X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja już obrączki nie nosze od 2-3 tyg ale to dla tego ze robila się za ciasna teraz jej nie wloze. heh. jeśli chodzi o nasz związek to pozyjemy zobaczymy maz się stara ale ja od 2 dni dola chce mi się płakać mam dola niepotrafie uwierzyć czy on chce być ze mna czy to tylko żeby chwilowo mnie uspokoić. boje się dalej go kochac (kocham ale staram się trzymać dystans) bo co będzie jak okaze się ze nie chce być ze mna to co ja zostane sama z dzieckiem.dzis mija nam 8 lat jak jesteśmy ze sobą i jakos wogole to mnie nie cieszy wręcz przeciwnie mam dola chce mi się plakac.sexu niema wogole on mnie nie dotyka tylko chciałby oralnie ale tylko on a ja to co ?przecież ja tez potrzebuje bliskości czulosci ,żeby mnie dotykal calowal, wiem ze wraca z pracy padniety zasypia na siedząco ale jednak ...
    niechce mu znow mowic co mi nie pasuje bo już raz mi powiedział ostatnio ze słyszy tylko jaki on jest zly i zle robi.powiedizal tez ze w naszym związku jest tylko on to co ja mam robic? ja dla siebie mam czas cale dnie jak on jest w robocie a jak on wraca to jesteśmy ze sobą 2-3 godz.

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fryzjerka najwyrazniej przechodzicie pewien kryzys zwiazku, na to naklada sie jeszcze ciaza i hormony
    nie pociesze ale srednio statystycznie kazda para po 7latach zw ma tzw kryzys zmieniaja sie potrzeby i patrzejie na siebie partnerow, hie ma juz takich motylkow w brzuchu, jednak zwykle bobas na swiecie cementuje zwiazek ;-)

a co do seksu to moze i lepiej by tam na dol,e szkod nie narobic i nie odwiedzac dziecka w inkubatorze, jeszcze 3mce jednak przed nami, dlugo

Moj maz tez dzis stwierdzil ze czesto sie ostatnio spieramy, a ja mu ze on doskonale wie se ja mowie otwarcie co mi "na watrobie lezy" i tyle i jie bede dusic w sogie i sie nie odzywac na focha bo dopiero nie bedzie wiefzial o co babie chodzi :-)
    A tak w ogole to gl jest temat opieki nad corka, maz moj leniwiec na byle irl deszczyk nie chce niunki wyprowadzic ze niby ulewa bedzie i wielka ucieczka przed deszcsem tere fere...
    wczoraj ja na basen maz zobaczyl deszczyk i juz po polud corka w domu i na bajce slepi, no to ja za oboje i wyprowadzilam bo ledwo mzylo momentami
    corka biegla jak szalona ...tak chciala isc ehhh meny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:37

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ok Fryzjerka w UK tez urodzicie oboje i dobrze bedzie, my po prostu potrzebujemy wiekszego zapadu bezpieczenstwa jexli chodzi o moje nadcis bo my i lekarze boja sie rzucawki czyli eclampsji

wczor moj maz tez dostal oper na gg za sciemnianie z maitenansem plus he he wc nam zatkalo sie na dole i od wczoraj walczy
    dzis jak wrocilam z corka z placu i drobych zakupow jest sale w mothercare to cud naprawy wykonane :-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o sex to żeby on wiedział ze lepiej żeby tam teraz nie szperać ale jemu po prostu się nie chce albo nie podniecam go z brzuszkiem. a ten nasz kryzys to już trwa od ponad miesiąca. nie wiem co mam robić skoro on twierdzi ze czuje jakby był sam w tym związku to co ja mam robić. Dziś poszedł sam do terapeuty bo tak powiedział terapeuta ze nie będzie mnie ciągnął przez cały Londyn. jestem ciekawa co tam się dowiedział ale pewnie znając życie nic mi nie powie. a i tez prosiłam męża aby dal mi znać jak do niego dojedzie i jak będzie wracał to zaczął wypytywać a po co a czemu no kurde bo chce wiedzieć tak jak on chce abym dawała znać ze dojechałam gdzieś. fakt zadzwonił jak dojechał do niego ale jak już wyszedł to nie. może się czepiam nie wiem.

żebyś wiedziała jak ja zazdroszczę niektórym parom ,małżeństwom jak mężczyźni kochają szanują swoje kobiety dbają o nie. a nie jakieś takie bycie obojętnym słowa "kocham " są bez wyrazu puste :(. chciałabym aby wrócił mój dawny kochany mąż który nie musiał mówić kocham bo to czułam.

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201610237152.html" title="Suwaczek ciążowy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno jeszcze czulosc i slowo kocham wroci do W. zwiazku, potrzebujecie czasu byc moze by oswoic sie z new sytuacja
    W zadnym zw nie jest rozowo i cudownie co dzien po paru latach

ale fakt warto teraz pisac sms :dotarlem/lam ok, takie terrorystyczne czasy ze czl wyjdzie do galerii handl i juz moze nie wrocic nigdy ....
    w ogole dawac znac by rodzina nie martwila sie na zas

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Podczytuje Was na bieżąco ale jakoś weny nie miałam żeby napisać;)
    U nas i dobrze i źle. Adaś ma 3,5 tyg. Rośnie jak na drożdżach-waży już 4,13. Bardzo ładnie je z piersi. Przerwy ma co 3-4 godz. Problem mamy ze spaniem. Odkąd żółtaczka przeszła strasznie ciężko jest go uspić Ja jestem z tych co nie kołyszą do snu i chcę go nauczyć samdzielnego zasypiania(stosuję t Tracy Hogg). Ale gdy tylko wydaje mi się że zasnął ten zaczyna płakać. Przy zmianie pieluszki też się drze w niebogłosy.
    Jula na początku była trochę zazdrosna. Było tak że karmiłam małego z nią na kolanach. Na szczęście jej to przeszło. Zaczyna się jednak bunt 2-latka potrafi być bardzo uparta i bardzo głośna jak nie dostanie tego czego chce.
    Ja od wczoraj mam wysoką temp-do 39,4. Byłam dziś u gp i dostałam antybiotyk. Mocz ok ale może mam jakąś infekcje wewnętrzną po porodzie. Czuj e się fatalnie nawet nie mam siły żeby zająć się dziećmi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:33

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi zdrowka! oby infekcja Ci minela szybko I antybiotyk pomogl
    wiadomo ze masz rece pelne roboty przy dwojce malych dzieci
    nasza przy zmianie pieluchy czy na glod tez na poczatku krzyczala I nie szlo sie przyzwyczaic
    jednak na spanie to usypialam na rekach I potem odkladalam do lozeczka

ivi lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • adora Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUu antybiotyk. Nie dosc, ze kobieta oslabiona po porodzie to jeszcze trzeba to lykac. Wspolczuje i trzymam kciuki zeby szybko przeszlo.
    Ivi super, ze karmisz piersia. 1 syna karmilam rowniez i mam nadzieje, ze tym razem tez mi sie uda.

ivi lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adora syn pije jak smok. 10 min i koniec. Czasem jak chce sie poprzytulac to przeciagnie troszke. Pamietam corka to na poczatku 45min albo i dluzej.

Limerikowo nawet jak go utule na rekach to po odlozeniu do lozeczka 10-15 min i placz. A jak zasnie sam (oczywiscie ja mu towarzysze-gadam, szumie i trzymam smoczka) to zasnie na dluzej

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi bo on lubi u mamy non stop :-)
    tez nasza do paru mcy odkleic od raczek nie mogla sie albo na s pacerku ok ale jak tylko kola stanely w domu to koncercik ;-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o imionach Blanka i Liliana - Lili? Niewiem na które sie zdecydować niechce aby było oklepane

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 01:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi Lilly bardzo sie podoba, jest juz w dalszej rodzinie meza wiec nie dublujemy, Blanka tez rzadko spotykane I ladne
    jak sie nie mozecie zdecydowac to losujcie lub nadajcie oba :-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo haha oj lubi u mamy. W tym problem ze corka tez. Zupelnie inaczej jest z pierwszym dzieckiem. Teraz wypadalo by sie rozdwoic.

Fryzjerka oklepane czy nie wazne zeby Tobie sie podobalo

• ivi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny orientujecie sie moze czy wysoka temp moze zmniejszyc laktacje? Moj synek dzis bardzo niespokojnie je i jak do tej pory najadal sie w ok 10 min z jednej piersi to teraz je dluzej i musze go przystawiac do drugiej bo widac ze mu malo

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo z mlekiem roznie raz wiecej raz mniej jest, mysle ze to zalezy ile organizm naprodukuje a dostraja sie do potrzeb dziecka, na pewno temp czy stres matki moga wplywac na laktacje ale to sie wszystko wyrowna powoli, wazne jest tez jak matka odzywia sie
    mym zdaniem chlopcy wiecej ciagna mleczka sa bardziej glodni
    moja na sali to tylko na pieluche i jedzenie budzila sie a babki co mialy synow to oni w kolko domagali sie mleka albo samego kontaktu z cycem
    Ivi pijesz moze herbaty na laktacje lub slod jeczmienny kobiety czesto stosuja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 16:06

ivi lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo juz z mlekiem ok. Dzis znow pil tylko z jednej piersi i odstswial sie sam najedzony. U nas tez przez pierwsze 2 tyg jadl i spal a teraz ze spaniem bywa roznie.
    Herbatke na laktacje pije

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:55

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no najwazniejsze by zastoju nie bylo, bo cyce odpadaja z bolu
    a jak pije to na Zdrowie Synkowi ;-)

a jak tam Corcia reaguje na Brata?

nasza w kolko pytamy kto tam w brzuszku jest?, czy kochasz siostre? , dzis powiedziala ze TAK ;-) I jak ma na imie?: Zuza, tez ok wymawia
    ale chyba to wszystko jest takie na wyrost
    choc jak podaje jej butle mleka I lubi oprzec sie na moim brzuszku rano to chyba Ktos ja, w glowe tam kopie czasem hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 02:43

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj roznie to bywa. Od glaskania, calowania do wybuchow zazdrosci. Twoja jest starsza wiec moze lepiej zrozumie sytuacje. Tego Ci zycze;)
    A tak pozatym to co Ty kolezanko zamiast spac po nocy to na forum siedzisz? Spi poki mozesz. Ile ja bymdala za przespana noc. Chociaz nie mam co narzekac...karmienie o 22 o 3 i teraz o 6.

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takie ost pakowanie bylo na dzis I forum uzaleznia he he dlatego zeszlo mi do 2am ze spaniem ale ok wstalysmy po 9

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:24

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ