Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
mrth666 wrote:Witam Was. Nie wiem gdzie szukać pomocy a boje się że gdzie indziej mnie wysmieja
a nikt nie zrozumie kobiety długo walczącej o dziecko jak inna taka kobieta. Wczoraj obracając się w łóżku czułam "kulkę" w brzuchu. Jest to dziecko bo zawsze w niej jest wyczuwalne tętno. No i stało się że obracając się wbiłam sobie łokieć w to miejsce. Dość mocno. No i teraz panikuje czy mogłam uszkodzić rączkę albo główkę dziecka? Tetno jest normalnie wyczuwalne tylko dzieciątko się przesuneło troche niżej...Nie wybaczę sobie jeśli zrobiłam mu krzywdę...
Nie martw się. Dzidziuś ma jeszcze tyle miejsca, że na pewno uciekł przed Twoim łokciem.aszka, mrth666, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymrth666 wrote:Witam Was. Nie wiem gdzie szukać pomocy a boje się że gdzie indziej mnie wysmieja
a nikt nie zrozumie kobiety długo walczącej o dziecko jak inna taka kobieta. Wczoraj obracając się w łóżku czułam "kulkę" w brzuchu. Jest to dziecko bo zawsze w niej jest wyczuwalne tętno. No i stało się że obracając się wbiłam sobie łokieć w to miejsce. Dość mocno. No i teraz panikuje czy mogłam uszkodzić rączkę albo główkę dziecka? Tetno jest normalnie wyczuwalne tylko dzieciątko się przesuneło troche niżej...Nie wybaczę sobie jeśli zrobiłam mu krzywdę...
agulas, mrth666 lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Ale się uśmiałam z chłopem z tego kawału
ja pierdzielę dobre to było
hihi
justa1234, kmb lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:mój to nie mógł się uspokoić tak się chichał, a niedługo wchodzimy w 3tr i może jeszcze nie wie ale na wilka też go może czekać
hihi
ale co tu dużo gadać ja razem z nim wyje hihihi co poradzę że lubię sex
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Justa teraz możecie. Przeciez to świetna metoda by urodzić w 38 3tyg jak się w czas zacznie. By nie czekać aż się dzidzia zechce przenosić.
My od 36tyg zaczynamy na ostro bo jak mała spora to ja nie chciałabym by rodziła się 15 czy 20 grudnia bo wtedy jakby miała 4kg w górę to zaproponują mi CC:(Viki26, Kava lubią tę wiadomość
-
My też póki co raz na tydzień po Bożemu
Chociaż libido u mnie ciągle wysokie ;P
Dziewczyny pogoda staje się coraz bardziej mizerna, a mnie nachodzi coraz częściej ochota na pyszną kawkę z mlekiem. No i właśnie rozpuszczalna to nie ma problemu, ale czy sypana, taka z ekpressu, nie bedzie za mocna aby pić raz dziennie?Moniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja poczekam z tym sexem do wizyty
zobaczymy co gin powie ale mam wrażenie że Mała lada chwila mi wyskoczy
taka jestem napalona że jak starego widzę w samych gatkach to mi ślinka cieknie
a fuj jak świntuszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 16:38
Viki26, kmb, Anko:-), Madzia82, mia6 lubią tę wiadomość
-
kmb wrote:Ja też codziennie rano kawa z expresu. A jak byłam w szpitalu to dostawałam trzy razy dziennie na śniadanie drugie śniadanie i obiad2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Dziewczyny pogoda staje się coraz bardziej mizerna, a mnie nachodzi coraz częściej ochota na pyszną kawkę z mlekiem. No i właśnie rozpuszczalna to nie ma problemu, ale czy sypana, taka z ekpressu, nie bedzie za mocna aby pić raz dziennie?
Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Wow to rzeczywiście długo. A co za wózek wybraliście?
2 przypadły nam szczególnie do gustu.
Rico brano i adamex barletta (oba z eko skórą).
Zdecydowaliśmy się na adamexa ale oba są bardzo podobne wizualnie, cenowo i funkcjonalnie. -
Anko pamietasz jak wspominałaś że Twój dzieciaczek jak nie słyszy tatusia w tygodniu to bryka w brzuszku, natomiast jak tatko pojawia się na weekend to cisza jak makiem zasiał... i chyba moja malutka tak samo towarzyszy mi w samotne dni. A kiedy słyszy mojego męża to już spokojna jak trusia-zero kopniaczków, az mi smuto.
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Moniaa no u nas tak było od 22 do 32tyg:-)
Teraz czuję ja zupełnie inaczej, ale jest mega regularność. Mała juz nie kopie specjalnie ale wypina pięknie plecy, pupe,głowę w podbrzuszu i łokcie. Jakby odbijala się niekiedy od mojego kregoslupa i roslaaaa mi pod samą skóra. I w ten weekend podobnie było. Myślę że jest jej ciasno powoli dlatego już nie ma kopow a takie wiercenia lub wypinanie
No Marta widzę trzyma nas w niepewności:-) buduje napięcie hehe!
Tak kawa z ekspresu, czy mielona parzona są zdrowsze niż rozpuszczalna kawa:*justa1234 lubi tę wiadomość