Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tam pije metę czasami.
Po wizycie okej, ale trochę się martwie bo dr wspomniał ze jak mała będzie bardzo duża to proponowałby cesarke. Jeśli będzie rosła jak rośnie a ma teraz 2300 według badania to do 15 grudnia może być wielka (40tydz).
Chyba wolałabym urodzić na początku grudnia bo tak chce naturalnie!
Młoda ma stopę 7cm, ogólnie jest duza. Według usg 34t3dni.... -
Anko:-) wrote:Ja tam pije metę czasami.
Po wizycie okej, ale trochę się martwie bo dr wspomniał ze jak mała będzie bardzo duża to proponowałby cesarke. Jeśli będzie rosła jak rośnie a ma teraz 2300 według badania to do 15 grudnia może być wielka (40tydz).
Chyba wolałabym urodzić na początku grudnia bo tak chce naturalnie!
Młoda ma stopę 7cm, ogólnie jest duza. Według usg 34t3dni....no ale może faktycznie zawyża mu aparat
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Ale mała mi się tak wiertasi że mam wrażenie rozrywania skóry :-o a niech się wierci
piekne jest to, ze u kobiet, ktore tyle przeszly w drodze o dziecko, nawet jesli pojawia sie jakis dyskomfort w czasie ciazy to jestesmy za niego wdzieczne. Mysle, ze to jest ta moc ktora mamy i zrozumienie dla natury, ze tak musi byc.
Justa ja z przyjemnoscia przyjme dolegliwosci ciazowe..Ty juz na koncowce wiec mozesz mi przekazac palaczke...zniose wszystko
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:piekne jest to, ze u kobiet, ktore tyle przeszly w drodze o dziecko, nawet jesli pojawia sie jakis dyskomfort w czasie ciazy to jestesmy za niego wdzieczne. Mysle, ze to jest ta moc ktora mamy i zrozumienie dla natury, ze tak musi byc.
Justa ja z przyjemnoscia przyjme dolegliwosci ciazowe..Ty juz na koncowce wiec mozesz mi przekazac palaczke...zniose wszystko
a i te nadmierne kilogramy
Antonelka ja wierzę że już niebawem będziesz też się cieszyła tymi dolegliwościami ciążowy i tak powiem ze życzę Ci tego oczywiście w pozytywnym kontekścieaszka, Antonelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie zgagi jeszcze brak, tzn czasami cos tam zapiecze ale sekunde, gorzej ze sie ciezko przewracac z boku na bok
ale wiadomo jak kobieta w ciazy to zmiany musza byc i z radoscia, nawet jak sa dolegliwe sie je akceptuje
Antonelka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Ja poki co czekam na spektakularne objawy i troche mnie martwi ich brak...ale powtarzam sobie...spokojnie...spokojnie...spokojnie....daj sobie czas...co ma byc to bedzie....wiecej wiary...- w teorii jestem mistrzynia
justa1234 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Ja poki co czekam na spektakularne objawy i troche mnie martwi ich brak...ale powtarzam sobie...spokojnie...spokojnie...spokojnie....daj sobie czas...co ma byc to bedzie....wiecej wiary...- w teorii jestem mistrzynia
Antonelka ja do dzisiaj nic nie czuję. No poza bólem żołądka od wczoraj. Ale chyba wyczailam od czego - kupiłam sobie wczoraj witaminy omega pregnal i wygląda na to, że nie mogę ich brać. Ale objawów ciazowych-zero.
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Antonelka ja jestem bezobjawowcem a ciąża bliźniacza
justa1234, Antonelka, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość