Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam wczoraj w sumie się nie znam ale myślę że wy mi pomożecie
na moje oko nie są dobre
w ponoedzialek mam wizyte u gina no ale wiadomo to jeszcze daleko a ja już bym chciała wiedzieć co mam za paskudctwo, gin mi wcześniej muwil że nawet jak coś wyjdzie to i tak teraz nic nie będą mi podawać tylko prze porodzie antybiotyk.
-
nick nieaktualnyGrunt zeby podawali antybiotyk, z tego co czytałam to bezpieczniej podawac antybiotyk na tydzien przed przewidywanym porodem a nie w ostaniej chwili. Ale spokojnie teraz sa takie antybiotyki ze ani matce ani dziecku nie zaszkodza a uchronia przed zakazeniem.
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Justa masz paciorkowca na którego podadzą Ci antybiotyk przed lub w trakcie porodu. Tylko nie zapomnij wziąć tego wyniku ze sobą do szpitala.
A ja mam dziś usg połówkowe. Jak wróce to napiszę Wam co u mnie. Wizytę mam dopiero o 19-tej.Moniaa, justa1234, Ginger84, mycha28, Anko:-), Kava, aszka, Konwalia lubią tę wiadomość
-
hejka,ja mam dzis polozna i tydzien temu wymusilam na niej zeby zrobila mi dzis maaz szyjki,wizyta o 13.30 zobaczymy czy nie zmienila zdania,zaczynam 39 tydz dzis,ale juz mam naprawde dosc,w weekend bylo kilka bolow przepowiadajacych ale przeszly...biodra i cala miednica oraz spojenie lonowe bola bardzo,juz bym chciala moja Amelke miec na zewnatrz a nie wewnatrz
.ogolnie od paru dni stosujemy zasade 3xs(sprzatanie,schody,seks) ale to bardzo meczace
pozdrowki dla wszytkich
aszka lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli powodzonka na masażu i żeby dał rezultaty w postaci Amelki na zewnątrz
też slyszlam od koleżanek że taka zasada jak wy stosujecie jest właśnie dobra na przyspieszenie porodu ale jak widać nie u każdej babeczki działa
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka mi puscilo w 14 tyg. schudłam i w ogole, jak masz wymioty chlustajace, czyli takie ze az wszystko Ci sie przewraca itd, to trzeba sie zglosic do lekarza bo byc moze trzeba na troche do szpitala pod kroplówke. W szpitalu daja czopki toceran na to. Natomiast w domu mozesz sobie kupic w aptece herbatke z imbirem i pic.
Madzia za badania &&&
AsiaPoli za szczęśliwe rozwiazanie &&&aneczka2015, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:A ja mecze się z hemeroidami
jak siadam to ze łzami w oczach
kupiłam sobie czopki a daj Bóg może pomogą... No i pani zgaga oczywiście usadowiła się na dobre w moim organiźmie
-
nick nieaktualny