Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna gratulacje, dużo zdrówka dla was
mała jest CUDOWNA
Sylwia kciuki trzymam za twojego grocha &&&&&
Agulas ja miałam podobnie, nachodzila mi kosmowka na ujście szyjki i miałam przez to krwawienia w 11 i 13 tc nanprenatalnym czyli w 21 tc łożysko było już ponad 6 cm od ujścia czyli się pięknie podniosło, ja musiałam leżeć przez plamienia, mój gin na NFZ zaleca relaksujący tryb życia
To ja bym poprosiła o dopisanie na liście że czekamy na Zuzanne i Tomaszai miałam ET bo widzę że też jest zaznaczone
basiurka, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulas wrote:basiurka dzięki za pokrzepienie
8 mam kolejną wizytę, bo mi się zwolnienie kończy i zobaczymy czy cokolwiek się dzieje.
a Ty miałaś co do tego jakieś zalecenia?agulas lubi tę wiadomość
-
Nasze skarby - rok 2015: - Wszystkim mamusiom składamy gratulacje. 
Danae - ur. 07.09.2015 Szymek (3.690kg, 55cm 10/10),
Asiapoli - ur. 22.10.2015 Olivka,
Ginger84 - ur. 30.10.2015 Marcel (3411kg, 55cm 10/10),
Marta1986 - ur. 4.11.2015 Kubuś (4kg, 57cm i 10/10)
Madzia82 - ur. 19.11.2015 Alicja Anna.
Justa1234-ur. 01.12.2015.Zosia (3720 g i 56 cm ) g. 9.10.
Lista naszych dzielnych ciężarówek, za które trzymamy kciuki:

Anko:-)- 15.12.2015- córcia-Hania 
Agniesia2569-18.12.2015-córcia-Amelia 
Kava - 27.12.2015 - synek 
Biała - 05.01.2016 - bliźnięta - córeczki 
Cynnia - 05.01.2016 -synek-??????? Gameta Gdynia IUI ( Norwegia)
Lila84-11.01.2016-córcia - Lenka Invicta Warszawa
Duza-02.02.2016- córcia?-?????  Novum Warszawa
Fistaszek-07.02.2016- bliźnięta -Iwo i Bruno  Gyncentrum Katowice IMSI -Ś
Aszka-12.02.2016- córcia -Alicja  Invicta Warszawa
Viki26-20.02.2016- synek - Zac  ISCI -ś
Kmb-21.02.2016-synek- Jaś  Belgia 6 IUI 
Basiurka -26.02.2016 -córcia Alina  Novum Warszawa
Mała Mi -27.02.2016 - bliźnięta - Marcel i Olek  Provita Katowice
Moniaa -27.02.2016 -córcia-Marika  Kriobank Białystok
Mycha28-02.03.2016- bliźnięta- Wojtuś - Szymek  Novum
Roletka- 13.03.2016- bliźnięta -Zuzia i Tomek. Gyncentrum Katowice. ET
Lilou1984 - 26.03.2016 -córcia - Iga  Invimed -IMSI
Wiecznie - 09.04.2016 -córcia - Hania.  Artemida Białystok - ICSI
Agulas - 18.04.2016 -córcia -Alicja - Invicta Warszawa
Pragnaca-dzidziusia - 30.05.2016 -?????-??????
Aneczka2015 - 06.06.2016-?????? -??????  Invicta Wrocław - ICSI
Takanijaka - 11.06.2016 -??????-???? Wrocław
Mia6 - 14.06.2016 -?????? -?????  Gyncentrum
Pola7 - 20.06- ICSI Bocian
Alincia - 22.06.2016 -?????? -?????-  Invicta Wrocław - ICSI
Inska - 23.07.2016 -?????? -??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:16
-
Agnieszka będzie pierwsza bo ma skurcze i kładą ja jutro do szpitala by w razie czego w czas robić cesarke. Aga mam nadzieje ze nie będziesz zła ze pisze tu za ciebie:-*
?
Ja na razie nie rodze hehe, w przyszłym tygodniu , za tydzień juz mogę. Teraz potrzebuje jeszcze kilku dni:-)!
Aszka to prawda, wiele z nas tu plamilo, wiec Sylwia i tobie życzę abyś utrzymała dzielnie ciążę -choć pamiętaj nigdy na to nie mam za dużego wpływu. Ja się winiłam za stracone ciążę. Dziś jak sobie przypominam ten bol, Boże kobiety sa zwariowane ze robi wszystko by mieć dziecko, to jeszcze widzą w sobie winę gdy się nie udaje.
Justyna ogromnie ci dziś zazdroszczę. Piękna ta twoja corka. Ja i brat byliśmy prawie lysi, ja mam z kolei zgage -a więc ciekawe co to będzie, co to bedzie:-)aszka, Viki26, mycha28, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Aszka Zosia jest przy mnie cały czas ale mam swoją położną i cały czas tutaj się ta kobitka kręci i wszystko robi koło mnie i małej
noe spodziewałam się takiej superowej opieki na nfz naprawdę jest miło, czysciutko i przyjaźnie
pragnaca dzidziusia, aszka, Viki26, agulas, mycha28 lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Witajcie kochane
dziękuję za wsparcie
A więc moje szczęście dziś przyszło na świat o 9.10
waży klocuszek 3720 g i 56 cm
jest idealna
płakałam jak bóbr jak ja usłyszałam
cycucha pięknie od razu ssała nawet położne chwalily ja ze rzadko się zdarza żeby tak szybko dziecko zalapalo
ma mega długie czarne włoski
czyli u mnie się sprawdziło że Zgaga okropna i włoski długie
nawet na szczepieniu nie płakała tylko spała
Kocham ją całym sercem
jestem mega obolala ale i szczesciliwa
. Gratuluję z całego serca. Zdrówka teraz dla Was
Kmb, możesz mi dopisać do listy córcię Hanięagulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny ile moze trwac infekcja pecherza? Tzn ile to jeszcze bedzie bolec? Ja juz swiruje
po nocach nie spie bo latam do toalety co 15 min, w dzien to samo
antybiotyk biore od soboty I nie czuje zadnej poprawy
. Pijesz dużo wody do tego? U mnie zawsze dużo szybciej przechodziła infekcja jak piłam bardzo dużo wody (gdzieś ok 4 l dziennie)
pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylam drugi i ostayni raz na IP, oczywiscie z moim szczesciem (moze to i dobrze chu* juz wie) krwawienie ustalo i zostalo plamienie. Pecherzyk dalej jest... i standardowy test na tym etapie trzeba czekac czasami krwasienia sie zdazaja...
Duphastonu mam wyliczone tabletki do piatku nie mam wiecej...
No i pecherzyk jest nieregularny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:21
-
Kmb tez będzie Hania
To mamy dwie Hanny na forum?
Sylwia czemu recepte z IP nie wzielas?
Wyślij męża do apteki - musi być w okolicy jakaś która jest w miarę znajoma. Niech zostawi dowód w zamian za duphaston i obiecał do 2 3 dni donieść recepte. Jak powie ze żona plamilo a lekarz na telefon zlecił zwiększyć dawkę to powinni wydać.
Mi tak już z 3 razy leki bez recepty wydawali.pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, aszka, Viki26, Inska, Kava, agulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Różnie z tym może być niestety
. Pijesz dużo wody do tego? U mnie zawsze dużo szybciej przechodziła infekcja jak piłam bardzo dużo wody (gdzieś ok 4 l dziennie)
Pije duzo wody z cytryna albo herbaty z cytryna. Nie moge normalnie fynkcjonowac przez ten pecherz -
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Pije duzo wody z cytryna albo herbaty z cytryna. Nie moge normalnie fynkcjonowac przez ten pecherz
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Kmb tez będzie Hania
To mamy dwie Hanny na forum?
Sylwia czemu recepte z IP nie wzielas?
Wyślij męża do apteki - musi być w okolicy jakaś która jest w miarę znajoma. Niech zostawi dowód w zamian za duphaston i obiecał do 2 3 dni donieść recepte. Jak powie ze żona plamilo a lekarz na telefon zlecił zwiększyć dawkę to powinni wydać.
Mi tak już z 3 razy leki bez recepty wydawali.
Wiecznie prosiła by wpisać Hania, więc są dwie -
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny ile moze trwac infekcja pecherza? Tzn ile to jeszcze bedzie bolec? Ja juz swiruje
po nocach nie spie bo latam do toalety co 15 min, w dzien to samo
antybiotyk biore od soboty I nie czuje zadnej poprawy
Agniesia kciuuuki &&.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:31
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
A mój stwierdził, że jak ciśnienie mam za niskie to będzie pilnował by się podnosilo
i cały dzień przez smsy się kluci, że nasz Jaś to Jan będzie a nie jak chce Johan. Wiem, że się zabija ale ciśnienie mi chwilami podnosi, na szczęście tu imię podaje matka w szpitalu i przy rejestracji w gminie musi to ona zgłosić,
Czy was też tak wk... Czasem proste rzeczy blachostki. ????
Ja się dziś poplakalam nad talerzem który zbilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 15:35
Viki26 lubi tę wiadomość