X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Justa - ja też puchnę :(
    Kopyta jak balerony!!!

Aaaaa i pochwale się Wam. Przez całą ciążę nikt mnie nie przepuścił w kolejce.
    Nawet byłam raz w biedronce i jakiejś babuleńce wysypały się drobne na podłogę. Nikt się nie ruszył. Tylko ja padłam na tą ziemię i jej pomogłam pozbierać.

I właśnie dziś w tym samym sklepie stoję w kolejce a tu Pani z kasy woła kolegę i mówi: "Idź na siódemkę i weź tą Panią tutaj co stoi w ciąży".
    Podziękowałam ładnie, przyszedł Pan i mnie zawołał. Idę do kasy obok, ale baby biegną i się pchają i kładą swoje zakupy mu przed nosem, żeby jednak je obsłużył pierwsze. Patrzą przy tym na mnie wzrokiem seryjnego mordercy...
    A Pan Kasjer jakby ich nie widział tylko zaprosił mnie jeszcze raz do siebie i kazał Paniom się przesunąć :D
    Ależ mi miło było!
    no sa faceci uprzejmi :)

Kava, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Kava u mnie tak samo!! Mamusia synkom nawet łóżka ścieliła... Koszmar.

.
    o jacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. My dzisiaj wróciliśmy do domu. Od piątku byliśmy z Szymkiem w szpitalu, bo miał podejrzenie zapalenie ucha, katar i kaszel. Na szczęście uszko się nie potwierdziło, ale że dali nam antybiotyk, trzeba było tydzień tam siedzieć. Także Szymi na razie większość swojego życia spędził w szpitalu :(

Byłam z nim dzisiaj pierwszy raz na spacerku. Przespał cały, potem jeszcze spał na balkonie długo :) Zaczynamy powoli uczyć się siebie.

Konwalia, Moniaa, Anko:-), kmb, Viki26, agulas lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Hej dziewczyny. My dzisiaj wróciliśmy do domu. Od piątku byliśmy z Szymkiem w szpitalu, bo miał podejrzenie zapalenie ucha, katar i kaszel. Na szczęście uszko się nie potwierdziło, ale że dali nam antybiotyk, trzeba było tydzień tam siedzieć. Także Szymi na razie większość swojego życia spędził w szpitalu :(

Byłam z nim dzisiaj pierwszy raz na spacerku. Przespał cały, potem jeszcze spał na balkonie długo :) Zaczynamy powoli uczyć się siebie.

Ojej, dobrze, ze już wszystko dobrze. Oby to było na tyle ze szpitalami.
    Dużo zdrówka i spokoju!

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 15:24

aszka lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• kmb Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Ja słyszałam że właśnie warto przywieźć ze szpitala rzecz pachnącą dzieciaczkiem ale namoczoną w siusiu to nie przekonuje mnie ;)
    Nasz kocurek jest wykastrowany i bym nie chciała żeby zaczął mi sikać po kątach po zapachu..
    Jednak wolę żeby obwąchał dzidziusia i mam nadzieję że się zaprzyjaźni bo z reguły to mój kotek to taki misio do głaskania i tulania :)

Ale kot jak pies lize siku i wacha. A nie sam robi po kątach :-D A jak pozna zapach to już tak nie chodzi z ciekawości do dziecka. one mają poznać nowe zapachy które będą. I nowego członka rodziny. nie trzeba pilnować ciągle by dziecku przypadkiem krzywdy nie zrobiły. Dzięki temu szybciej zaczynają, że tak powiem mieć gdzieś, że ktoś nowy w domu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:27

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 15:25

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    justa w ciemno kupiłaś wózek czy oglądałaś wcześniej?
    Oglądałam tylko zdjęcia na olx :-)ale powiem ci że ten nasz wózek jest jak nowy i faktycznie dobrze mi się trafił sprzedawca :-) jeszcze czasem dzwoni i pyta czy wiem jak np.zmienić z gondoli na spacerówkę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 21:55

aszka, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa psy w domu :-) myślę że jakoś damy radę :-)

Danea dobrze że już synuś jest w domeczku :-) zdrówka życzę dla Ciebie i synusia :-)

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie jak wybiore wozek to poszukam uzywanego.

A dzis kupilam prawidziwy miód, ktory dostac w Wawie jest ciezko nawet w tzw sklepach ze zdrowa zywnoscia, bo są są ale obrzydliwe w smaku, a dzis stał taki gostek z pasieki w sklepie i sprzedawal :) Mniam.

justa1234 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Ja tez sobie jak wybiore wozek to poszukam uzywanego.

A dzis kupilam prawidziwy miód, ktory dostac w Wawie jest ciezko nawet w tzw sklepach ze zdrowa zywnoscia, bo są są ale obrzydliwe w smaku, a dzis stał taki gostek z pasieki w sklepie i sprzedawal :) Mniam.
    no miodzik prawdziwy to rarytas :-) u mojego chłopa w rodzinie wujek ma pasieki i miód dostajemy mniam mniam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis na onecie kolejny przypadek spiepszenia pracy lekarzy w panstwowym szpitalu podczas porodu....

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożeszzz.... Kava to u nas...

a ja zamierzam tam rodzić... ot i zagwostka!

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dzis na onecie kolejny przypadek spiepszenia pracy lekarzy w panstwowym szpitalu podczas porodu....
    Aszka podpowiedz jak znaleźć te wiadomości bo nie mogę tego wylukac, weszłam na oneta ale nie mogę znaleźć :-(

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Aszka podpowiedz jak znaleźć te wiadomości bo nie mogę tego wylukac, weszłam na oneta ale nie mogę znaleźć :-(
    http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/uniwersytecki-szpital-kliniczny-w-bialymstoku-zostal-ukarany-za-zaniedbania-przy/968c1b

http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/1,35241,18284548,Szpital_zwolnil_lekarza__Przez_niego_Karolinka_walczy.html

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które mają tu wykupiony abonament premium - co jest napisane na początku 29tygodnia?
    Z góry dzięki za info bo nie wiem co mam w najbliższych tygodniach w tych serduszkach.
    Jak któraś ma chwile to od 29tygodnia może mi napisać 3 kolejne serduszka jakie tam są info.

Dziś jestem tak do dupy ze idę chyba dalej spać. Jestem nieprzytomna a krzyż z dnia na dzień boli bardziej.

dfe01f0225.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko Wysłałąm Ci na priva opis tygodnia i tych serduszek z 29, 34 i 36 tygodnia :)

Anko:-) lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a to dzisiejsze ciucholandowe nowości :-P a miałam już nic nie kupować tej swojej laluni ale diabeł mnie pokusił :-D zaplacialam za to nie całe 15 zł ;-) http://static.pokazywarka.pl/i/6076741/934228/dsc-0077.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/517777/dsc-0076.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/353003/dsc-0075.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/716713/dsc-0074.jpg
    Zakochałam się w tym kombinezonie ;-)

Moniaa, Anko:-), Konwalia lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Dziewczyny które mają tu wykupiony abonament premium - co jest napisane na początku 29tygodnia?
    Z góry dzięki za info bo nie wiem co mam w najbliższych tygodniach w tych serduszkach.
    Jak któraś ma chwile to od 29tygodnia może mi napisać 3 kolejne serduszka jakie tam są info.

Dziś jestem tak do dupy ze idę chyba dalej spać. Jestem nieprzytomna a krzyż z dnia na dzień boli bardziej.
    Anko leż i sobie odpoczywaj <3 ja wczoraj miałam taki beznadziejny dzień ale dziś już lepiej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:30

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dzięki za link ;-)
    Właśnie ostatnio widziałam to w wiadomościach!! Kobieta z bólami Brzucha czekała 5 godz na lekarza!!!! Masakra!!!

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ