Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:u mnie własnie tez troche bezsennosci od kilku dni, chociaz do 3 trym to jeszcze troche, ale podsypiam w dzien i jakos leci
A na te nogi to moze bierz wiecej magnezu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi czy Wy prowadzicie ciąże w klinice, prywatnie czy na NFZ?
mia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Marta mam mrozaczki i chciałabym jeszcze mieć bliźniaki
no i super by było jakby była parka hihi
a synusia nazwalabym Staś lub Jaś
No to jeszcze wszystko przed Wami kochanajusta1234 lubi tę wiadomość
-
Aszka - ja chodzę do szkoły rodzenia
mia - ja prowadzę ciąże prywatnie. Próbowałam równocześnie chodzić na nfz ale w 2 trymestrze stwierdziłam, ze to bez sensu.
Chyba wszystko zależy na jakiego lekarza się trafi.mia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlincia wrote:Libra, bo nie jestem za bardzo na bieżąco na IVF różowym, powiedz jak tamu Ciebie Bo widzę, że twój okruszek jest o jeden dzień starszy od mojego:) widziałaś coś już na usg? jakie wyniki badań ? beta? progest? estradiol?
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Z terminu miesiączki wynika, ze dzień starszy... Ale bedzie więcej sądząc po Twojej stopce. Ja punkcje miałam 23.09. A transfer 25.09. Takze wizyte kontrolna miałam 20.10, czyli w 25dpt. Miałam bHCH ponad 18tys, progesteron coś ponad 277 jakiejś dziwnej jednostki, bo poprzednio miałam 69ng. Estradiolu mi nie badają. Na wizycie była kruszyna i serduszko jako maly migający punkt