Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
heh ja już obrączki nie nosze od 2-3 tyg ale to dla tego ze robila się za ciasna teraz jej nie wloze. heh. jeśli chodzi o nasz związek to pozyjemy zobaczymy maz się stara ale ja od 2 dni dola chce mi się płakać mam dola niepotrafie uwierzyć czy on chce być ze mna czy to tylko żeby chwilowo mnie uspokoić. boje się dalej go kochac (kocham ale staram się trzymać dystans) bo co będzie jak okaze się ze nie chce być ze mna to co ja zostane sama z dzieckiem.dzis mija nam 8 lat jak jesteśmy ze sobą i jakos wogole to mnie nie cieszy wręcz przeciwnie mam dola chce mi się plakac.sexu niema wogole on mnie nie dotyka tylko chciałby oralnie ale tylko on a ja to co ?przecież ja tez potrzebuje bliskości czulosci ,żeby mnie dotykal calowal, wiem ze wraca z pracy padniety zasypia na siedząco ale jednak ...
niechce mu znow mowic co mi nie pasuje bo już raz mi powiedział ostatnio ze słyszy tylko jaki on jest zly i zle robi.powiedizal tez ze w naszym związku jest tylko on to co ja mam robic? ja dla siebie mam czas cale dnie jak on jest w robocie a jak on wraca to jesteśmy ze sobą 2-3 godz. -
Fryzjerka najwyrazniej przechodzicie pewien kryzys zwiazku, na to naklada sie jeszcze ciaza i hormony
nie pociesze ale srednio statystycznie kazda para po 7latach zw ma tzw kryzys zmieniaja sie potrzeby i patrzejie na siebie partnerow, hie ma juz takich motylkow w brzuchu, jednak zwykle bobas na swiecie cementuje zwiazek
a co do seksu to moze i lepiej by tam na dol,e szkod nie narobic i nie odwiedzac dziecka w inkubatorze, jeszcze 3mce jednak przed nami, dlugo
Moj maz tez dzis stwierdzil ze czesto sie ostatnio spieramy, a ja mu ze on doskonale wie se ja mowie otwarcie co mi "na watrobie lezy" i tyle i jie bede dusic w sogie i sie nie odzywac na focha bo dopiero nie bedzie wiefzial o co babie chodzi
A tak w ogole to gl jest temat opieki nad corka, maz moj leniwiec na byle irl deszczyk nie chce niunki wyprowadzic ze niby ulewa bedzie i wielka ucieczka przed deszcsem tere fere...
wczoraj ja na basen maz zobaczyl deszczyk i juz po polud corka w domu i na bajce slepi, no to ja za oboje i wyprowadzilam bo ledwo mzylo momentami
corka biegla jak szalona ...tak chciala isc ehhh menyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:37
-
I ok Fryzjerka w UK tez urodzicie oboje i dobrze bedzie, my po prostu potrzebujemy wiekszego zapadu bezpieczenstwa jexli chodzi o moje nadcis bo my i lekarze boja sie rzucawki czyli eclampsji
wczor moj maz tez dostal oper na gg za sciemnianie z maitenansem plus he he wc nam zatkalo sie na dole i od wczoraj walczy
dzis jak wrocilam z corka z placu i drobych zakupow jest sale w mothercare to cud naprawy wykonane -
jeśli chodzi o sex to żeby on wiedział ze lepiej żeby tam teraz nie szperać ale jemu po prostu się nie chce albo nie podniecam go z brzuszkiem. a ten nasz kryzys to już trwa od ponad miesiąca. nie wiem co mam robić skoro on twierdzi ze czuje jakby był sam w tym związku to co ja mam robić. Dziś poszedł sam do terapeuty bo tak powiedział terapeuta ze nie będzie mnie ciągnął przez cały Londyn. jestem ciekawa co tam się dowiedział ale pewnie znając życie nic mi nie powie. a i tez prosiłam męża aby dal mi znać jak do niego dojedzie i jak będzie wracał to zaczął wypytywać a po co a czemu no kurde bo chce wiedzieć tak jak on chce abym dawała znać ze dojechałam gdzieś. fakt zadzwonił jak dojechał do niego ale jak już wyszedł to nie. może się czepiam nie wiem.
żebyś wiedziała jak ja zazdroszczę niektórym parom ,małżeństwom jak mężczyźni kochają szanują swoje kobiety dbają o nie. a nie jakieś takie bycie obojętnym słowa "kocham " są bez wyrazu puste. chciałabym aby wrócił mój dawny kochany mąż który nie musiał mówić kocham bo to czułam.
-
Na pewno jeszcze czulosc i slowo kocham wroci do W. zwiazku, potrzebujecie czasu byc moze by oswoic sie z new sytuacja
W zadnym zw nie jest rozowo i cudownie co dzien po paru latach
ale fakt warto teraz pisac sms :dotarlem/lam ok, takie terrorystyczne czasy ze czl wyjdzie do galerii handl i juz moze nie wrocic nigdy ....
w ogole dawac znac by rodzina nie martwila sie na zas -
Hej dziewczyny. Podczytuje Was na bieżąco ale jakoś weny nie miałam żeby napisać
U nas i dobrze i źle. Adaś ma 3,5 tyg. Rośnie jak na drożdżach-waży już 4,13. Bardzo ładnie je z piersi. Przerwy ma co 3-4 godz. Problem mamy ze spaniem. Odkąd żółtaczka przeszła strasznie ciężko jest go uspić Ja jestem z tych co nie kołyszą do snu i chcę go nauczyć samdzielnego zasypiania(stosuję t Tracy Hogg). Ale gdy tylko wydaje mi się że zasnął ten zaczyna płakać. Przy zmianie pieluszki też się drze w niebogłosy.
Jula na początku była trochę zazdrosna. Było tak że karmiłam małego z nią na kolanach. Na szczęście jej to przeszło. Zaczyna się jednak bunt 2-latka potrafi być bardzo uparta i bardzo głośna jak nie dostanie tego czego chce.
Ja od wczoraj mam wysoką temp-do 39,4. Byłam dziś u gp i dostałam antybiotyk. Mocz ok ale może mam jakąś infekcje wewnętrzną po porodzie. Czuj e się fatalnie nawet nie mam siły żeby zająć się dziećmiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:33
-
Ivi zdrowka! oby infekcja Ci minela szybko I antybiotyk pomogl
wiadomo ze masz rece pelne roboty przy dwojce malych dzieci
nasza przy zmianie pieluchy czy na glod tez na poczatku krzyczala I nie szlo sie przyzwyczaic
jednak na spanie to usypialam na rekach I potem odkladalam do lozeczkaivi lubi tę wiadomość
-
UUu antybiotyk. Nie dosc, ze kobieta oslabiona po porodzie to jeszcze trzeba to lykac. Wspolczuje i trzymam kciuki zeby szybko przeszlo.
Ivi super, ze karmisz piersia. 1 syna karmilam rowniez i mam nadzieje, ze tym razem tez mi sie uda.ivi lubi tę wiadomość
-
Adora syn pije jak smok. 10 min i koniec. Czasem jak chce sie poprzytulac to przeciagnie troszke. Pamietam corka to na poczatku 45min albo i dluzej.
Limerikowo nawet jak go utule na rekach to po odlozeniu do lozeczka 10-15 min i placz. A jak zasnie sam (oczywiscie ja mu towarzysze-gadam, szumie i trzymam smoczka) to zasnie na dluzej -
Wiadomo z mlekiem roznie raz wiecej raz mniej jest, mysle ze to zalezy ile organizm naprodukuje a dostraja sie do potrzeb dziecka, na pewno temp czy stres matki moga wplywac na laktacje ale to sie wszystko wyrowna powoli, wazne jest tez jak matka odzywia sie
mym zdaniem chlopcy wiecej ciagna mleczka sa bardziej glodni
moja na sali to tylko na pieluche i jedzenie budzila sie a babki co mialy synow to oni w kolko domagali sie mleka albo samego kontaktu z cycem
Ivi pijesz moze herbaty na laktacje lub slod jeczmienny kobiety czesto stosujaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 16:06
ivi lubi tę wiadomość
-
Limerikowo juz z mlekiem ok. Dzis znow pil tylko z jednej piersi i odstswial sie sam najedzony. U nas tez przez pierwsze 2 tyg jadl i spal a teraz ze spaniem bywa roznie.
Herbatke na laktacje pijeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:55
-
no najwazniejsze by zastoju nie bylo, bo cyce odpadaja z bolu
a jak pije to na Zdrowie Synkowi
a jak tam Corcia reaguje na Brata?
nasza w kolko pytamy kto tam w brzuszku jest?, czy kochasz siostre? , dzis powiedziala ze TAKI jak ma na imie?: Zuza, tez ok wymawia
ale chyba to wszystko jest takie na wyrost
choc jak podaje jej butle mleka I lubi oprzec sie na moim brzuszku rano to chyba Ktos ja, w glowe tam kopie czasem heheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 02:43
-
Oj roznie to bywa. Od glaskania, calowania do wybuchow zazdrosci. Twoja jest starsza wiec moze lepiej zrozumie sytuacje. Tego Ci zycze;)
A tak pozatym to co Ty kolezanko zamiast spac po nocy to na forum siedzisz? Spi poki mozesz. Ile ja bymdala za przespana noc. Chociaz nie mam co narzekac...karmienie o 22 o 3 i teraz o 6.