Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
moja Siostra i rodzić idzie ze mną, nie ma inaczej. Ona cały czas już mówi że dziecko będziemy miały (nie ma swoich).
Ap, no dawaj swoje zdjęciamy już po jak widzisz, na zawołanie
ap1526 wrote:można się w necie ubrać
na mnie nigdy z neta nie pasowało więc bym się bała
aaaa no i jasnebliźniaczka
jak szłaś na usg to zastanawiałaś się ile fasolek w brzuszku?
fajno, marzy mi się taka relacjaaniafk, ap1526 lubią tę wiadomość
-
no, a ja jej na to, że w takim razie niech kasę zbiera na zakupy
chce się wozić z naszym dzieckiem i skoro chce mieć prawa to i obowiązki
hahaha
aniafk wrote:hahha będziemy miałyFajna siostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 00:10
aniafk, ap1526 lubią tę wiadomość
-
a tu z programów wynika, że nie ma problemu z gośćmi przy porodzie, w PL nieraz mąż to dla nich problem:)w jednym babka rodziła przy mężu i doroslym synu . Przeginka
a ja żeby było wygodniej, chociaż w sumie chyba bardziej mnie niż wam, zrobiłam sobie album taki, jak kiedyś zechcę zniknąć to usunę zdj albo ustawię na prywatny, bo nad dotychczasowymi na forum straciłam władzę
http://www.fotosik.pl/u/ap1526/album/1679966Penelope, aniafk lubią tę wiadomość
-
tu w UK, na sali porodowej oprócz Ciebie mogą być dwie osoby, u mnie właśnie będzie mąż i Siostra. może dojść jeszcze ktoś ale musza się wymieniać żeby nie było więcej jak dwie. Beż żadnego wcześniej ustalania, zgody itp.
ap1526 lubi tę wiadomość
-
tren mi się marzył
i koniec kropka
marzyłam o takiej http://zszywka.pl/p/niesamowita-koronkowa-sukienka-slub-4185493.html
poszłabym w takiej po czasie jednak http://zszywka.pl/p/sukienka-slubna-dla-panny-mlodej-z--5337766.html
a ta dla Penelope haha
http://zszywka.pl/p/a-wedlug-was-sukienka-slubna-powinn-6988869.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 00:20
Penelope lubi tę wiadomość
-
Ale się twmacik ślubów rozkrecil.
Daty nie zmieniliśmy zostaliśmy przy 1.11.
W sumie to tylko cywilny na kościelny bardziej będziemy przykuwac uwagę do daty.
Całość z jednym dodatkowym aktem wyjdzie nas 144 f. Najśmieszniejsze jest to ze pytali o zawód ojca. Mojego m tata nie żyje a babeczka się pyta a co robił przed? A zmarł w trakcie pracy czy na rencie był? .zastanawiam się po co im takie rzeczy,a dane matki w ogóle nie są Umieszczane na akcie.
Dziś miałyśmy tez wizytę u Hv. Kaja waży juz 5.26 kg! I mierzy aż 61 cmw ogóle wydaje mi się ze po mału coraz mniej przybiera fakt na siatce ładnie równo idzie ale na początku przybierala 230 gr na tydz a teraz ok 300 gr na 3 tyg. I w końcu po 6 tyg umowiono nas do fizjoterapeuty teraz gdy już kajke sama przecwiczylan i sama sobie nieźle radzi
Penelope lubi tę wiadomość
-
przez Ciebie Kambel
no niezłe pytania tu mają,
to mnie przy wniosku o dom pytali czy moja płeć jest taka sama jak przy narodzinach
dziewczyny listopadówki się już rozpakowują! brr ja się boję
mówią, że dziewczynki szybciej wyskakują niż chłopcy
czuję się fatalnie, doszedł ból pleców
dziś się dowiedziałam, że mój M się urodził 57cmheh wysoki
Kaję pewnie już czuć w rękach
a po co do tego fizjoterapeuty?
a ja dostałam sms że wizyte mam na dniach, ale listu nie było i nie wiem co to, mail napisałam do nich, żeby przez tel nie gadaći zobaczymy
kambel lubi tę wiadomość
-
Oj wtedy na czerwcowkach tez wysyp dziewczynek a później chłopców
jakby się poumawiali
A wizytę po to bo prędzej kaja nie unosił praktycznie w ogóle główki leżąc na brzuszku tylko główka w bok i cyckala rączkę i dodatkowo ciągle kladla główkę w jedna stronę. Teraz juz jest lepiej główka kręci ( wtedy miała wylezane z prawej a z lewej taki jakby róg miała) wiec wszystko się ładnie zaokragla a i główkę sobie Trzyma. No cóż tak to jest jak oni maja czas i zapominają.
Faktycznie kawał chłopa z niego byłow porównaniu kaja jakieś minus 10 cm hi
niby 10 ale przy dziecku jaka wielka
ja zauważyłam że kaja ma długie nóżki. Ubranka kupujemy 0-3 a spodnie 3-6 mca
A probowalas usztywnic sobie plecki? Ja właśnie od fizjoterapeuty dostałam taki pas na plecy zapinany na brzuchu aby plecy były prosto i aby był na nie mniejszy uciskap1526 lubi tę wiadomość