Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia jak patrze na suwak twój....dopiero w ciazy bylas:-)
A tu Lilia ma już za sobą 4m zycia:-)
Zazdroszcze tym które lada moment rodzą.
Wczoraj znajomy nie wiedząc ze nie znam ich przeszłości w temacie dzieci powiedział mi ze przed synem mieli 1 synka który udusil się pepowina 2tyg przed terminem.
Kurwa ja wam oszczędza szczegółów, ale opisał historie tak ze zrobiłam się blada i mówię że go chyba zabije, zryl mi glowe na kolejny miesiąc ciąży!
Wiem ze nie zrobił tego umyślnie, myślał że mi mój mąż to kiedyś mowil:/
Tak czy inaczej, będę się pewnie bardziej w ciało wsłuchiwać po tej historii, uważam że lepiej dwa razy pojechać do szpitala niż raz za mało....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:04
-
Justa piękny masz brzuszek. Zero rozstępów. Zazdraszczam.
Ankooj szybko leci. Jutro Lilcia będzie miała 4 miesiące a 7 listopada minie rok jak zobaczyłam na teście drugą kreskę. No ale Hania też niedługo już wychodzi. Jakby nie było będą z tego samego rocznika, więc mogą razem w ławce szkolnej siedzieć.
Anko jest mnóstwo takich historii, przypadków. Nie ma co się nimi sugerować. Ja przyjęłam taktykę, żeby w ogóle nie słuchać. Jeżeli się martwisz, to możesz zapytać na następnej wizycie o długość pępowiny. Moja Lilcia miała taką krótką, że nie było sposobu, żeby się obwiązała na szyi.
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Justa piękny masz brzuszek. Zero rozstępów. Zazdraszczam.
Ankooj szybko leci. Jutro Lilcia będzie miała 4 miesiące a 7 listopada minie rok jak zobaczyłam na teście drugą kreskę. No ale Hania też niedługo już wychodzi. Jakby nie było będą z tego samego rocznika, więc mogą razem w ławce szkolnej siedzieć.
Anko jest mnóstwo takich historii, przypadków. Nie ma co się nimi sugerować. Ja przyjęłam taktykę, żeby w ogóle nie słuchać. Jeżeli się martwisz, to możesz zapytać na następnej wizycie o długość pępowiny. Moja Lilcia miała taką krótką, że nie było sposobu, żeby się obwiązała na szyi.za pięknie by było jakby nie było tego paskudctwa
i na cycuśkach też mo się pojawiły niestety
ale dla takiej Kochanej istoty w brzuniu jestem w stanie znieść i poświęcić wszystko
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Moja przyjaciolka pol roku temu urodzila coreczke pprzez CC (planowane).
Zabawne bylo to, ze odczytalam jej wiadomosc ok 07:00 ze jest juz w klinice i zaczelam szykowac sie do pracy. Pare minut po 09:00 - ja dojechalam do pracy a on w rekach miala dzidziusia.
Marta dla Ciebie tez zycze takiego ekspresu i szybkiego wstania na nozki -
aszka wrote:moja kolezanka urodzila kilka tygodni temu na zelaznej w Wawie, najpeirw miala miec naturalke ale sie pojawilo ryzyko komplikacji i w 10 minut miala cc. Wstala po 4 h
To bardzo szybko wstała. Ja po 9godz miałam niezły problem z podniesieniem się.
Fistaszku pomyśl sobie, że chociaż dzieci szybko i bezpiecznie przyjdą na świat. -
Wczoraj widziałam w tramwaju boskie bliźniaki, dziewczynka i chłopczyk. Mieli tak po trzy lata maks, bardzo dużo gadali, głównie ze sobą, dyskutując o całym świecie, machali kierowcom przejeżdżających samochodów. W pewnej chwili dziewczynka spojrzała na chłopca i powiedziała "ja Cię tak kocham". Myślałam, że padnę
Konwalia, justa1234, Moniaa, Kava, Viki26, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Fistaszek wrote:Dzien dobry
Aleee se tu dzieje
Ja sie panicznie boje cesarki, młodą rodziłam sn, ale tutaj nie wchodzi w gre. Chlopaki w ogole chyba nie chca byc glowa w dol
Pewnie Ci chodzi że masz większe rostepy? Jeśli tak to pamiętaj że w twoim brzuniu mieszkają dwa bąbelki i im jest mega ciasno, a u mnie tylko jeden fifraczek i tego miejsca nie ma za wiele ale napewno więcej niż twoje chłopaki -
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:To bardzo szybko wstała. Ja po 9godz miałam niezły problem z podniesieniem się.
Fistaszku pomyśl sobie, że chociaż dzieci szybko i bezpiecznie przyjdą na świat. -
Dziewczyny jak najsensowniej umowic sie na pierwsza wizyte do lekarza zeby cos juz bylo widac?
Czy wyznacznikiem powinna byc beta powyzej 1000 czy np najlepiej abym poszla w jakims konkretnym tygodniu?
U mnie teraz 6 tydzien, 5 skonczonych tygodni i 3 dni. Ale wydaje mi sie, ze ja dosc pozno miala owu bo mimo, ze modlilam sie o ciaze to troche mnie zaskoczyla, ze udalo sie.
7.03.2017 - Nina jest z nami