X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarne '86
Odpowiedz

Ciężarne '86

Oceń ten wątek:
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under wspolczuje tego dolka psychicznego. Pewnie Cie to nie pocieszy, ale a urodzilam w 41+6. Ostatni tydzień lezalam w szpitalu naprzeciwko sali porodowej. Ryczalam jak głupia, dlaczego inne kobiety mogą rodzic a ja się tyle męczę. I to jeszcze słuchając co chwile innego porodu...
    Cisza musi się zakończyć, jesteś juz coraz bliżej końca. Dasz rade :-) musisz!

Dziewczyny cieszę się, ze Wasze pociechy super się rozwijają i rosną szybciutko :-)

Anielle, niestety choroby u dzieci są najgorszym doświadczeniem. Dobrze, ze juz jesteście po kryzysie i teraz z górki do pełni zdrowia.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • under_the_snow Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, mam nadzieje, ze az tyle Mela nie kaze mi czekac :/ licze, ze na nastepny weekend bedziemy juz we trojke, a raczej w czworke, bo wroci psiak ;)

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• rah Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under ja Ci mowilam, ze 15.09.15 sie urodzi, takze jutro pakuj manatki i niebawem młoda bedzie ;)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z racji zbliżającej sie jesieni, wszystkim życzę duzo zdrowia! Przede wszystkim maluszkom, ale tez mamusiom zeby sie nie męczyły chore! Trzymajmy sie z dała od chorób :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.

Wysłany: 13 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torba i paczka pampersow juz w samochodzie jezdzi od czwartku, takze jestem gotowa, tylko moja corka sie pinzdrzy przed wyjsciem ;)

rah lubi tę wiadomość

syy2cwa15lizurwm.png

Wysłany: 14 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dalej w dwupaku. Na wizycie nic nowego, rozwarcie nie postepuje, wody na granicy normy. Dostalam scopolan na przyspieszenie rozwarcia, tyle, ze nigdzie go nie ma, jutro dopiero maja mi go zamowic.

syy2cwa15lizurwm.png

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under Twoja córcia porostu uparta jest. Po kim?
    Szkoda tylko że Ty tak ciężko to znosisz.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png

Wysłany: 14 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba po mnie, maz tak twierdzi. Juz sie na nic nie nastawiam nawet, wpqdlam w taki "wszystkomijednizm", siedze i rozwiazuje krzyzowki na czas.

syy2cwa15lizurwm.png

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w nocy przezylam stresa na maksa. Nie umiałam spac. O 2w nocy pranie wieszalam, bo wstawiłam wieczorem pralkę (mamy weekendowa taryfę z tańszym prądem). A o 3 rano zlapaly mnie skurcze (twardnienie brzucha plus silny ból miesiączkowy) i to co 3 minuty każdy (raz nawet byly tylko 2minuty przerwy). Od razu wzięłam 2 nospy. Jeszcze posiedziałam sobie na toalecie, bo cos mnie pogonilo. Gdy byłam gotowa budzić męża, żeby zawiozl mnie na IP, to skurcze zaczely slabnac i czas między nimi się wydluzal. W końcu zasnęłam o 5 rano. Przed 7 wstalam Nadie do szkoły wyszykowac a później mężuś ja zawiozl na autobus. A najgorsze jest to, ze mąż miał być w domu do środy a o 9tej mu z pracy zadzwonili, ze dzisiaj kolo 13tej ma wyjazd. I zostalam znów sama i to w takim nieciekawym momencie..
    Na razie ciągle leżę. Co wstane to brzuch twardy jak skała. Na szczęście nic nie boli, ale co trochę ląduje w wc.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png

Wysłany: 14 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel, musiwpsz uwazac na siebie i w miare mozliwosci zwolnic, zeby nie prowokowac Maluszka do wyjscia.

syy2cwa15lizurwm.png

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie taka akcje miałam po calej leniwej niedzieli na kanapie...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel ja bym poszla do lekarza na Twoim miesjcu pamietasz jak nasza Agatka miała jakąś jelitowke i prawie sie odwodniła?
    Pij dużo płynów

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze to jednak nie jelitowka, bo nic związanego z układem pokarmowym mi nie dolega a w wc pozostawiam konsystencję raczej zbitą;-) ale oczywiście dmucham na zimne i pije dużo, jem normalnie. Mam nadzieje, ze dzisiejsza noc będzie spokojna. W końcu Ala musi grzecznie czekać aż tata wróci z trasy;-) niech nawet nie próbuje się buntować;-) wystarczająco mnie juz nastraszyla. Jutro wizyta położnej. Chyba muszę sobie od rana listę z pytaniami zrobić.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewieel uważaj na siebie.
    I tak jak dziewczyny piszą dużo pij. U mnie też na początku były normalne stolce a potem przerodziła się w biegunkę.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png

Wysłany: 15 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce zapeszac, ale od rana raz na jakis czas lapia mnie takie lekko bolesne skurcze. Moze cos sie rozkreci wreszcie. Lece po czopki i po wiesiolek i bedziemy brac!

syy2cwa15lizurwm.png

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under to trzymam kciuki :-) może te moje na Ciebie przeszly, bo ja się oszczędzam i przeszlo mi wszystko :-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel uważaj na siebie, na Ciebie jeszcze za wcześnie! Odpoczywaj jak tylko możesz, poproś kogoś odpompowanie ze starsza córka nawet, nie ryzykuj nic. I melduj sie nam tutaj, oczywiście melduj ze nic sie nie dzieje ;)

Under no to sie ruszyło coś, teraz juz poleci, urodzisz tego 15 września jak nic :)

ewwiel lubi tę wiadomość

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png

Wysłany: 15 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś się dzieje dziewczyny, skurcze niby nie przybierają na sile ale są cały czas. Jeszcze zauważyłam dużo przekrwionego śluzu na wkładce, także chyba szyjka się rozszerza. Zadzwoniłam do męża, żeby był gotowy na nagle pozostawienie pacjentów i przyjazd do żony ;)

syy2cwa15lizurwm.png

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under, wiec zaciskamy kciuki i czekamy na rozwój sytuacji :-) pewnie się cieszysz co? Ulga psychiczna, ale pewnie też strach jak to będzie przebiegać? Przynajmniej u mnie by tak to wyglądało :-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Under raczej niech maz przyspieszy ruchy, bo ja też na lajcie wystartowalam a potem bylo juz bardzo szybko pierwszt skurcz 8 rano dzidzius na świecie przed 15, ale ja juz od 3 tyg nie mialam szyjki

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ