Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
viki, jak chcesz myslec o hnie to na cale zycie
a tak serio hna nie dogaduje sie z innymi farbami. Jezeli nia farbujesz to powinnas zaczekac pozniej az wlosy odrosna. A wystarczy farba bez amoniku. Ja juz mam odrost, ale zaczeka, az chlopaki sie uradza, wlosy sobie odpoczywaja, a ja i tak tylko na kanapie...
Lottie witamyProsze sie rozgoscic:-)
Pola, ja mialam dwie takie kropelki, jak Twoja, a teraz juz takie chlopakijusta1234, Pola7, Viki26 lubią tę wiadomość
-
A jutro moje drogie mam urodziny i wizytę - moja mała mogłaby się z okazji urodzin pokazać bardziej twarzowo. A ta poważnie, obu na wizycie wszystko było ok.
Nie wiem czy pisałam ale od 5 dni młoda nie kopie mocno. Czuje jak si przesuwa, wypina, czasami delikatnie wypchnie stopę ale przestała się ruszać a przecież poprzednie 2 tygodnie tak mnie nawalala ze aż bolalo.
Mam nadzieje ze z miłością mojego życia wszystko dobrze.Viki26, agulas, Libra lubią tę wiadomość
-
W temacie farb sie podepnę jesli można, bo dzis zauważyłam ze 3 siwki!!!!
Kiedyś farbowałam na wszystkie kolory tęczy. Byłam blondynka, szatynka, ruda, brunetka i jeszcze 8373636 innych odcieni mialam na głowie, ale pózniej stwierdziłam ze jeszcze sie nafarbuje w życiu i wróciłam po dluuugich bojach do natury...
No i właśnie chyba nadszedł tem czas ze trzeba znów zacząć farbować....
A nie chce za mocno ich męczyć (włosów znaczy), bo z natury mam loki no i codziennie pieczołowicie je prostuje, wiec kondycje maja raczej średnią...
Uff... Ale sie rozpisałam
Przynajmniej zajmę si teraz wyszukiwaniem farb/kolorów to czas zleci bo na 20 mam wizytę i łapie stresiora...
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
A co do henny, ja bym bez niej nie wygladala:-)
Robie co 3 tyg i absolutnie nie szkodzi.
Ja robie nawet delikatne kwasy na buzię a straszą ze nie wolno, z racji zawodu robie to na własną rękę ale oczywiście ze nie zaryzykowalabym dzieckiem. Na tyle ile uważałam na wykładach z chemii kosmetycznej, biochemii itp itd to mało co na prawdę szkodzi.
Ale firmy kosmetyczne zbijaja majątek tworząc serię dla Pan w ciazy i Pan karmiącychmia6 lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justa nie madruje!
A to ze buzuja....tak i owszem:-)
Ale to na własnej skórze czuje tylko mój mąż.
Dziś miał dzień biurowy wiec dopadła go do szorowania baterii wanny i fug:-)
Bosko ooo lsni:-)ja też mam wzloty i upadki i staram się panować
-
Anko:-) wrote:A jutro moje drogie mam urodziny i wizytę - moja mała mogłaby się z okazji urodzin pokazać bardziej twarzowo. A ta poważnie, obu na wizycie wszystko było ok.
Nie wiem czy pisałam ale od 5 dni młoda nie kopie mocno. Czuje jak si przesuwa, wypina, czasami delikatnie wypchnie stopę ale przestała się ruszać a przecież poprzednie 2 tygodnie tak mnie nawalala ze aż bolalo.
Mam nadzieje ze z miłością mojego życia wszystko dobrze.teraz pora na rozciąganie i przeciąganie i wypinanie się
przynajmniej u mnie tak jest że już nie kopie tylko na brzuchu robią się góry i doliny
Viki26, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahahha Spadajcie
Ale jestem oderwana! Ma są kra:-)
No więc ja włosów nie farbuje, jestem naturall
Może poza brwiami haha:-P
Justyna ale ja nie do ciebie z tymi pomiarami tylko ogólnie napisałam co tam sobi myślę, że skąd i czemu te pomyłki się zdarzaja:-*
Justa od kiedy masz tak ze przestała kopać a tylko wypina grzebiet i dupke?justa1234, Viki26, roletka lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hahahahha Spadajcie
Ale jestem oderwana! Ma są kra:-)
No więc ja włosów nie farbuje, jestem naturall
Może poza brwiami haha:-P
Justyna ale ja nie do ciebie z tymi pomiarami tylko ogólnie napisałam co tam sobi myślę, że skąd i czemu te pomyłki się zdarzaja:-*
Justa od kiedy masz tak ze przestała kopać a tylko wypina grzebiet i dupke?
Zazdroszczę Ci tych naturalnych włosówja dosyć wcześnie zaczęłam siwieć bo w wieku 24 lat
no i niestety muszę farbować
-
Ja natomiast od dziecka mam naturalne siwe pasemko. Od 2 roku życia wiec przywyklam. Jest w jednym miejscu i zajmuje około 1cm skóry głowy.
Czasami jak mam spięte włosy to się pytają czy to farbowane.... tak ku×wa na siwo:-)))justa1234, Viki26, aszka, Libra lubią tę wiadomość