Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka dziewuszki:) ja już dziś po wizycie 4weryf. Dostałam książeczkę ciąży:) na usg widać było pęcherzyk ciążowy o nieregularnym kształcie i... torbiel na jajniku...czy któraś też tak miała, lub słyszała o takich przypadkach? Kurdę boję się.....ale Beta podskoczyła aż to 18tys. progesteron do 92 i spadł estradiol z 5353 na 2900:)
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
Alincia. Musisz spokojnie czekać z 2 tyg i na wizytę.
Pęcherzyk o nieregularnym kształcie - coś więcej lekarz powiedział? Niepokoi go ten kształt czy jest lekko jak jajko?
Bo to mało jasna informacja.
Trzymam kciuki aby pęcherzyk był prawidłowy a jego kształt ciut tylko splaszczony czy coś.
Bo moja przyjaciółka miała w kształcie gwiazdy i lekarz od razu wiedział ze nic z tego nie będzie, no i był pusty jak się okazało, ale obeszło się bez lyzeczkowania.
Ale u niej lekarz tak jak mowie od razu stwierdził że nici.
Natomiast znam kilka ciąż z płaskich pęcherzyków i nie idealnie wymiarowych, wiec myślę że nie masz co się martwić. A skoro beta pięknie rośnie to tym bardziej :-*Alincia lubi tę wiadomość
-
dr powiedziała, że nie każdy może mieć kształty książkowe. Że nie ma się na razie co martwić, bo każdy ma inny organizm, i widocznie mój taki jest, że inaczej się wszystko ułożyło... przesłałabym linka ze zdjęciem kształtu mojego pęcherzyczka, ale coś mi nie poszło z wklejeniem:) macie jakiś sposób na to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:48
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wizyta popołogowa dzisiaj. Wszystko pięknie
Pani doktor namawiała na starania naturalne, bo u mnie jednym z czynników była endometrioza i ciąża ją "zalecza", więc szansa teoretycznie jest. Ja planuję nie myśleć o niczym i jak się trafi to się trafi, a jak nie to za rok wracamy po rodzeństwo.
justa1234, Anna255, Kava, Marta1986, mia6, Konwalia lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:o współczuje, czopkuj sie, aby pomoglo &&&A na zgagę cos bierzesz?
A co do tych wymiotów to faktycznie masz rację że jak się ma chlustajace to do szpiatala, moja znajoma leżała w szpitalu i też coś jej podawali. -
Słyszałam coś o tym masażu ale ja nie praktykuje tego bo niewiem jak a zreszto co ma być to będzie
coś czytałam nawet o jakimś baloniku so masażu ale za chiny niewiem co to jest i czy faktycznie to był balonik
być może pomyliłam nazwy określenie
-
Nie no masaż jest znany od wielu wielu lat. A ja lubię naturalne metody. Będzie co ma być,owszem, ale czemu by nie popacowac nad nawilzeniem, wzmocnieniem no i uelastycznieniem pochwy:-)
Ja myślę że o 36tyg taki masaż i regularne wtedy współżycie może tylko pomóc. -
Alincia wrote:już udało się,,,,to mój pęcherzyk ciążowy..
http://zapodaj.net/d78d09a9ec6e6.jpg.html
A ja właśnie dzisiaj słuchałam pierwszy raz maluszka na detektorześwietne urządzenie i niezastąpione dla takiej znerwicowanej ciężaróweczki jak ja
Anko:-), Kava, Alincia, Konwalia, justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Kochane i po wizycie
moje synusia rosną zdrowo zdrowo
wszystkie parametry w normie, serduszka biją bardoz ładnie przepływy w porządku czyli tylko się cieszyć
Jestem przeszczesliwaaKava, justa1234, Konwalia, mrth666, mycha28, Anko:-), Moniaa, aneczka2015, aszka, Viki26, AsiaPoli, roletka, Alincia lubią tę wiadomość
Mała Mi