Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
oczywiście standardowo nie śpię i to od 2.00
brzunio w nocynie bolał małpowo
wzięłam nospe i odwiedziłam kibelek za drugą potrzebą i jakoś przeszło
a Zośka też nie śpi razem ze mną tylko urządza sobie imprezy nocne
a więc o 5.00 wstałam i spakowałam torby do szpitala,nie wiem czego ja nabrałam ale wyszły mi dwie torby podróżne
no ale w sumie u nas w szpiatalach nic nie dają więc trzeba mieć dla maluszka ciuszki,rożek,kocyk i chusteczki nawilżające, pampersy,pieluszki tetrowe.a teraz zjadłam śniadanko i wyparzam buteleczki i laktator
tylko teraz mi powiedzcie czy macie jakieś sposoby na pozbycie się białego nalotu od wody na buteleczkach?
Miłego dnia życzę -
nick nieaktualny
-
Madzia daj znać jak wizyta!:-*
A ja też ni śpię za spokojnie w nocy. A to lekki skurcz a to ból okresowy a to zły sen a to mała kopie. A później budzę się z bólem glowy:-)
Ale nic tam. Takie rzeczy to pryszcze.
Wczoraj na szkole rodzenia miałam z moim M.taka glupawke ze aż polozna i grupę rozsmieszalismy.
Te tematy dla nas.....Jezu nie wiem, chyba śmiechem reagujemy na stres. Mój mąż ma takie uwagi ze aż mi głupio bo za swoje wybuchy śmiechu musiałam przepraszać z 5 razy!Moniaa, AsiaPoli, justa1234, Kava, aszka lubią tę wiadomość
-
Anko bo to jest tak...
Niby nie urodziło się ani nie wychowało ani jednego dzieciaczka, ale czasami niektóre laski zadają takie pytania że człowiek się dziwi jak można być takim głupcem hehe I jak takie osoby przeżyły tyle lat na świecie...
Rozumiem że ciąża trochę pozbawia nas bystrości ale nie bez przesady...
Byłyśmy ostatnio z Kavą na warsztatach MAMO TO JA...
Był blog (oczywiście sponsorowany) Be Safe o fotelikach i adapterach do pasów tejże firmy... No i laska wyskakuje z zapytaniem do prowadzącego:::
"Bo wie Pan - moja znajoma to tak dziwnie pasy bezpieczeństwa zapina, tu zakłada, tu przekłada. I czy Pan uważa że to ją jakoś chroni???"
NO I CO TEN GOŚĆ MA ODPOWIEDZIEĆ???
a) tak chroni, jest super bezpieczna
b) dajmy jej nobla za nową technikę zapinania pasów
c) niech nie kupuje adaptera firmy w której pracuję (czyli Be Safe) bo to będzie działało na takiej samej zasadzie.
No kurczę nawet w ciąży pomimo słabszej bystrości jakaś tam logika zostaje
justa1234, Kava, aszka, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Wczoraj już nie miałam siły Wam napisać. A rano szybciutko musiałam jechać na pobranie krwi bo w poniedziałek mam endokrynologa.
Szyjka nadal trzyma. Szanowne łożysko postanowiło się ruszyć - na razie nie za dużo, ale już tylko jednym końcem zasłania szyjkę. Tak więc może w ciągu najbliższych dni całkowicie zejdzie z szyjki.
Mój synuś Filipek okazał się córeczką. Także poproszę o wniesienie poprawki i wpisanie, że będzie dziewczynka na liście.
Waga małej 377g. Wszystkie narządy wyglądają w porządku.
Lekarz pobrał kolejny wymaz i czekam do wtorku na wynik. Jeśli będzie prawidłowy, to w środę idę do szpitala.Moniaa, justa1234, Konwalia, aszka, Anko:-), wiecznie lubią tę wiadomość
-
Laseczki kochane od wczoraj nie biore juz estrofemu, schodzilam z dawki i dzis 2 dzien bez. Myslicie ze powinnam go monitorowac? Pomyslalam ze moze w piatek lub poniedzialek zrobie wynik ale chcialam was spytac co myslicie?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Laseczki kochane od wczoraj nie biore juz estrofemu, schodzilam z dawki i dzis 2 dzien bez. Myslicie ze powinnam go monitorowac? Pomyslalam ze moze w piatek lub poniedzialek zrobie wynik ale chcialam was spytac co myslicie?
-
Madzia82 wrote:Wczoraj już nie miałam siły Wam napisać. A rano szybciutko musiałam jechać na pobranie krwi bo w poniedziałek mam endokrynologa.
Szyjka nadal trzyma. Szanowne łożysko postanowiło się ruszyć - na razie nie za dużo, ale już tylko jednym końcem zasłania szyjkę. Tak więc może w ciągu najbliższych dni całkowicie zejdzie z szyjki.
Mój synuś Filipek okazał się córeczką. Także poproszę o wniesienie poprawki i wpisanie, że będzie dziewczynka na liście.
Waga małej 377g. Wszystkie narządy wyglądają w porządku.
Lekarz pobrał kolejny wymaz i czekam do wtorku na wynik. Jeśli będzie prawidłowy, to w środę idę do szpitala.
I fajnie ze łożysko się ruszyło na swoje miejsce ...
siedzę i sie cieszę jak głupia do kompaMadzia82 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Czesc Justa tez nie spie, cos nie moge, a tu boli a tam boli i niewygodnie. Wyparzaj wyparzaj, ja nie znam zadnych sposobów bo na razie to jeszcze ich nie myłam. Czekam na śniadanie, mąż w kuchni urzęduje
dobrze niech dba o was w końcu to głowa rodizny