Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Not me:-(
    Ale zdjęcie bardzo mi się spodobało!

dfe01f0225.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    2 przypadły nam szczególnie do gustu.
    Rico brano i adamex barletta (oba z eko skórą).
    Zdecydowaliśmy się na adamexa ale oba są bardzo podobne wizualnie, cenowo i funkcjonalnie.
    Właśnie ostatnio zaczął w miarę mi się podobać wózek z Adamexa, tyle ze pajero ;)

Kava lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHA kobity powiedziałam swojemu chłopu że już nie długo ruszamy pełną parą z sexem żeby przyspieszyć spotkanie z Zosią, a jak on sie przeraził hahahaha i muwi tak:no coś ty chcesz żeby Zośka zaczęłam wychodzić a ja bym w tym czasie się z tobą kochał i co pewnie wacuś z tego strachu już mi do końca życia nie stanął huiihhiiihihih :-) :-) :-) :-)no to sobie pobaraszkowałam hihihii

kmb, Moniaa, Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko avatar super :-) też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna :-)

więc apartamentowiec Zośki wygląda tak :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpg

kmb, Antonelka, wiecznie, Moniaa, Viki26, Anko:-), Agi83, Madzia82, aszka, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, La-mia, mia6, Konwalia, szałwia, agniesia2569, agulas lubią tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Anko avatar super :-) też bym chciała tak pięknie wyglądać ,no ale rzeczywistość jest inna :-)

więc apartamentowiec Zośki wygląda tak :-)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6137491/521291/p1030449.jpg

Apartamentowiec wart milion dolarow :-)

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • kmb Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje. :-D na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
    Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój. :-D

justa1234, Viki26, aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, szałwia lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Mój od samego początku ma strach w oczach jak go dopadam. Lekarza sam zawsze pyta na każdej wizycie kilka razy czy napewno bo on to wytrzyma ale ja mu spokoju nie daje. :-D na ostatniej wizycie lekarz dla żartów dał mu na kartce napisane zalecenia,,,, mało stresu ( ze względu na serce) dla odstresowania sex dwa razy dziennie. Może to dziecku pomóc i się wkoncu przekreci jak trzeba ,,,,,
    Nawet nie wiecie jaka zdziwiona minę miał mój. :-D
    Wyobrażam sobie minę Twojego chłopa hihihi :-) :-) to tak jak dziś powiedziałam mu o tym sexie to aż szczena mu opadła :-) ale ja wiem jak go załatwię hiih w następnym tyg mam wizytę u gina i tam niby się podpytam o ten sex i myślę że gin nie będzie widziała przeciwskazań i wtedy mój chłop może coś zadziała :-) :-)no pod warunkiem że Zośka nie wyskoczy wcześniej przed samą wizytą :-) :-)

Viki26 lubi tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta w porządku :) Cały dzień chodziłam i myślałam co mam zrobić co jeszcze spakować itd :) Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem

justa1234, Viki26, Anko:-), Agi83, Kava, aszka, Konwalia, agulas lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Marta w porządku :) Cały dzień chodziłam i myślałam co mam zrobić co jeszcze spakować itd :) Dopiero teraz już ogarnęłam się do końca wykąpałam żeby rano tylko szybki prysznic i leżę odpoczywam przed jutrzejszym dniem

Dzisiaj ostatni piekny dzien z brzuszkiem. Na jutro masz juz zaplanowane CC?

Marta1986 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Powodzenia :-) :-)

• kmb Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:

Jutro czekamy niecierpliwie byś chociaż napisała, że wszystko dobrze poszło. Kciukam i tule mocno. jutro ważny dzień :-D

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta &&&&& i czekamy na wpis jutro :)

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jutro planowane CC mam nadzieję że nic nam się nie pokrzyżuje..Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :)
    Obiecuje że jak tylko będę mogła odezwę się do Was :-* Buziaki

aszka, Moniaa, justa1234, kmb, Kava, Konwalia, mycha28, szałwia lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta powodzenia jutro!!!
    Ależ to musi być uczucie - wiedzieć, że za pare godz będziesz tuliła swoje największe Szczęście.
    Czekamy jutro na wiadomości od Ciebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta powodzenia :)

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) podczytuje Was tu Kochane, zsgladam dziś i proszę już jutro kolejny dzidziuś będzie z nami. Powodzenia Marta :) Jak znajdziesz chwilę to napisz jak wszystko wyglądało i ogólne jak poszło, bo ja też już niedługo szykuje się do mojego CC :)

justa1234, aszka lubią tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Ja na oddziale to się naoglądam tych rodzących się Szczęść <3 i tych przerażonych Tatuśków ;) Niesamowite!
    Powiem dziewczyny, że to uspokaja. Jak trafiasz do szpitala z ulicy, to rzeczywiście, można czuć się niepewnie. Teraz się oswajam. Byle moje Kokochy jeszcze nie chciały wychodzić. Póki co zostajemy jeszcze tydzień.
    Powodzenia Martuś!

Kava, justa1234, Madzia82, Viki26, aszka lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marto jestem z wami:-*!

dfe01f0225.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciolka pol roku temu urodzila coreczke pprzez CC (planowane).
    Zabawne bylo to, ze odczytalam jej wiadomosc ok 07:00 ze jest juz w klinice i zaczelam szykowac sie do pracy. Pare minut po 09:00 - ja dojechalam do pracy a on w rekach miala dzidziusia.
    Marta dla Ciebie tez zycze takiego ekspresu i szybkiego wstania na nozki :-)

La-mia, Anko:-), justa1234, aszka lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta! Odezwij się koniecznie już po bo my tu jajo zniesiemy ;)
    Powodzenia!!

Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ