproszę o taką.
Mój m ma w HSBC i jest strasznie niezadowolony. Ostatnio mu szybciej rachunek pobrali za tel i wszedł na debet kara 50 f!!! Masakra totalna ja w barclayu nie mogę wejść na debet nawet 1 pensa a jeśli mi direct debit pobierze to 8 f nigdy więcej.
Driada o akt ur może wystąpić ci ktoś z rodziny czasami ( tak jak u nas) wołali o pelnomocnictwo z podpisem Potwierdzonym przez konsula. Możesz też wystąpić o akt w ambasadzie tyle ze czeka się 3 mies.
My dodatkowo robiliśmy uzupełnienie aktu bo w oryginale nie ma kilku informacji a my kaje meldowalismy u mojego taty i bez tego się nie obeszło ( w sumie to nie wiem czemu mój tata się uparł by ją zameldować) -
Czesc Dziewczyny, 3 tygodnie mi minely jak z bicza trzasnal. 3 tygodnie bez choc jednej przespanej nocy a ja dalej jako tako funkcjonuje
Health Visitor zwazyla dzis Stanley'a - 4.22kgczyli 750g do przodu.
Penelope lubi tę wiadomość
-
aniafk, no to oby pozytywnieaniafk wrote:Kupiłam fotelik z bazą do samochodu ale mogę go odebrać dopiero za dwa tygodnie, laska poprosiła o jakąś zaliczkę więc przesłałam 20 funtów i teraz się zastanawiam czy nie zniknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:46
-
tyger, to co ile się Stanley budzi w nocy? nie strasz !!!!tyger wrote:Czesc Dziewczyny, 3 tygodnie mi minely jak z bicza trzasnal. 3 tygodnie bez choc jednej przespanej nocy a ja dalej jako tako funkcjonuje
Health Visitor zwazyla dzis Stanley'a - 4.22kgczyli 750g do przodu.
-
aniafk, nie polubię Twojego posta brrrr
aniafk wrote:Penelope ja często wstawałam ale chyba dla tego, że piersią karmiłam. Często i długo z tego co pamiętam a jak przespał w jednym ciągu 4 godziny to byłam happyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:00
aniafk lubi tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:ale to musi być akt urodzenia mój i mojego partnera czy synka?
-
U nas kaja od ur miała pobudki co 3h ale po Jedzeniu szła dalej spać. Teraz przyciągnie do 3.5-4 h. Pierwsza o 12 później 3/4 a później 6/7 i wstajemy ok 9:30. Chodź ostatnie 2 noce budzi się ok 4 i kładzie się dopiero ok 6
ale to chyba z tego powodu że ja regenerowalam siły w salonie a mój m wstawał w nocy i spałz nią w sypialni
-
Driada ja karmie i moj byk rosnie jak na drozdzach
Tez sie balam a wszystko przyszlo naturalnie i to po cesarce!!
Pierwszy raz przystawilam go do cyca jeszcze na pooperacyjnej z pomoca mojego T tylko.
Zanim przyszla polozna maly juz ciumkal
Kochana 90% udanego karmienia siedzi w glowie i ja juz mialam tej teorii potwierdzenie. Wystarczy zwatpic, stres czy cokolwiek zlego i od razu pojawia sie problem...wiec grunt to dobre i pozytywne nastawienieap1526, Driada0102, Krysti lubią tę wiadomość