Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
bo ja chciałam mieć czerwoną, nie chciałam welonu, bo mówiłam że żyję już z nim, mieszkam, nie będę dziewicy strugać itp. i już miałam zestaw gotowy, ale ona mnie namówiła że ślub, że tylko raz i takie tam , pokazała zdjecie sukienki, a że nie była droga to mowie, kup, się zobaczy, i jak zobaczyłam i ubrałam to wiedziałam że ją chcę .ap1526 wrote:czemu tak wyszło do kościelnego, że siostra i tak na ostatnią chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 23:44
ap1526 lubi tę wiadomość
-
bo ta sukienka miała cały tył ściągany jakby w gorset , związywany tasiemką od góry pod tyłek, więc ściągnęła się do ciała i tyle. Pamiętam tylko że była bardzo mała, siostra dzwoni do mnie i mówi, ledwo się związałam, idziesz na dietę !!! Idealna była jak przyjechałamap1526 wrote:Penelope interes życia
cudnie
i można kurna bez przymiarek itd:)ap1526 lubi tę wiadomość
-
powiedziałam że czerwone butki nie podlegają już negocjacji po zgodzie na białą suknię i welon, i tylko one i wiązanka mi została w czerwieni. A wiązanki przez pół ceremonii nie miałam nawet ze sobą bo........... zapomniałam z domu, szwagier się wracał i na kazanie mi doniósłap1526 wrote:ja miesiąc po porodzie wyglądałam jak gąbka haha
nie wyszłabym z domu
też miałam czerwone butkiap1526 lubi tę wiadomość
-
fajnie
żałuję, że jestem tak mało praktyczna w pewnych kwestiach
nie na dobre mi wychodzą te moje wielkie wizje
a ze ślubu nawet zdjęcia nie mam żeby było dobrze widać
jak już wspominałam, wokół siebie mam kiepskich fotografów,
tylko ja w kółko z aparatem latam, a w albumach mnie nie ma
gorset wiązany w sumie dobry wynalazekPenelope lubi tę wiadomość
-
a mnie się przypomniał cywilny mamy (ze zdjęć) jakie afro miała i turkusowy komplecik haha lata 80
Penelope z tego co widzę masz złotą siostrę, tu ugotuje dobre, sprzątnie, gust dobry i zna Twój rozmiarWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 23:58
Penelope lubi tę wiadomość
-
pewnie dlatego że bliźniaczka, identyk, fizycznie rozmiar taki sam, ciuchy kupujemy podwójnie jak cos fajnego, gust identyko więc to jedyna osoba która była w stanie podjąć się tego i której byłam w stanie zaufać. Cały ślub i przyjęcie w Polsce zorganizowała bez "zawracania" mi głowy
Najlpesza Siostra na świecie
ap1526 wrote:a mnie się przypomniał cywilny mamy (ze zdjęć) jakie afro miała i turkusowy komplecik haha lata 80
Penelope z tego co widzę masz złotą siostrę, tu ugotuje dobre, sprzątnie, gust dobry i zna Twój rozmiarWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 00:01