Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Będzie dobrze u Ciebie pójdzie szybciutkoIda wrote:Anielle - wszystko będzie dobrze, nie martw się. Nie czytaj już nic, choć wiem że się nie da, bo sama to robię... Miej w myślach to, że już niedługo będziesz miała swoje dziecko w ramionach
Dzieki za wsparcie dziewczyny, macie racje, musi byc dobrze, tyle juz za mna, teraz ostatnia prosta. Dam znac jak bede mogla co tam sie u mnie dzieje, mam nadzieje ze w miare szybko.Ida, gosia86, Ewik lubią tę wiadomość
-
Aniele, ja również trzymam kciuki abyś w końcu jutro urodziła;). Będzie dobrze. Życzę szybkiego i lekkiego porodu .
Odnośnie remontów to na szczęście mam to za sobą. Od marca zeszłego roku dopiero mieszkamy na swoim, zatem mieszkanie jest świeżo co po remontach wszelakich, akurat mieliśmy wszystko od podstaw robione z uwagi na nowe mieszkanie.
Jak mi się jutro uda to wrzucę zdjęcia pokoiku Małej bo dziś była Pani która namalowała obrazek w jej pokoiku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 23:44
-
dzien dobry:*
zaczyna sie ruch na porodówce:)
trzymam kciuki!Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Anielle wrote:Widze ze kazda prawie w celibacie zyje przez te ciaze. Mysmy przerwali celibat ostatnio, ale z takim brzuchem to nie to samo. Oby wszystko wrocilo do normy po pologu.Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Haha, Szpilka mnie jednak wyprzedziła, gratulacje Szpileczko
Ja tez urodziłam!!! 18 stycznia o 19.05 Emilka przyszła na swiat Mała przyssawka juz ciągnie cyca jak zawodowiec, wazy 3600 i mierzy 52,5 cm. Położne mówią ze duża dziewczyna a dla mnie to najsłodszy i najmniejszy kawałek szczęścia jaki można sobie wyobrazic
Obyło sie bez wywoływania, cud boski jakis chyba sprawił ze koło 6 rano zaczęłam miec skurcze sama z siebie. Wiec o 9 w szpitalu juz akcja była rozpoczęta. Napisze wiecej szczegółów jak odpoczne. Dzieki za kciuki dziewczyny, widać pomogłygosia86, LadyMK, Lady Savage, Martynaaa, Mon123, małaMyszka lubią tę wiadomość