X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Not me:-(
    Ale zdjęcie bardzo mi się spodobało!

dfe01f0225.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    2 przypadły nam szczególnie do gustu.
    Rico brano i adamex barletta (oba z eko skórą).
    Zdecydowaliśmy się na adamexa ale oba są bardzo podobne wizualnie, cenowo i funkcjonalnie.
    Właśnie ostatnio zaczął w miarę mi się podobać wózek z Adamexa, tyle ze pajero ;)

Kava lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHA kobity powiedziałam swojemu chłopu że już nie długo ruszamy pełną parą z sexem żeby przyspieszyć spotkanie z Zosią, a jak on sie przeraził hahahaha i muwi tak:no coś ty chcesz żeby Zośka zaczęłam wychodzić a ja bym w tym czasie się z tobą kochał i co pewnie wacuś z tego strachu już mi do końca życia nie stanął huiihhiiihihih :-) :-) :-) :-)no to sobie pobaraszkowałam hihihii

kmb, Moniaa, Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko avatar super :-) też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna :-)

więc apartamentowiec Zośki wygląda tak :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpg

kmb, Antonelka, wiecznie, Moniaa, Viki26, Anko:-), Agi83, Madzia82, aszka, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, La-mia, mia6, Konwalia, szałwia, agniesia2569, agulas lubią tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Anko avatar super :-) też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna :-)

więc apartamentowiec Zośki wygląda tak :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpg

Apartamentowiec wart milion dolarow :-)

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • kmb Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje. :-D na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
    Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój. :-D

justa1234, Viki26, aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, szałwia lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje. :-D na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
    Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój. :-D
    Wyobrażam sobie minę Twojego chłopa hihihi :-) :-) to tak jak dziś powiedziałam mu o tym sexie to aż szczena mu opadła :-) ale ja wiem jak go załatwię hiih w następnym tyg mam wizytę u gina i tam niby się podpytam o ten sex i myślę że gin nie będzie widziała przeciwskazań i wtedy mój chłop może coś zadziała :-) :-)no pod warunkiem że Zośka nie wyskoczy wcześniej przed samą wizytą :-) :-)

Viki26 lubi tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta w porządku :) Cały dzień chodziłam i myślałam co mam zrobić co jeszcze spakować itd :) Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem

justa1234, Viki26, Anko:-), Agi83, Kava, aszka, Konwalia, agulas lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Marta w porządku :) Cały dzień chodziłam i myślałam co mam zrobić co jeszcze spakować itd :) Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem

Dzisiaj ostatni piekny dzien z brzuszkiem. Na jutro masz juz zaplanowane CC?

Marta1986 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Powodzenia :-) :-)

• kmb Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:

Jutro czekamy niecierpliwie byś chociaż napisała, że wszystko dobrze poszło. Kciukam i tule mocno. jutro ważny dzień :-D

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta &&&&& i czekamy na wpis jutro :)

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jutro planowane CC mam nadzieję że nic nam się nie pokrzyżuje..Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :)
    Obiecuje że jak tylko będę mogła odezwę się do Was :-* Buziaki

aszka, Moniaa, justa1234, kmb, Kava, Konwalia, mycha28, szałwia lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta powodzenia jutro!!!
    Ależ to musi być uczucie - wiedzieć, że za pare godz będziesz tuliła swoje największe Szczęście.
    Czekamy jutro na wiadomości od Ciebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta powodzenia :)

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) podczytuje Was tu Kochane, zsgladam dziś i proszę już jutro kolejny dzidziuś będzie z nami. Powodzenia Marta :) Jak znajdziesz chwilę to napisz jak wszystko wyglądało i ogólne jak poszło, bo ja też już niedługo szykuje się do mojego CC :)

justa1234, aszka lubią tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Ja na oddziale to się naoglądam tych rodzących się Szczęść <3 i tych przerażonych Tatuśków ;) Niesamowite!
    Powiem dziewczyny, że to uspokaja. Jak trafiasz do szpitala z ulicy, to rzeczywiście, można czuć się niepewnie. Teraz się oswajam. Byle moje Kokochy jeszcze nie chciały wychodzić. Póki co zostajemy jeszcze tydzień.
    Powodzenia Martuś!

Kava, justa1234, Madzia82, Viki26, aszka lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marto jestem z wami:-*!

dfe01f0225.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciolka pol roku temu urodzila coreczke pprzez CC (planowane).
    Zabawne bylo to, ze odczytalam jej wiadomosc ok 07:00 ze jest juz w klinice i zaczelam szykowac sie do pracy. Pare minut po 09:00 - ja dojechalam do pracy a on w rekach miala dzidziusia.
    Marta dla Ciebie tez zycze takiego ekspresu i szybkiego wstania na nozki :-)

La-mia, Anko:-), justa1234, aszka lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta! Odezwij się koniecznie już po bo my tu jajo zniesiemy ;)
    Powodzenia!!

Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ