X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Kava Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 - bardzo sie cieszę :)

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 super wiadomości :-) :-)

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a jak u Ciebie połówkowe??

Konwalia lubi tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na wieści od Ciebie Madzia.

Mala Mi super. Niech dalej chłopaki rosną zdrowo.

justa1234 lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi świetnie :)

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Mi super wiesci :-) mam nadzieje ze ja w czwartek na polowkowym tez takie dobre uslysze

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :-D oczywiście standardowo nie śpię i to od 2.00 :-( brzunio w nocynie bolał małpowo :-( wzięłam nospe i odwiedziłam kibelek za drugą potrzebą i jakoś przeszło :-) a Zośka też nie śpi razem ze mną tylko urządza sobie imprezy nocne :-D a więc o 5.00 wstałam i spakowałam torby do szpitala,nie wiem czego ja nabrałam ale wyszły mi dwie torby podróżne :-D :-P no ale w sumie u nas w szpiatalach nic nie dają więc trzeba mieć dla maluszka ciuszki,rożek,kocyk i chusteczki nawilżające, pampersy,pieluszki tetrowe.a teraz zjadłam śniadanko i wyparzam buteleczki i laktator :-) tylko teraz mi powiedzcie czy macie jakieś sposoby na pozbycie się białego nalotu od wody na buteleczkach?

Miłego dnia życzę ;-) :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Justa tez nie spie, cos nie moge, a tu boli a tam boli i niewygodnie. Wyparzaj wyparzaj, ja nie znam zadnych sposobów bo na razie to jeszcze ich nie myłam. Czekam na śniadanie, mąż w kuchni urzęduje :D

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja nie śpię, bo Lilcia 6:40 budzi się na karmienie. Codziennie z zegarkiem w ręku :)

A tu od Madzi wieści brak...

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    A ja mam dziś usg połówkowe. Jak wróce to napiszę Wam co u mnie. Wizytę mam dopiero o 19-tej.
    Madziu odzywaj sie bo zaczyna mnie ta cisza martwić!! Ale mam nadzieję że wszytko jest okey :)

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa może ten osad to od wody

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa a Ty wygotowywałaś czy wyparzałaś butelki? i czy one są plastikowe czy szklane?

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia daj znać jak wizyta!:-*
    A ja też ni śpię za spokojnie w nocy. A to lekki skurcz a to ból okresowy a to zły sen a to mała kopie. A później budzę się z bólem glowy:-)
    Ale nic tam. Takie rzeczy to pryszcze.
    Wczoraj na szkole rodzenia miałam z moim M.taka glupawke ze aż polozna i grupę rozsmieszalismy.
    Te tematy dla nas.....Jezu nie wiem, chyba śmiechem reagujemy na stres. Mój mąż ma takie uwagi ze aż mi głupio bo za swoje wybuchy śmiechu musiałam przepraszać z 5 razy!:-)

Moniaa, AsiaPoli, justa1234, Kava, aszka lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko bo to jest tak...
    Niby nie urodziło się ani nie wychowało ani jednego dzieciaczka, ale czasami niektóre laski zadają takie pytania że człowiek się dziwi jak można być takim głupcem hehe I jak takie osoby przeżyły tyle lat na świecie...
    Rozumiem że ciąża trochę pozbawia nas bystrości ale nie bez przesady...

Byłyśmy ostatnio z Kavą na warsztatach MAMO TO JA...
    Był blog (oczywiście sponsorowany) Be Safe o fotelikach i adapterach do pasów tejże firmy... No i laska wyskakuje z zapytaniem do prowadzącego:::

"Bo wie Pan - moja znajoma to tak dziwnie pasy bezpieczeństwa zapina, tu zakłada, tu przekłada. I czy Pan uważa że to ją jakoś chroni???" o.O

NO I CO TEN GOŚĆ MA ODPOWIEDZIEĆ???
    a) tak chroni, jest super bezpieczna
    b) dajmy jej nobla za nową technikę zapinania pasów
    c) niech nie kupuje adaptera firmy w której pracuję (czyli Be Safe) bo to będzie działało na takiej samej zasadzie.

No kurczę nawet w ciąży pomimo słabszej bystrości jakaś tam logika zostaje ;)

justa1234, Kava, aszka, Anko:-) lubią tę wiadomość

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj już nie miałam siły Wam napisać. A rano szybciutko musiałam jechać na pobranie krwi bo w poniedziałek mam endokrynologa.

Szyjka nadal trzyma. Szanowne łożysko postanowiło się ruszyć - na razie nie za dużo, ale już tylko jednym końcem zasłania szyjkę. Tak więc może w ciągu najbliższych dni całkowicie zejdzie z szyjki.

Mój synuś Filipek okazał się córeczką. Także poproszę o wniesienie poprawki i wpisanie, że będzie dziewczynka na liście.
    Waga małej 377g. Wszystkie narządy wyglądają w porządku.
    Lekarz pobrał kolejny wymaz i czekam do wtorku na wynik. Jeśli będzie prawidłowy, to w środę idę do szpitala.

Moniaa, justa1234, Konwalia, aszka, Anko:-), wiecznie lubią tę wiadomość

• mrth666 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, jak często na początku ciąży używałyście detektora tętna płodu? Nie chce przesadzić z jego użytkowaniem bo podobno może źle wpływać na dzieciątko. Planuje 2 x w tygodniu. To nie za często?

Anko:-) lubi tę wiadomość

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki kochane od wczoraj nie biore juz estrofemu, schodzilam z dawki i dzis 2 dzien bez. Myslicie ze powinnam go monitorowac? Pomyslalam ze moze w piatek lub poniedzialek zrobie wynik ale chcialam was spytac co myslicie?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Laseczki kochane od wczoraj nie biore juz estrofemu, schodzilam z dawki i dzis 2 dzien bez. Myslicie ze powinnam go monitorowac? Pomyslalam ze moze w piatek lub poniedzialek zrobie wynik ale chcialam was spytac co myslicie?
    Ja odstawiłam z dnia na dzień jak mi lekarz kazał i wszystko jest w porządku :)

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Wczoraj już nie miałam siły Wam napisać. A rano szybciutko musiałam jechać na pobranie krwi bo w poniedziałek mam endokrynologa.

Szyjka nadal trzyma. Szanowne łożysko postanowiło się ruszyć - na razie nie za dużo, ale już tylko jednym końcem zasłania szyjkę. Tak więc może w ciągu najbliższych dni całkowicie zejdzie z szyjki.

Mój synuś Filipek okazał się córeczką. Także poproszę o wniesienie poprawki i wpisanie, że będzie dziewczynka na liście.
    Waga małej 377g. Wszystkie narządy wyglądają w porządku.
    Lekarz pobrał kolejny wymaz i czekam do wtorku na wynik. Jeśli będzie prawidłowy, to w środę idę do szpitala.
    O kurcze MADZIU GRATULACJE... Będzie parka w domu :) :)
    I fajnie ze łożysko się ruszyło na swoje miejsce ...
    siedzę i sie cieszę jak głupia do kompa :)

Madzia82 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Czesc Justa tez nie spie, cos nie moge, a tu boli a tam boli i niewygodnie. Wyparzaj wyparzaj, ja nie znam zadnych sposobów bo na razie to jeszcze ich nie myłam. Czekam na śniadanie, mąż w kuchni urzęduje :D
    No to masz dobrze z tym mężusiem :-D ;-) dobrze niech dba o was w końcu to głowa rodizny ;-) ;-)

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ