Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:Ja mam włożony juz materac z prześcieradłem i przykryte to kocem. Czekam jeszcze na pościel od aparatki I tez juz ubiore żeby było gotowe mam nadzieję że jutro albo we wtorek juz dojdzie
Ale np w ciąży z Patrykiem ubieral wszystko mąż jak byłam w szpitalu.
Też miałam materac, prześcieradło i koc. Mały od początku śpi w rożku, więc po prostu w dniu wyjścia ze szpitala mąż włożył rożek do łóżeczka, żeby czekał na nowego lokatora -
Niewiem czy mój brzuch jest poprostu taki duży czy się opuścił, bo jak siedzę to normalnie leży mi na nogach
Edit: w sumie teraz tak przemyslałam że jednak się nie opuścił tylko jest taki ogromny,bo dalej zgagę i trudności z oddychaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:21
-
nick nieaktualny
-
Kava wrote:Około 8 - 9 tc.
mi właśnie podobnie, mam nadzieje że z dzieckiem wszystko w porządku. Wolałabym rzygać dalej niż widzę ale przynajmniej byłabym spokojniejsza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:49
-
Ja wczoraj miałam takie jakieś jakby mdłości....ale nie wiem czy czasem tonie było po pizzy, bo zjadłam jeden mały kawałek...nie mogłam się obejść patrząc jak rodzinka się zajada...heh...dziś też coś tam czuję na żołądku, ale haftać mi się nie chcę... masakra takie uczucia...ale cieszę się i wszystko zniosę żeby tylko mieć to wymarzone szczęście:)
-
Ja prawie cala ciaze z czyms walcze, po tym szwie tez. Czekamy z kontrolnym wymazem do konca globulek. Ale cos mi sie wydaje, ze cos sie tam czai wciaz, niestety. Moj brzuszeczek coraz wiekszy. Leze i odliczam czas. Juz leze 5 tygodni dziewczyny.
-
Mrth666 - to całkiem indywidualna sprawa ale rozumiem obawy bo też tak miałam.
Chwaliliśmy z mężem każdy dzień w którym umierałam z powodu mdłości. Byliśmy przeszczęśliwi
Fistaszku - dużo siły i wytrwałości życzę. Na pewno lekko nie jest.. -
Fistaszek ja już dwa miesiące leże
no ale czego się nie zrobi
dziewczyny jak to jest z tym twardnieniem, jak czuje jakby twardniał brzuch a on tylko z jednej strony jest twardy to może to być np przez jelita? czy macica może twardnieć tylko w jednym miejscu? -
roletka wrote:Fistaszek ja już dwa miesiące leże
no ale czego się nie zrobi
dziewczyny jak to jest z tym twardnieniem, jak czuje jakby twardniał brzuch a on tylko z jednej strony jest twardy to może to być np przez jelita? czy macica może twardnieć tylko w jednym miejscu? -
justa1234 wrote:Dziś jadę odebrać wymazy z obu dziurek,ciekawe czy coś tam wyhodowalam
Marta a tobie jak wyszły te wymazy? Może pisałaś jaki wynik ale mogłam przeoczyć.
Wynik wyszedł ok kochana nie mam paciorkowcajusta1234, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marth ja to miałam znikające i pojawiające się objawy z 20 razy i płacz ze po ciąży.
Koło 10 tygodnia zrozumiałam ze u mnie tak widocznie wygląda ciaza. Raz mdłości raz nie, raz ból cycki a później wcale, raz mega senność później przypływ energii.
Spokojnie kochana:*