Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKava wrote:Justa - ja też puchnę
Kopyta jak balerony!!!
Aaaaa i pochwale się Wam. Przez całą ciążę nikt mnie nie przepuścił w kolejce.
Nawet byłam raz w biedronce i jakiejś babuleńce wysypały się drobne na podłogę. Nikt się nie ruszył. Tylko ja padłam na tą ziemię i jej pomogłam pozbierać.
I właśnie dziś w tym samym sklepie stoję w kolejce a tu Pani z kasy woła kolegę i mówi: "Idź na siódemkę i weź tą Panią tutaj co stoi w ciąży".
Podziękowałam ładnie, przyszedł Pan i mnie zawołał. Idę do kasy obok, ale baby biegną i się pchają i kładą swoje zakupy mu przed nosem, żeby jednak je obsłużył pierwsze. Patrzą przy tym na mnie wzrokiem seryjnego mordercy...
A Pan Kasjer jakby ich nie widział tylko zaprosił mnie jeszcze raz do siebie i kazał Paniom się przesunąć
Ależ mi miło było!Kava, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. My dzisiaj wróciliśmy do domu. Od piątku byliśmy z Szymkiem w szpitalu, bo miał podejrzenie zapalenie ucha, katar i kaszel. Na szczęście uszko się nie potwierdziło, ale że dali nam antybiotyk, trzeba było tydzień tam siedzieć. Także Szymi na razie większość swojego życia spędził w szpitalu
Byłam z nim dzisiaj pierwszy raz na spacerku. Przespał cały, potem jeszcze spał na balkonie długoZaczynamy powoli uczyć się siebie.
Konwalia, Moniaa, Anko:-), kmb, Viki26, agulas lubią tę wiadomość
-
Danae wrote:Hej dziewczyny. My dzisiaj wróciliśmy do domu. Od piątku byliśmy z Szymkiem w szpitalu, bo miał podejrzenie zapalenie ucha, katar i kaszel. Na szczęście uszko się nie potwierdziło, ale że dali nam antybiotyk, trzeba było tydzień tam siedzieć. Także Szymi na razie większość swojego życia spędził w szpitalu
Byłam z nim dzisiaj pierwszy raz na spacerku. Przespał cały, potem jeszcze spał na balkonie długoZaczynamy powoli uczyć się siebie.
Ojej, dobrze, ze już wszystko dobrze. Oby to było na tyle ze szpitalami.
Dużo zdrówka i spokoju! -
Marta1986 wrote:Ja słyszałam że właśnie warto przywieźć ze szpitala rzecz pachnącą dzieciaczkiem ale namoczoną w siusiu to nie przekonuje mnie
Nasz kocurek jest wykastrowany i bym nie chciała żeby zaczął mi sikać po kątach po zapachu..
Jednak wolę żeby obwąchał dzidziusia i mam nadzieję że się zaprzyjaźni bo z reguły to mój kotek to taki misio do głaskania i tulania
Ale kot jak pies lize siku i wacha. A nie sam robi po kątachA jak pozna zapach to już tak nie chodzi z ciekawości do dziecka. one mają poznać nowe zapachy które będą. I nowego członka rodziny. nie trzeba pilnować ciągle by dziecku przypadkiem krzywdy nie zrobiły. Dzięki temu szybciej zaczynają, że tak powiem mieć gdzieś, że ktoś nowy w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:27
-
agniesia2569 wrote:justa w ciemno kupiłaś wózek czy oglądałaś wcześniej?
jeszcze czasem dzwoni i pyta czy wiem jak np.zmienić z gondoli na spacerówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 21:55
aszka, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sobie jak wybiore wozek to poszukam uzywanego.
A dzis kupilam prawidziwy miód, ktory dostac w Wawie jest ciezko nawet w tzw sklepach ze zdrowa zywnoscia, bo są są ale obrzydliwe w smaku, a dzis stał taki gostek z pasieki w sklepie i sprzedawalMniam.
justa1234 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Ja tez sobie jak wybiore wozek to poszukam uzywanego.
A dzis kupilam prawidziwy miód, ktory dostac w Wawie jest ciezko nawet w tzw sklepach ze zdrowa zywnoscia, bo są są ale obrzydliwe w smaku, a dzis stał taki gostek z pasieki w sklepie i sprzedawalMniam.
u mojego chłopa w rodzinie wujek ma pasieki i miód dostajemy mniam mniam
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Aszka podpowiedz jak znaleźć te wiadomości bo nie mogę tego wylukac, weszłam na oneta ale nie mogę znaleźć
http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/1,35241,18284548,Szpital_zwolnil_lekarza__Przez_niego_Karolinka_walczy.html -
Dziewczyny które mają tu wykupiony abonament premium - co jest napisane na początku 29tygodnia?
Z góry dzięki za info bo nie wiem co mam w najbliższych tygodniach w tych serduszkach.
Jak któraś ma chwile to od 29tygodnia może mi napisać 3 kolejne serduszka jakie tam są info.
Dziś jestem tak do dupy ze idę chyba dalej spać. Jestem nieprzytomna a krzyż z dnia na dzień boli bardziej. -
Aszka a to dzisiejsze ciucholandowe nowości
a miałam już nic nie kupować tej swojej laluni ale diabeł mnie pokusił
zaplacialam za to nie całe 15 zł
http://static.pokazywarka.pl/i/6076741/934228/dsc-0077.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/517777/dsc-0076.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/353003/dsc-0075.jpghttp://static.pokazywarka.pl/i/6076741/716713/dsc-0074.jpg
Zakochałam się w tym kombinezonieMoniaa, Anko:-), Konwalia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Dziewczyny które mają tu wykupiony abonament premium - co jest napisane na początku 29tygodnia?
Z góry dzięki za info bo nie wiem co mam w najbliższych tygodniach w tych serduszkach.
Jak któraś ma chwile to od 29tygodnia może mi napisać 3 kolejne serduszka jakie tam są info.
Dziś jestem tak do dupy ze idę chyba dalej spać. Jestem nieprzytomna a krzyż z dnia na dzień boli bardziej.ja wczoraj miałam taki beznadziejny dzień ale dziś już lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:30