Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:2 przypadły nam szczególnie do gustu.
Rico brano i adamex barletta (oba z eko skórą).
Zdecydowaliśmy się na adamexa ale oba są bardzo podobne wizualnie, cenowo i funkcjonalnie.Kava lubi tę wiadomość
-
HAHAHA kobity powiedziałam swojemu chłopu że już nie długo ruszamy pełną parą z sexem żeby przyspieszyć spotkanie z Zosią, a jak on sie przeraził hahahaha i muwi tak:no coś ty chcesz żeby Zośka zaczęłam wychodzić a ja bym w tym czasie się z tobą kochał i co pewnie wacuś z tego strachu już mi do końca życia nie stanął huiihhiiihihih
:-)no to sobie pobaraszkowałam hihihii
kmb, Moniaa, Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
Anko avatar super
też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna
więc apartamentowiec Zośki wygląda tak
http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpgkmb, Antonelka, wiecznie, Moniaa, Viki26, Anko:-), Agi83, Madzia82, aszka, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, La-mia, mia6, Konwalia, szałwia, agniesia2569, agulas lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Anko avatar super
też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna
więc apartamentowiec Zośki wygląda tak
http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpg
Apartamentowiec wart milion dolarow
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje.
na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój.justa1234, Viki26, aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, szałwia lubią tę wiadomość
-
kmb wrote:Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje.
na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój.to tak jak dziś powiedziałam mu o tym sexie to aż szczena mu opadła
ale ja wiem jak go załatwię hiih w następnym tyg mam wizytę u gina i tam niby się podpytam o ten sex i myślę że gin nie będzie widziała przeciwskazań i wtedy mój chłop może coś zadziała
:-)no pod warunkiem że Zośka nie wyskoczy wcześniej przed samą wizytą
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Marta w porządku
Cały dzień chodziłam i myślałam co mam zrobić co jeszcze spakować itd
Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem
justa1234, Viki26, Anko:-), Agi83, Kava, aszka, Konwalia, agulas lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Marta w porządku
Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem
Dzisiaj ostatni piekny dzien z brzuszkiem. Na jutro masz juz zaplanowane CC?Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
Jutro czekamy niecierpliwie byś chociaż napisała, że wszystko dobrze poszło. Kciukam i tule mocno. jutro ważny dzieńMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Tak jutro planowane CC mam nadzieję że nic nam się nie pokrzyżuje..Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i ciepłe słowa
Obiecuje że jak tylko będę mogła odezwę się do Was :-* Buziakiaszka, Moniaa, justa1234, kmb, Kava, Konwalia, mycha28, szałwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
podczytuje Was tu Kochane, zsgladam dziś i proszę już jutro kolejny dzidziuś będzie z nami. Powodzenia Marta
Jak znajdziesz chwilę to napisz jak wszystko wyglądało i ogólne jak poszło, bo ja też już niedługo szykuje się do mojego CC
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Dzień dobry! Ja na oddziale to się naoglądam tych rodzących się Szczęść
i tych przerażonych Tatuśków
Niesamowite!
Powiem dziewczyny, że to uspokaja. Jak trafiasz do szpitala z ulicy, to rzeczywiście, można czuć się niepewnie. Teraz się oswajam. Byle moje Kokochy jeszcze nie chciały wychodzić. Póki co zostajemy jeszcze tydzień.
Powodzenia Martuś!Kava, justa1234, Madzia82, Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
Moja przyjaciolka pol roku temu urodzila coreczke pprzez CC (planowane).
Zabawne bylo to, ze odczytalam jej wiadomosc ok 07:00 ze jest juz w klinice i zaczelam szykowac sie do pracy. Pare minut po 09:00 - ja dojechalam do pracy a on w rekach miala dzidziusia.
Marta dla Ciebie tez zycze takiego ekspresu i szybkiego wstania na nozkiLa-mia, Anko:-), justa1234, aszka lubią tę wiadomość