Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruchy w brzuszku fajne były
Ja bąbelki w brzuchu zaczęłam czuć w 17 tyg. Mój mały był bardzo aktywny, nigdy nie miałam stresa, ze ruchów nie czuję
Teraz też aktywny, w dzień spać nie chce
Zancia miłego scanu i żeby maleństwo pokazało co ma między nogamienergytrip lubi tę wiadomość
-
Energytrip, przeczytalam Twoj opis porodu i jestem pod ogromnym wrazeniem. Czytajac to pomyslalam, ze chcialabym urodzic w domu (nie jestem jeszcze w ciazy). Bije od Ciebie spokoj i radosc. Gratuluje synka
P.S. Przyznam sie, ze podczytuje Was czasem "z partyzanta", ale nie wlaczam siedo rozmowy, bo jak napisalam - nie jestem jeszcze w ciazy, mieszkam w UK.
Pozdrawiam Was Dziewczyny
alkak12, energytrip, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jutro o 12:00 mam pierwsze usg. Strasznie się denerwuję. Mam nadzieję, że wszystko w porządku z ciąża, z dzieckiem, że jest zdrowe, silne i wszystko jest ok. Ufff nerwowa jestem jużTrzymajcie kciuki !!!
Pozdrawiam !!!Zancia28, leniuta29, alkak12, Kropka, mychowe, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
Plumb80 czekamy na wieści:)
A Wam wszystkim dziewczyny życzę Szczęśliwego Nowego Roku, dużo zdrowia dla Was i dla Waszych małych pociech w brzuszkach albo już na zewnątrz, żebyście miały zawsze oparcie w mezach. Pozdrawiam!!Kropka, alkak12, Plumb80, energytrip, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być i
z nadzieją bez której nie da się żyć!mychowe, Kropka, Plumb80, energytrip, alkak12, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Życzę nam wszystkim udanego roku,aby był szczęśliwy,mając u boku swoje maleństwa.
Wczorajszy scan w porządku.Dzidzia ma się dobrze,pięknie się ruszała.Aż lezka zakręciła nam się w oku,a mąż mocniej ścisnął mi rękę.Wszystko jest ok i kolejny svan 20 lutego,będą sprawdzać syndrom Downa.Ale główka dziecka ma prawidłowe rozmiary,także powinno być dobrze.
Pozdrawiam!!!kambel, Zancia28, Kropka, alkak12, mychowe lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Oby pociechy dawaly duzo szczescia i rosly zdrowo.
Rzadko mam czas wlaczyc koputer teraz... siku, kupa, cyc, siku, kupa, cyc...!
Maz robi co moze opiekuje sie nami wysmienicie, sprzata, gotujem przewija pieluszki, a ja walcze z ogromnymi cycami. Mleka mam tyle, ze wykarmilabym male przedszkole.
Troche cierpialam prze pare ostatnich dni, dzisiaj zaczelam odciagac pokarm, troche lepiej. Cyc mam dwa razy wiekszy od jego glowki. Ucze sie,
Olaf chyba wie, ze mama wyprodukuje duzo mleka, je jak rekin.
Bursztyn, dziekuje.
Bardzo sie ciesze, ze wszystko poszlo po mojej mysli, wysle Ci kilka linkow jak jestes zainteresowana porodem domowym, poczytasz sobie, jak to wyglada.
No i przede wszystkim, zycze rychlego zajscia w ciaze.
Pozdrawiam
Kropka, xcarolinex, mychowe, Bursztyn, Zancia28, Plumb80, alkak12 lubią tę wiadomość
-
Hej
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Oby maleństwa w brzuchach rozwijały się prawidłowo a poród przebiegł jak najlżej i bez komplikacji pozostawiając tylko same miłe wspomnienia. A dla mam które już tulą swoje skarby, oby każdego dnia obdarzały Was uśmiechami i nie chorowałyenergytrip, xcarolinex, mychowe, Kropka, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Dziewczęta
Plumb gratulacje
Ja też miałam badania na Syndrom Down'a w 12tyg, ciekawe czemu sprawdzają Wam w okolicach 16tyg skoro niby można to zbadać do 14tc, bo pózniej się niby nie da?
Ja mam dziś Marudę w domuoj moja cierpliwość została dziś wystawiona na próbę i zdałam ten egzamin
mychowe, alkak12, Kropka, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka wrote:Na syndrom Downa sprawdza się w 12 tyg. w 20 tyg. będą sprawdzać wszystkie organy wewnętrzne
Fajne przeżycie pierwszy scan
Pani robiąca usg nie mogła dokładnie sprawdzić bo dziecko małe jeszcze i nie chciało się odpowiednio odwrócić do badania.Dlatego zleciła kolejny scan na 22 lutego i wtedy wszystko sprawdzi.