X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    A mój stwierdził, że jak ciśnienie mam za niskie to będzie pilnował by się podnosilo :-D i cały dzień przez smsy się kluci, że nasz Jaś to Jan będzie a nie jak chce Johan. Wiem, że się zabija ale ciśnienie mi chwilami podnosi, na szczęście tu imię podaje matka w szpitalu i przy rejestracji w gminie musi to ona zgłosić,

Czy was też tak wk... Czasem proste rzeczy blachostki. ????

Ja się dziś poplakalam nad talerzem który zbilam.
    Ostatnio tak. Potrafię się popłakać z byle powodu, jakby to był koniec świata ;)

kmb lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb u nas przy rejestracji dzieciątka w USC mąż może iść sam i zarejestrować dziecko, podając imię jakie mu się spodoba, więc pilnuj swojego męża aby sam nie szedł;)

aszka, kmb lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Inska Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Kmb u nas przy rejestracji dzieciątka w USC mąż może iść sam i zarejestrować dziecko, podając imię jakie mu się spodoba, więc pilnuj swojego męża aby sam nie szedł;)

Haha, mnie się przypomniało jak Madzi mąż poszedł i zapisał Alicję Wiktorię, zamiast Alicję Annę. Obydwa piękne na szczęście, ale jeśli grożby mojego o nazwaniu syna Eros się zmaterializują, będzie rozwód ;-)

kmb, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, aszka, Viki26, agulas, Lilou1984, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:

Ja w Belgi więc tu inne zasady trochę. I dużo osób jest w związkach formalnych lub nie i dlatego to tylko matka może zapisać dziecko :-D

pragnaca dzidziusia, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mój otwarcie powiedział, że po tym co przeszliśmy To ka wybieram imię a on każde zaakceptuje, pierwsze ja drugie on. był warunek ma być w miarę normalne np. Ksenofond. Itp
    Odpadają. A jemu Johan się spodobało i jak mu powiedziałam co on na to. Uśmiechnął się i schylil do brzucha powiedział witaj Jasiek.

pragnaca dzidziusia, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Nie pomyslalam nawet... :/ a u mnie w aptece nie ma mowy na taki myk... ale dzieki za podpowiedz ;)

Sylwiasta159 trzymaj sie Tam. A nie masz mozliwosci do lekarza prowadzacego zadzwonic? Poprosic I recepte I wyzyte taka nagla z racji krwawienia?

• kmb Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Haha, mnie się przypomniało jak Madzi mąż poszedł i zapisał Alicję Wiktorię, zamiast Alicję Annę. Obydwa piękne na szczęście, ale jeśli grożby mojego o nazwaniu syna Eros się zmaterializują, będzie rozwód ;-)

Ha. Może zrobił to specjalnie. Słyszałam od znajomej w Polsce jak jej mąż poszedł zapisywać syna. I taki był zestesowany, że wszędzie pisał swoje imię i jest dwóch Michałów syn i ojciec. Swoją drogą bym na miejscu tych osób w urzędzie zapytała czy napewno bo to mało spotykane ( chyba że nie) by nazywać syna swoim imieniem

Inska lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, Zosia jest idealna. Masz rację.
    Gratulacje ogromne. Pewnie jesteście mega szczęśliwi <3

kmb. ja czasami nie mogę uwierzyć, że ja to ja.
    Lamenty o takie głupoty, że wstyd mi ;)

Inska, Eros. Hahahahaha:D
    Mą ten Twój Małżonek fantazję ;)

aszka, Inska, Viki26, Anko:-), kmb, justa1234 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eros, moze Amorek :D

Viki26, Kava lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie dziś o Tobei myślałam Kava, że coś Cię dawno nie widziałam. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok :)

No ma ma fantazję ten mój mąż ;) Wszystko zaczęło się od tego, że ilekroć dowiadywaliśmy się o ciąży u znajomych, to mój mąż drażnił się z nimi, że on ma fantastyczne imię dla chłopca, Eros właśnie. I teraz jak sami zaciążyliśmy, mąż mnie straszy, że co by hipokrytami nas nikt nie nazwał, będziemy musieli nazwać swojego syna Eros - ręce opadają ;-)

aszka, już chyba Amorek bym wolała ;-)

A tak na poważnie, to ja wiem, że wybór imienia czy to dla chłopca czy dziewczynki będzie u nas kabaretem bo nam się kompletnie różne imiona podobają.

aszka, Kava, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    A właśnie dziś o Tobei myślałam Kava, że coś Cię dawno nie widziałam. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok :)

No ma ma fantazję ten mój mąż ;) Wszystko zaczęło się od tego, że ilekroć dowiadywaliśmy się o ciąży u znajomych, to mój mąż drażnił się z nimi, że on ma fantastyczne imię dla chłopca, Eros właśnie. I teraz jak sami zaciążyliśmy, mąż mnie straszy, że co by hipokrytami nas nikt nie nazwał, będziemy musieli nazwać swojego syna Eros - ręce opadają ;-)

aszka, już chyba Amorek bym wolała ;-)

A tak na poważnie, to ja wiem, że wybór imienia czy to dla chłopca czy dziewczynki będzie u nas kabaretem bo nam się kompletnie różne imiona podobają.
    inska jedno Ty nadasz, drugie facet i bedzie dwuimienne.

Inska lubi tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Agnieszka będzie pierwsza bo ma skurcze i kładą ja jutro do szpitala by w razie czego w czas robić cesarke. Aga mam nadzieje ze nie będziesz zła ze pisze tu za ciebie:-*:-)?
    Ja na razie nie rodze hehe, w przyszłym tygodniu , za tydzień juz mogę. Teraz potrzebuje jeszcze kilku dni:-)!

W takim razie Agniesia mocno kciuki zaciskam &&& <3

agniesia2569 lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska, bo ja mam jakieś urwanie głowy totalne. Tyle się dzieje, że nie wyrabiam... a sił już coraz mniej.
    Goście, remonty, wczoraj kompletowałam wyprawkę do końca (na necie oczywiście), kosmetyczka, jakieś zakupy i jeszcze tyle do sprzątania...
    Ale daję radę ;)

pragnaca dzidziusia, Viki26, Inska lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa szczerze gratuluję Tobie i tatusiowi Zosi. Przepiękna córeczka. Niech się zdrowo chowa i szybko rośnie.

Sylwia oj doświadcza Ciebie ta ciąża. Mam nadzieję, że te plamienia już miną i potem będziesz tylko je wspominać a reszta ciąży przebiegnie bez komplikacji.

pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaze Wam ten moj pecherzyk. Rzeczywiscie wg was jest on "nieregularny"? Wasze byly okragle?

b38123e51ae813a6med.jpg

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta159 a w którym jesteś tygodniu?

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5t1d

• kmb Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81fb2103598d.jpg

Ja nie wiem nie pomogę ale u mnie tak wyglądał 5 tydzień 5 dzień.

sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta ja mam identyczny jak Twoj tyle ze jakby odwrocony do gory nogami i mi lekarz nic nie mowił ze jest nieregularny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:11

sylwiaśta159, Lilou1984, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb no Twoj tez nie byl idealnie rowny to moze nie jest tragicznie. Dzieki :)

Aszka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:23

kmb, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ