Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
mój też pewnie wyłysieje około 3 miesiąca
ap, Tobie do laski też niczego nie brakuje
ap1526 wrote:ojjjaki slodziakwiedziałam, że będzie przystojniak
to imię, no i mama laska
ładne ma oczka i ta czuprynka hehe
coś ta moja Lalunia łysa przy chłopakach
synuś też miał więcej włosów niż onaap1526 lubi tę wiadomość
-
dziękuję hihi mów do mnie więcej
Julcia mało włosków od urodzenia ma, a jeszcze kręci łebkiem i wytarła sobie z tyłu głowy taki placek łysy
czekam na blond loki, synuś miał,
ale trzeba było ściąć, bo wyglądał już jak dziewczynka,
wkurzało mnie, że się tak do niego zwracają
dopiero wtedy zauważyłam, że rzeczywiście są za długiePenelope lubi tę wiadomość
-
hej wam
ale sie rozpisalyscieale juz nadganiam
zakreconaona - gratuluje I zycze spokojnej I nudnej ciazy
ja bete mialam robiona przy pierwszej ciazy ,zazadalam ja od lekarza poniewaz on twierdzil ze ciazy nie ma , nawet pozniej majac 2 pozytywne wyniki bety nadal twierdzil ze to nie ciaza bo na tescie ciazowym kreski maja dwa rozne kolory a musza byc takie same ! pozniej gdy poronilam rowniez sprawdzali beta spadek hcg.
carola - gratuluje !!obys szybko doszla do siebie I cieszyla sie macierzynstwem
Ap - moze bys musiala isc prywatnie do ginekologa , moze nie wszytko sie zagoilo tak jak powinno ,
Julcia jest przeslodkabardzo podobna do braciszka
I chyba do Ciebie tez jak dobrze widze po zdjeciach
I widze ze taki sam z niej lysolek jak I z mojej kai
Jesli chodzi o okres to mialam raz bardziej jako plamienie przez ponad 2 tyg I na razie nie maale ja sie tam ciesze
Penelope - ale russel slodziutkiaz sie milo na sercu robi widzac takie male slodkie malenstwo
Kajka juz zdrowa cale szczescie . ostatnie resztki katarku schodza . biednej na sam koniec (najczesciej w nocy ) krewka leciala z jednej dziurki. Apetyt wrocil
My na dwor wychodzimy codziennie , w sumie dlatego tez bo sie wymieniamy w pracy przez co czy deszcz czy slonce tak czy siak idziemy.
co najlepsze moja agencja nie zaplaci mi za sicka bo uwaga... jestem nie aktywnym pracownikiem ! ha ( mieli zalacic tylko za2 dni ) tlumaczac to tym ze gdy ja ide na chorobowe pracuje za mnie inna osoba czyli tak jakby dla mnie racy nie byloI dostalam forme do job centre
Ap - kaja tez ciagle wlosy wyciera , raz urosna za chwile nie matylko na czubku kikucik zostaje
z kilku wloskow juz chyba 2 cm
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Weridiana, ja myślę że chyba dobił do 4 kilo. Wszyscy mówią że na zdjęciach wygląda na starszego, ale jak Go widzą to stwierdzają że jednak jest malutkiWeridiana wrote:Penelope synek śliczny
ile waży?
Moja córcia to nawet na roczek była lysiutka
Ell , podobno kobieta jest jak wino, im starsza tym lepszaWeridiana lubi tę wiadomość
-
Dzieci czesto maja ciekawe fryzury. U mojego synka wlosy rosly wciaz w gore i zawsze wzbudzal zainteresowanie gdziekolwiek sie pojawil lol Dopiero niedawno oklaply
[/URL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:13
Weridiana, Carola55, aniafk, Penelope, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
aniafk wrote:Zaczęłam biegać od wczoraj, na razie po 15 minut ale nogi mnie tak bolą dzisiaj łącznie z podeszwami że ledwo chodzę. Kurde jaki człowiek zastany jest ;/
Dziewczyny, u mnie dzisiaj wiosnaEryk sie bawi w ogrodku caly dzien i nawet nasza kotka, ktory chyba ma alergie na swieze powietrze, bo za nic nie chce wyjsc z domu, postanowila posiedziec na kuchennym parapecie, uwaga, uwaga, od strony zewnetrznej hehe... mam nadzieje, ze to juz poczatek wiosny i zima nie wroci
Poza tym zapisalam sie wreszcie do nowej przychodni i niedlugo zobacze nowa polozna. Wtedy pewnie zdecyduje, czy zostaje w moim starym szpitalu czy sie przeniose do tego blizej. Ale przynajmniej torbe do szpitala mam juz prawie gotowa. W ogole to strasznie korci mnie, zeby zaczac prac ubranka, zlozyc kolyske itd., ale chyba chociaz do swiat sie wstrzymamWeridiana lubi tę wiadomość
-
A ja dziś pojechałam do lekarza bo miałam podejrzenie że synek nie przybiera na wadze. I miałam rację, w 15 dni przytyl 50 g TAK TAK, JEDYNE 50 g. Przecież jedno karmienie to to więcej niż to!!!! Mamy monitorować wagę, wizyta za tydzień, jak przez dwa tygodnie nic się nie zmieni to do szpitala. Poza tym nie dała mi ŻADNEJ rady. Popłakałam się jak wyszłam.
-
No i kupy po każdym , każda pielucha to kupa, zielona, i dopiero jak wróciłam do domu to wyczytałam ze zielone nie są najlepsze, mogą mówić o infekcji i innych. Są takie od dwóch dni. I co ja mam robić, wszyscy na polskich forach mówią żeby badania na posiew kału, krwi itp a ja nie mam pojęcia gdzie i kogo o co pytać. Lekarka do niczego. Martwię się
-
Penelope moj PPiotrek robił zielone kupy przez całe karmienie tylko dlatego że miał uczulenie na białko a to choletstwo jest wszędzie. Nikt nigdy żadnych posiewow nie kazał nam robić ani tutaj ani w Polsce. Skoro od dwóch dni ma taką kupkę to może zjadłas coś czego on nie toleruje. Adam miał ze dwa razy taką. Raz wiem, że od antybiotyku a drugi to zdaje się mój jadłospis. Nie panikuj na razie bo może to nic złego. Przypomnij sobie może zjadłam coś złego. Gorzej z tą wagą. Mojej sióstry córka tak nie przybierala i po szeregu różnych badań wyszło, że taka już jej natura ale doszli do takiego wniosku jak juz z rok minął. Dalej jest chudzielec.
Penelope lubi tę wiadomość
-
Poobserwuje te kupy i jedzenie. Ciekawa jestem co mi ta health visitor powie. Zwiekszam o jedno karmienie w nocy, będę wybudzać co 2 godziny przez jakiś czas. Nie chciałabym musieć dokarmiać mm. Przynajmniej do ukończenia 3 miesiąca. Ale czy się uda to się okaże. Mam nadzieję za to też tylko taka Jego uroda.
-
No właśnie wygląda zdrowo, reaguje normalnie, nie jest jakiś apatyczny. Dlatego mam nadzieję że to tylko taka Jego uroda. Dzwoniłam do health visitor poradzić się, ona przynajmniej ze mną długo pogadala. Przyjdzie w poniedziałek, będzie ważyć, mierzyć i będziemy decydować.
Od wczoraj karmie Russella z dwóch piersi. Oproznia prawie dwie. Dziś rano miałam wrażenie że nic tam nie ma, dałam obie i słuchałam by połykal. Skończył jeść I wydaje się być zadowolonywieczorem Go zważę.
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedys bylam z synkiem u doradcy laktacyjnego, bo tracil na wadze i ona go zwazyla tuz przed karmieniem i tuz po, zeby sprawdzic ile dostaje mleka. Okazalo sie, ze praktycznie nic, ale on byl placzliwy bardzo. Tez mozesz sprobowac takiego wazenia, ale z Twojego opisu nie wynika, zeby glodowal. Trzymam kciuki za Was
Penelope lubi tę wiadomość
-
Ap ja miałam nadzieje, że dzieci w tym wieku nie jedzą co 3 godziny w nocy
Zmartwiłaś mnie ;/
U nas też dzisiaj wiosna i piękne słońce. Spacerek zaliczony, Adam nałapał witaminy d3 i śpi już 3 godzinę.
W ogóle od rana same dobre wiadomości dostaje. To chyba na jutrzejszy dzień kobiet
Dwa lata temu miałam małą stłuczkę samochodowa oczywiście nie z mojej winy. Gościu motorem mi trochę auto przerysował a że mój mąż pracuje tutaj jako mechanik to wszystko praktycznie za free zrobił. No i dzisiaj miła pani z firmy zajmującej się odszkodowaniami zadzwoniła z informacją, że w końcu przyznali mi odszkodowanie i dostanę duuużo Łhehe za auto i za szkody zdrowotne.
Później przyszedł listonosz i wręczył mi paszport dla Adama więc podwójnie jestem szczęśliwa bo ominie nas wizyta w ambasadzie i z 70 funtów w kieszeni zostanie
Przykro mi tylko się zrobiło jak pomyślałam, że moje dziecko ma brytyjskie obywatelstwo a ja niekurde zazdrosna jestem
Weridiana, Penelope lubią tę wiadomość