X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek lez Kochana i dbaj o swoich chłopaków. Wierzę, że z naszymi kciukami dotrwasz do bezpiecznego etapu.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai, jeśli nas czytasz to odezwij się co u Ciebie i maluchów :)

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po transferze, po skonczeniu relanium tez przez kilka dni bralam nospe max, a potem jak bole okresowe byly mniejsze, to juz nie bralam :)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jest potrzeba to w ciąży można brać nospe,ja czasem jeszczd do tej pory biorę.

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś totalny brak energii i złe samopoczucie :-( może przez pogodę,sama niewiem :-( mam roboty jak cholerka bo muszę pakować ciuchy i bibeloty z regału bo go sprzedajemy, a na pocieszenie nowy dopiero za trzy tygodnie i co najgorsze bez montażu bo z montażem dopiero by był w listopadzie :-) nie zamawialismy w sklepie tylko u stolarza i dlatego taki długo czas oczekiwania :-/ mam nadzieję że jakoś się w końcu ogarnę :-/ plecy mnie bolą jak cholerka,nogi mam ciągle spuchnieta jak u słonia i się martwię bo robi się chłodno i w żadne buty mi się nie mieszczą te słoniątka tylko w klapki :-/ ale pomarudziłam... :-( poprostu mam dziś dzień zobojetnienia na wszystko :-(

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys pokazywalas kostki lekarzowi?
    Mój ni wiem w jakim celu ale kazał mi zgłosić gdybym nagle zaczęła nienaturalnie puchnac. Na stopach dłoniach czy ciele....

dfe01f0225.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrth666 wrote:
    Cześć. Czy można brac nospe we wczesnej ciąży? Na ulotce jest napisane ze jakiś tam skladnik przenika do zarodka i się waham..

Ja biorę całą ciążę do tej pory nospe 2xdziennie. Niestety u mnie takie bóle cały czas ze nie mam jak odstawić:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Ja biorę całą ciążę do tej pory nospe 2xdziennie. Niestety u mnie takie bóle cały czas ze nie mam jak odstawić:(
    jak Cię boli brzuch? Jak reaguje na to szyjka?
    Pytam, bo ja też się męczę z bólami od początku, skurcze też mam pomimo brania nospy :(

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa chłopa zapędz niech posprzata. Ja tam mojego pędze jak niewolnika, wczoraj posprzatalam w szafach a jak pryszedł i to o 22 z pracy to smieci wynosił, poukładał co kazałam i powrzucał w pudła, powynosił. W ogóle w piatek na tvn ma byc-widziałam reklame, program rozmowy w toku i ogolnie o facetach (nie pisze tu o Twoim mezu), o facectach co w ogole sadza ze ciąza to pikus. Widzialam ze zapakowali ich w takie mega grube ubranka i dali cały dom do sprzatania i dzieci pod opieke. Niech sobie radza :D My sie z moim z tej reklamy smielismy, no ale i sa tacy faceci co w domu nie kiwną palcem, tylko ze te babki sie na to godzą to dla mnie straszne. Pozniej maja syna i wychowaja na takiego jak tatus, co dwie lewe rece do obowiazkow domowych.

A ja już po spacerze, obiad zacznę robic :)

justa1234 lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka to mój tak samo biedny jak i twój haha.
    Tzn ja i tak sporo robie bo lubię. Nie potrafię inaczej. Taki ze mnie typ-ale mąż nagle potrafi tyle rzeczy których wcześniej myślał że nie umie;-)

agulas, aszka lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aszka ja czekam na ten odcinek z utęsknieniem :-D :-P
    Mój najdroższy to powiem brzydko ale do dupy się nadaje chodzi mi o porządki domowe i np.gotowanie :-) nic nie potrafi a jak zaczyna coś robić i jak mu tłumacze że źle robi to zaczyna machać łapami i pod nosem coś burka, jest cholerykiem nadpobudliwym i w gorącej wodzie kapany swoją drogą to po mamusi!!

Anko właśnie w poniedziałek mam wizyte u gina to mu powie że nogi mi puchną i ręce zobaczymy co on to ;-)
    Anko ja też tak jak ty lubię robić sama po swojemu i ogólnie lubię sprzątać :-) ostatnio mi mama pomagała myć okna i była masakra :-P bo ja mylam sama je ok 45min a z mamą 2 godz :-P wiadomo każdy ma swoje nawyki i przyzwyczajenia ;-) a najlepsze jest to moja mama jest kobita przy kości i były śmiechy bo nie mogła wdrapać się na taboret hihihihi :-P :-D

aszka lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka, widziałam zapowiedź tego odcinka :D
    Mój M. pomaga ale i ja się nie obijam ;)
    Tylko ugotować nie potrafi za bardzo nic ale trudno.

A z tym wychowaniem to masz w zupełności rację. Moja teściowa swoim synom prasuje nawet ubrania, składa a potem do szafki wkłada (najmłodszy ma 24 lata!!!)
    Tak wiec po zamieszkaniu ze mną mój M miał po raz pierwszy żelazko w ręku i prasował koszulę 45 minut. Ale jaka satysfakcja była jak się już udało ;)
    U mnie w domu każdy prasował sobie sam chyba od 10 toku życia. Jakoś wszyscy żyjemy i mamy się dobrze.

aszka lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Kava Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - ja też puchnę :(
    Kopyta jak balerony!!!

Aaaaa i pochwale się Wam. Przez całą ciążę nikt mnie nie przepuścił w kolejce.
    Nawet byłam raz w biedronce i jakiejś babuleńce wysypały się drobne na podłogę. Nikt się nie ruszył. Tylko ja padłam na tą ziemię i jej pomogłam pozbierać.

I właśnie dziś w tym samym sklepie stoję w kolejce a tu Pani z kasy woła kolegę i mówi: "Idź na siódemkę i weź tą Panią tutaj co stoi w ciąży".
    Podziękowałam ładnie, przyszedł Pan i mnie zawołał. Idę do kasy obok, ale baby biegną i się pchają i kładą swoje zakupy mu przed nosem, żeby jednak je obsłużył pierwsze. Patrzą przy tym na mnie wzrokiem seryjnego mordercy...
    A Pan Kasjer jakby ich nie widział tylko zaprosił mnie jeszcze raz do siebie i kazał Paniom się przesunąć :D
    Ależ mi miło było!

agulas, Agi83, Anna255, aniesiack, justa1234, aszka, Konwalia, Madzia82, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • agulas Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava u mnie tak samo!! Mamusia synkom nawet łóżka ścieliła... Koszmar.

Ja też ostatnio byłam z mężem na zakupach w auchan. Czułam się fatalnie. Mdłości, stopy bolały. Może i u mnie mało widać, ale poszukaliśmy kolejki z pierwszeństwem. Przepuścili nas, ale jakieś babko burczało. Wątpie, żeby wiedziała jak to jest i chyba dlatego burkała.

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ukradkiem pozwalam sobie Was podczytywac, mialam nic nie pisac- bo w koncu nie jestem do tego upowazniona, ale mimo wszystko... pozdrawiam Was- mamusie :)

Anna255, Kava, aszka, Moniaa lubią tę wiadomość

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Czesc dziewczyny, ukradkiem pozwalam sobie Was podczytywac, mialam nic nie pisac- bo w koncu nie jestem do tego upowazniona, ale mimo wszystko... pozdrawiam Was- mamusie :)
    Sylwiaśta ja tez tu sie wciskam... Bez uprzedzenia ;)

sylwiaśta159, Anna255, Kava, aszka lubią tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 24 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do Was Dziewczyny :) Udało nam się w drugiej procedurze ivf w Novum.

Pozdrawiam wszystkie gorąco! <3

justa1234, kmb, agniesia2569, Kava, aszka, mycha28, Viki26, agulas lubią tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:

Witamy serdecznie :-D

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa w ciemno kupiłaś wózek czy oglądałaś wcześniej?

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:

gratulacje :)

A podczytujcie :)

Justa ale wiesz to nawet chodzi o to, ze jak rykniesz na chlopa to pomoze, a ci w tv to wcale sie nie garneli a to juz cos innego. Moj tez nie gotuje umie jedno danie, hahahahaa, ale powynosic potrafi :D i posprzatac. Wiadomo ze tak posprzata ze trzeba by poprawic ale na razie mi to nie przeszkadza :D

justa1234 lubi tę wiadomość

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ