X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie robilam jeszcze :-/
    lekarz kazal zrobic za tydzien i troszke go posluchalam...ale troche po pojde w sobote. Jak ma okazac sie, ze jest marnoutko to przynajmniej bede mogla to poprzezywac w weekend.

A prawda jest taka, ze tchorz jestem i trzymam sie wiary w to, ze bedzie dobrze...Jak spada to nic na to nie poradze :-( zadnymi lekami a jak rosnie to bede najszczesliwsza na swiecie ...i bede czekala na kolejne etapy badanie usg....pewnie najpoerw pecherzyk...potem serduszko...potem kolejne badania....

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ja poki co czekam na spektakularne objawy i troche mnie martwi ich brak...ale powtarzam sobie...spokojnie...spokojnie...spokojnie....daj sobie czas...co ma byc to bedzie....wiecej wiary...- w teorii jestem mistrzynia
    ojj tam... nie czekaj nie czekaj nie wszystkich raczą jakiekolwiek objawy... u mnie nic a nic z objawów, no oprócz rosnącej wagi hehe.
    Na tyle czasu ciąży chyba raz puściłam rannego rzygaczka w toalecie to cieszyłam się jak małe dziecko. No i jakoś może ze 3 tygodnie temu dopadła mnie okrutna zgaga po mandarynkach. Ale nie ma co się dziwić kwaśne były prze obrzydliwie :P

aszka, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie macie objawów to się tylko cieszyc. Mnie właśnie objawy obudziły i wc zaliczony...

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka za betę w tygodniu✊

Antonelka lubi tę wiadomość

• Biała Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że będzie tak pięknie... Wczoraj u lekarza okazało się, że szyjka się skróciła do 1,7 mm, a ilość wód płodowych mam w dolnej granicy normy... Dostałam skierowanie do szpitala. Już jestem spakowana...
    Dziecięce ciuszki wzięła Mama do prania i prasowania, jak na złość Mąż musi iść do pracy, transport zaoferował Teść, który dwa dni temu wrócił z UK i ma luzik na wszystko i czuję, ż pomyli drogę..., za to do pary jedzie Teściowa mega panikara :/ Na dodatek o 8:00 wpada ekipa do montażu kuchni. Na szczęście mój Tata zgodził się ich nadzorować...
    A i tak myślę: niech się świat zawali, ale moje Kokosie zostaną jeszcze u mamy...błagam Dziewczynki...

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala jestesmy z Toba i trzymamy kciuki za kazdy dzien, tydzien dluzej w brzuszki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 06:24

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała jestem z tobą. Napisz ze szpitala jak tam...może założą szew?
    Na pewno będziesz leżeć by ciążę ponosić do 36tyg,a jak nie da rady to pamiętaj ze po 32 tyg jest juz bardzoooo bezpiecznie, wiec dzieciaczki na pewno urodza się zdrowe:-*
    Nie ma akcji skurczowej?
    A to b.wazne....
    Agnieszka.tez w szpitalu, choć jak się sama odezwie to zobaczycie ze trochę ta jej lekarka nie potrzebnie ja nastraszyla. Szyjkę ma niezła, mała przybrała w 3tyg 400 gram i lekarka spaanikowala -tylko ze przecież usg może mieć 200 gram pomylki - poza tym jej dzidzia mieści się w normach.
    Tak czy inaczej jak będziecie modlić się w intencji Białej to pomyslcie tez o Agnieszce.
    Żadna z nas nie chciałaby być w szpitalu. Po przejściach nie kojarzy się on z niczym dobrym:-(
    Buziaki dziewczyny, życzę dużo siły.

A Hania dala wieczorem taki popis ze mam nadzieje ze się nie odwróciła, bo dopiero co na wizycie lekarz mówił ze ma tak ciasno ze nie powinna....

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała w szpitalu bedziesz pod kontrola, niech dzieciaczki siedza w brzusiu :) &&&.

I kciuki za Agnieszke &&&.

Anko niech ładnie tam w brzuszku sie uklada ale zeby było ok.

• Kava Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała - trzymamy kciuki z całych sił!!!!

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • kmb Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala będzie dobrze. Trzymam kciuki.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała trzymam za Was kciuki!!

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała trzymam kciuki za Twoje dzieciaczki niech posiedzą jeszcze w brzuszku..

Anko przekaż Agusi że trzymamy za nią mocno kciuki i myślimy o niej cieplutko :*

aszka, Kava lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• agulas Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała i Agnieszka wspieram na odległość!!

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny (Biała i Agnieszka) mocne kciuki i ode mnie :*

Wpadłam dziś na pomysł, że muszę powrócić do prób szycia ;) i wymyśliłam, że skoro nie będę kupowała kołderki ani poduszki do łóżeczka to pościel mi nie potrzebna, ale chciałabym za to mieć jakiś ładny ochraniacz i pasujące do niego prześcieradło i już poooglądałam na necie jak je uszyć i te wszystkie piękne materiały i się napaliłam :D. Po wypłacie zaszaleję i zacznę szyć :D

Moniaa, Madzia82, Konwalia, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa nasza Ginger urodziła dziś Marcelka :) Dzielna mama męczyła się od wczoraj nad ranem..

Mam nadzieję że nie będzie mi miała za złe że napisałam

aszka, Konwalia, mycha28, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Aaaa nasza Ginger urodziła dziś Marcelka :) Dzielna mama męczyła się od wczoraj nad ranem..

Co za wiadomość. To czekamy w takim razie aż sama za kilka dni się pochwali.

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała nie martw się. Będziesz pod dobrą opieką i wyleżysz ciąże do szczęśliwego finału.

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane codziedziennie rano wstaje i witam sie z porcelanka. W ciagu dnia jest roznie, mdlosci praktycznie caly czas. A dzis rano zyganko, po paru godzinach tez i teraz leze, zle sie czuje, mdli mnie zastanawiam sie czy to nie za duzo. Boje sie o malenstwo. Z drugiej strony ktos mi mowil ze zyganie to dobry objaw ale kiedy jest moment powiedziec ze za duzo tego i pora prosic o pomoc? Pomozcie!!!

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • kmb Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:

Gratuluję i czekamy na wiadomości od niej :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Kochane codziedziennie rano wstaje i witam sie z porcelanka. W ciagu dnia jest roznie, mdlosci praktycznie caly czas. A dzis rano zyganko, po paru godzinach tez i teraz leze, zle sie czuje, mdli mnie zastanawiam sie czy to nie za duzo. Boje sie o malenstwo. Z drugiej strony ktos mi mowil ze zyganie to dobry objaw ale kiedy jest moment powiedziec ze za duzo tego i pora prosic o pomoc? Pomozcie!!!
    jak masz wymioty chlustajace tzn ze glownie wymiotujesz i tylko pijesz. Mi chciał lekarz przepisac czopki na wymioty, tyle, ze na mdłosci to nie pomaga. U mnie nadal od czasu do czasu wymioty a mdłosci znowu prawie codziennie. Widzisz sa takie dziewczyny, szczesciary co nie maja zadnych objawow a sa takie co maja przez cała ciaze, mi pusciło w 14 tyg a niedawno znowu wrociło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:23

aneczka2015 lubi tę wiadomość

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ