Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie te skurcze są takie jak w sumie przy okresie, może nawet mniej bolesne. Mąż pracuje do 15, więc tak czy inaczej ok 15:30 będzie w domu.
Ja na razie zimna krew po prostu nie chce mi się wierzyć, że może to JUŻ, po tym moim ostatnim dołku. Nastawiam się raczej, że to fałszywy alarm. Zwłaszcza, że od wczoraj biorę wiesiołek, więc może to być efekt właśnie tych kapsułek. Ugotowałam zupę, rozważam jeszcze czy nie przejść się do apteki.
U mnie szyjka wczoraj właściwie była bez zmian, rozwarcie na 1 palec jak od 3 tygodni, więc tyłka nie urywa. Zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 11:34
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Rah, Twoje przepowieenie moga sie okazac prawdziwe. Skurcze sa coraz czesciej, ale nie przybieraja na sile, za to sluz caly czas przebarwiony. Mysle, ze dzsis pojedziemy do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:13
Ewik, rah lubią tę wiadomość
-
Ciekną mi wody chyba, także jak tylko M wróci i dam mu obiad to jedziemy do szpitala. Ja powoli dopakowuję torbę i wszystkie dokumenty. Odezwę się jak będę wiedziała czy rodzimy, czy jeszcze nie
Ewik, vincaminor, agatka196, szpilka lubią tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Ciekną mi wody chyba, także jak tylko M wróci i dam mu obiad to jedziemy do szpitala. Ja powoli dopakowuję torbę i wszystkie dokumenty. Odezwę się jak będę wiedziała czy rodzimy, czy jeszcze nie
rah lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
No ja mam nadzieje! Chyba, ze trafiła na nasza świetna służbę zdrowia i akurat jest kolejka, przerwa, brak łóżka albo inne ciekawe niespodzianki
-
Ja tu zaglądam i dalej żadnych wieści. Mam nadzieje że Under juz dawno tuli swoją córeczkę.
Aniele zajebisty masz sówaczek z tymi ząbkami
Ja mała nakarmiłam i teraz robi mnie w balona. Co ją dołożę do łóżeczka to oczy jak 5 zł i ani myśli spać.