Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ta twoja słonina mnie rozwaliła hihihi
Ja to jestem za leniwa żeby liczyć ruchy i też mało systematycznano chyba jak by mi lekarz zalecił liczenie bo coś się złego działo to wtedy bym liczyła oczywiście a tak jest ok i nie liczę i nie liczyłam
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kobitki czy wam też tak cigle gorąco jest jak mi? Czy tylko ja się zrobiłam taka ze wszędzie mi duszno i za gorąco a dodam że przed ciążą byłam mega zmarzluchem
w domu w zimę było 22 stopnie a mi było zimno a teraz jest 20 stopni i się duszę uf,ja wiem ze kobieta w ciąży ma podwyzszona temperaturę ciała ale mi to jest maskrycznie gorąco
Norma.
A pomyśl co ja miałam w tegoroczne lato...
Teraz chyba jeszcze trochę z tego mi zostało, a też byłam straszny zmarźluch.
Ruchów nie liczyłam. Mój dzieć w brzuchu był bardzo mało aktywny, więc jakbym miała liczyć to bym ciągle w szpitalu lądowała, że ruchów nie czuję.Kava, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Powiem ci kochana że jakoś tą noc zleciala
ale od początku trzeciego trymestru jeszcze mi się nie zdarzyło żebym spokojnie przespala całą noc
wkurzająnie w nocy moje nogi, bo są strasznoe nie spokojne
koleżanka mi muwila że też miała z nogami w nocy taki problem. Mój najdroższy się śmieje że ja w nocy biegam ale mi do śmiechu nie jest niestety
ale jeszcze trochę i zleci do porodu
A na te nogi to moze bierz wiecej magnezu?
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kobitki czy wam też tak cigle gorąco jest jak mi? Czy tylko ja się zrobiłam taka ze wszędzie mi duszno i za gorąco a dodam że przed ciążą byłam mega zmarzluchem
w domu w zimę było 22 stopnie a mi było zimno a teraz jest 20 stopni i się duszę uf,ja wiem ze kobieta w ciąży ma podwyzszona temperaturę ciała ale mi to jest maskrycznie gorąco
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Hej laseczki. Zrobilam dzisiaj z ciekawosci wyniki oto one estradiol 831,5 i progesteron 24,83. Czy nie mam za niskich tych wynikow?
-
Biore luteine dopochwowo i doustnie. I zbadalam sobie estradiol bo odstawilam estrofem i bylam ciekawa co mi tam pokaze. No coz... Bede dalej brala lutke ale ciekawa jestem co z tym estradiolem, czy to jest normalne bo jak bralam estrofem ti mialam 1500 a id tygodnia juz go nie biore i mam cos ponad 800 i nie wiem czy to ok? Ehh...
Czekamy na Mikołaja ❤ -
estrofem odlozylam stopniowo. ale wyczytalam na innym watku ze lekarze nie kaza robic wynikow estardiolu bo on w trakcie ciazy ma spadac a progesteron wzrastac. ze do konca 1 trymestru powinien byc od 20-40 ale sama juz nie wiem... narazie nie plamie, biore dalej lutke i nie bede sie nakrecac. wymiotuje wiec chyba objawy sa ok. zdenerwowalam sie ale juz luzuje nie ma co panikowac tragedii nie ma... taka mam nadzieje, ehh..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:46
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Dopiero 3.11 ale zadzwonilam do kliniki i mam nie panikowac i na sobote mam konsultacje telefoniczna i dr do mnie zadzwoni. Juz luzuje...
czekaj spokojnie co lekarz powie.
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny