Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Antonelka hej gratulacje, ja tez 36
lat. Super ze sie udało naturalnie
Ja brałam na poczatku 3 x razy 50, chyba.
To wlasnie taka mam w domu - jeszcze z in vitro. Mysle ze 3x1 nie zaszkodzi a jak bede robila kolejna bete i sprawdze tez progesteronaszka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Anko:-) wrote:Witam się o rok starsza, z życzeniem sobie 2 zdrowych dzieci przed 30tka
Oj byłoby to możliwe gdyby za rok zacząć robić drugie. Dwie szanse mam zamrożone. Więcej niestety do ivf chyba nie podejde. Choć mąż mówi ze jak nie teraz to za 4 6 lat może zapragniemy ponownie być rodzicami i zrobimy komercyjne ivf -pisu do tego czasu już mam nadzieje nie bedzie:)
Życzę wszystkim miłego dnia:'*!!!
100 lat Kochana...to chyba Twoje jedne z piekniejszych urodzin
Anko:-) lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Witam się o rok starsza, z życzeniem sobie 2 zdrowych dzieci przed 30tka
Oj byłoby to możliwe gdyby za rok zacząć robić drugie. Dwie szanse mam zamrożone. Więcej niestety do ivf chyba nie podejde. Choć mąż mówi ze jak nie teraz to za 4 6 lat może zapragniemy ponownie być rodzicami i zrobimy komercyjne ivf -pisu do tego czasu już mam nadzieje nie bedzie:)
Życzę wszystkim miłego dnia:'*!!!
Sto lat. zdrowych pociesznych dzieciaczkow. Szybkiego i bezproblemowego porodu. I wszystkiego czego sobie życzysz -
Anko - "Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam" :*
Antonelka - jeszcze raz gratulacje ogromne. Tym razem musi być wszystko dobrze
Czekamy na wizytę i serduszko...
A co do farbowania włosów to ja farbuję normalnie (ale baaardzo rzadko). Jak dotąd byłam tylko raz u fryzjera. Teraz jestem umówiona na "tuż przed porodem" by dziecko się matki nie wystraszyło
Wiem jednak, że moja fryzjerka używa farb dobrej jakości, bez amoniaku, na bazie naturalnych składników.Anko:-), Viki26, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Anko duuuuużo zdrówka, spełnienia marzeń i bezproblemowego porodu :*
ja też nie farbuje włosów, chociaż czasem mnie tak kusi znów ciemny brąz albo czarne ale wtedy przypominam sobie mękę wracania do naturalnego koloru i jednak rezygnuję
też od każdego słyszę że po porodzie włosy wypadją, moja przyjaciółka ostatnio dopiero powiedziała że zauważyła że przestały aż tak wypadać a mały ma już prawie 8 miesięcy
mi odkąd trafiłam w 12tc do szpitala włosy zaczęły wypadać garściami i nie wiem dlaczego, teraz troche mniej ale jak po porodzie znów zaczną to też będę musiała o peruce pomyśleć, bo teraz wypadnie mi pół a później drugie pół
no i ciekną mi cyckiwcześniej w nocy zdarzyło się że miałam mokrą koszulkę ale to ja je przygniotłam przez sen a teraz sobie siedzę jem śniadanko albo kolację a tu czuje że mi mokro, żeby nie kupować jeszcze wkładek bo w sumie dużo tego nie wycieka to wkładam sobie płatki higieniczne do stanika potrzeba matką wynalazku:)
Antonelka po cichutku gratulujęja bym najpierw progesteron zbadała bo ciąża naturalna to też inaczej i jakby był ładny to wolałabym brać dodatkowo duphaston żeby nie pchać sobie nic jak nie trzeba
Anko:-), Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
Anko niestety ale to się na laktacje przekładać nie musi, jednak mam nadzieję że skoro już produkują to w kluczowym momencie nie zawiodą
-
Mycha spokojnie to jest bardzo indywidualna sprawa, ogólnie mleczarnia rusza ok 16tc tylko że niektóre dziewczyny dopiero po porodzie widzą pierwsze mleko a niektóre już wcześniej i to się nijak nie przekłada na ilość mleka, moja Aga ani razu nie miała wycieku a karmi do teraz 8 m-c maluch, moja siostrzenica ledwo w 16tc weszła i od razy jej ciekło i też karmi, na innym forum jest dziewczyna co miała przecieki a karmi mm bo po porodzie nie udało się rozbujać laktacji
justa1234 lubi tę wiadomość
-
a i wolałabym jednak żeby u mnie zaczęło ciec trochę później, jest to jednak pewien dyskomfort jak masz gości
albo tak jak ja siedziałam i czekałam na pobranie krwi i maluszek płakał to tylko się zastanawiałam czy mi nie przecieknie przez stanik
-
Anko 100 lat!!!
Mi też już piersi zaczynają produkować siarę. Na razie delikatnie, nie mam wielkich wycieków.
Ja wychodzę z założenia, że to nie za wcześnie. W poprzednich dwóch ciążach siara leciała już mi ok 10tc. Wtedy to było wcześnie. Teraz sądze, że to normalny czas.Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Madzia a niech se produkują tylko czasem może człowiek się skrępować przy innych jak zapomni wkładek
a w 10tc to faktycznie wcześnie
-
mycha28 wrote:Dzieki roletka, bo juz sie zmartwilam ze to cos nie tak ze mna
spokojnie jeszcze masz tyle tyg do porodu że pewnie coś ci popuści wcześniejmycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Anko nie znam ciężarnej, która by po ciąży nie traciła włosów, ale może są takie. Z resztą ostrzegal mnie mój fryzjer i miał rację. Za każdym razem jak się czesze to z grzebienia wybieram mnóstwo włosów. Podobno to zjawisko jest standardowe przy kp.