Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś totalny brak energii i złe samopoczucie
może przez pogodę,sama niewiem
mam roboty jak cholerka bo muszę pakować ciuchy i bibeloty z regału bo go sprzedajemy, a na pocieszenie nowy dopiero za trzy tygodnie i co najgorsze bez montażu bo z montażem dopiero by był w listopadzie
nie zamawialismy w sklepie tylko u stolarza i dlatego taki długo czas oczekiwania
mam nadzieję że jakoś się w końcu ogarnę
plecy mnie bolą jak cholerka,nogi mam ciągle spuchnieta jak u słonia i się martwię bo robi się chłodno i w żadne buty mi się nie mieszczą te słoniątka tylko w klapki
ale pomarudziłam...
poprostu mam dziś dzień zobojetnienia na wszystko
-
mrth666 wrote:Cześć. Czy można brac nospe we wczesnej ciąży? Na ulotce jest napisane ze jakiś tam skladnik przenika do zarodka i się waham..
Ja biorę całą ciążę do tej pory nospe 2xdziennie. Niestety u mnie takie bóle cały czas ze nie mam jak odstawić
-
Ginger84 wrote:Ja biorę całą ciążę do tej pory nospe 2xdziennie. Niestety u mnie takie bóle cały czas ze nie mam jak odstawić
Pytam, bo ja też się męczę z bólami od początku, skurcze też mam pomimo brania nospy -
nick nieaktualnyJusta chłopa zapędz niech posprzata. Ja tam mojego pędze jak niewolnika, wczoraj posprzatalam w szafach a jak pryszedł i to o 22 z pracy to smieci wynosił, poukładał co kazałam i powrzucał w pudła, powynosił. W ogóle w piatek na tvn ma byc-widziałam reklame, program rozmowy w toku i ogolnie o facetach (nie pisze tu o Twoim mezu), o facectach co w ogole sadza ze ciąza to pikus. Widzialam ze zapakowali ich w takie mega grube ubranka i dali cały dom do sprzatania i dzieci pod opieke. Niech sobie radza
My sie z moim z tej reklamy smielismy, no ale i sa tacy faceci co w domu nie kiwną palcem, tylko ze te babki sie na to godzą to dla mnie straszne. Pozniej maja syna i wychowaja na takiego jak tatus, co dwie lewe rece do obowiazkow domowych.
A ja już po spacerze, obiad zacznę robicjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Hahah Aszka ja czekam na ten odcinek z utęsknieniem
Mój najdroższy to powiem brzydko ale do dupy się nadaje chodzi mi o porządki domowe i np.gotowanienic nie potrafi a jak zaczyna coś robić i jak mu tłumacze że źle robi to zaczyna machać łapami i pod nosem coś burka, jest cholerykiem nadpobudliwym i w gorącej wodzie kapany swoją drogą to po mamusi!!
Anko właśnie w poniedziałek mam wizyte u gina to mu powie że nogi mi puchną i ręce zobaczymy co on to
Anko ja też tak jak ty lubię robić sama po swojemu i ogólnie lubię sprzątaćostatnio mi mama pomagała myć okna i była masakra
bo ja mylam sama je ok 45min a z mamą 2 godz
wiadomo każdy ma swoje nawyki i przyzwyczajenia
a najlepsze jest to moja mama jest kobita przy kości i były śmiechy bo nie mogła wdrapać się na taboret hihihihi
aszka lubi tę wiadomość
-
Aszka, widziałam zapowiedź tego odcinka
Mój M. pomaga ale i ja się nie obijam
Tylko ugotować nie potrafi za bardzo nic ale trudno.
A z tym wychowaniem to masz w zupełności rację. Moja teściowa swoim synom prasuje nawet ubrania, składa a potem do szafki wkłada (najmłodszy ma 24 lata!!!)
Tak wiec po zamieszkaniu ze mną mój M miał po raz pierwszy żelazko w ręku i prasował koszulę 45 minut. Ale jaka satysfakcja była jak się już udało
U mnie w domu każdy prasował sobie sam chyba od 10 toku życia. Jakoś wszyscy żyjemy i mamy się dobrze.aszka lubi tę wiadomość
-
Justa - ja też puchnę
Kopyta jak balerony!!!
Aaaaa i pochwale się Wam. Przez całą ciążę nikt mnie nie przepuścił w kolejce.
Nawet byłam raz w biedronce i jakiejś babuleńce wysypały się drobne na podłogę. Nikt się nie ruszył. Tylko ja padłam na tą ziemię i jej pomogłam pozbierać.
I właśnie dziś w tym samym sklepie stoję w kolejce a tu Pani z kasy woła kolegę i mówi: "Idź na siódemkę i weź tą Panią tutaj co stoi w ciąży".
Podziękowałam ładnie, przyszedł Pan i mnie zawołał. Idę do kasy obok, ale baby biegną i się pchają i kładą swoje zakupy mu przed nosem, żeby jednak je obsłużył pierwsze. Patrzą przy tym na mnie wzrokiem seryjnego mordercy...
A Pan Kasjer jakby ich nie widział tylko zaprosił mnie jeszcze raz do siebie i kazał Paniom się przesunąć
Ależ mi miło było!agulas, Agi83, Anna255, aniesiack, justa1234, aszka, Konwalia, Madzia82, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Kava u mnie tak samo!! Mamusia synkom nawet łóżka ścieliła... Koszmar.
Ja też ostatnio byłam z mężem na zakupach w auchan. Czułam się fatalnie. Mdłości, stopy bolały. Może i u mnie mało widać, ale poszukaliśmy kolejki z pierwszeństwem. Przepuścili nas, ale jakieś babko burczało. Wątpie, żeby wiedziała jak to jest i chyba dlatego burkała. -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Czesc dziewczyny, ukradkiem pozwalam sobie Was podczytywac, mialam nic nie pisac- bo w koncu nie jestem do tego upowazniona, ale mimo wszystko... pozdrawiam Was- mamusie
sylwiaśta159, Anna255, Kava, aszka lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyaniesiack wrote:Dołączam do Was Dziewczyny
Udało nam się w drugiej procedurze ivf w Novum.
Pozdrawiam wszystkie gorąco!
A podczytujcie
Justa ale wiesz to nawet chodzi o to, ze jak rykniesz na chlopa to pomoze, a ci w tv to wcale sie nie garneli a to juz cos innego. Moj tez nie gotuje umie jedno danie, hahahahaa, ale powynosic potrafii posprzatac. Wiadomo ze tak posprzata ze trzeba by poprawic ale na razie mi to nie przeszkadza
justa1234 lubi tę wiadomość