Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
kmb wrote:A mój stwierdził, że jak ciśnienie mam za niskie to będzie pilnował by się podnosilo
i cały dzień przez smsy się kluci, że nasz Jaś to Jan będzie a nie jak chce Johan. Wiem, że się zabija ale ciśnienie mi chwilami podnosi, na szczęście tu imię podaje matka w szpitalu i przy rejestracji w gminie musi to ona zgłosić,
Czy was też tak wk... Czasem proste rzeczy blachostki. ????
Ja się dziś poplakalam nad talerzem który zbilam.kmb lubi tę wiadomość
-
Kmb u nas przy rejestracji dzieciątka w USC mąż może iść sam i zarejestrować dziecko, podając imię jakie mu się spodoba, więc pilnuj swojego męża aby sam nie szedł
aszka, kmb lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Kmb u nas przy rejestracji dzieciątka w USC mąż może iść sam i zarejestrować dziecko, podając imię jakie mu się spodoba, więc pilnuj swojego męża aby sam nie szedł
Haha, mnie się przypomniało jak Madzi mąż poszedł i zapisał Alicję Wiktorię, zamiast Alicję Annę. Obydwa piękne na szczęście, ale jeśli grożby mojego o nazwaniu syna Eros się zmaterializują, będzie rozwódkmb, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, aszka, Viki26, agulas, Lilou1984, Idgie, mia6 lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Kmb u nas przy rejestracji dzieciątka w USC mąż może iść sam i zarejestrować dziecko, podając imię jakie mu się spodoba, więc pilnuj swojego męża aby sam nie szedł
Ja w Belgi więc tu inne zasady trochę. I dużo osób jest w związkach formalnych lub nie i dlatego to tylko matka może zapisać dzieckopragnaca dzidziusia, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość
-
U nas mój otwarcie powiedział, że po tym co przeszliśmy To ka wybieram imię a on każde zaakceptuje, pierwsze ja drugie on. był warunek ma być w miarę normalne np. Ksenofond. Itp
Odpadają. A jemu Johan się spodobało i jak mu powiedziałam co on na to. Uśmiechnął się i schylil do brzucha powiedział witaj Jasiek.pragnaca dzidziusia, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Nie pomyslalam nawet...
a u mnie w aptece nie ma mowy na taki myk... ale dzieki za podpowiedz
Sylwiasta159 trzymaj sie Tam. A nie masz mozliwosci do lekarza prowadzacego zadzwonic? Poprosic I recepte I wyzyte taka nagla z racji krwawienia? -
Inska wrote:Haha, mnie się przypomniało jak Madzi mąż poszedł i zapisał Alicję Wiktorię, zamiast Alicję Annę. Obydwa piękne na szczęście, ale jeśli grożby mojego o nazwaniu syna Eros się zmaterializują, będzie rozwód
Ha. Może zrobił to specjalnie. Słyszałam od znajomej w Polsce jak jej mąż poszedł zapisywać syna. I taki był zestesowany, że wszędzie pisał swoje imię i jest dwóch Michałów syn i ojciec. Swoją drogą bym na miejscu tych osób w urzędzie zapytała czy napewno bo to mało spotykane ( chyba że nie) by nazywać syna swoim imieniemInska lubi tę wiadomość
-
Justa, Zosia jest idealna. Masz rację.
Gratulacje ogromne. Pewnie jesteście mega szczęśliwi
kmb. ja czasami nie mogę uwierzyć, że ja to ja.
Lamenty o takie głupoty, że wstyd mi
Inska, Eros. Hahahahaha:D
Mą ten Twój Małżonek fantazję
aszka, Inska, Viki26, Anko:-), kmb, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie dziś o Tobei myślałam Kava, że coś Cię dawno nie widziałam. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok
No ma ma fantazję ten mój mążWszystko zaczęło się od tego, że ilekroć dowiadywaliśmy się o ciąży u znajomych, to mój mąż drażnił się z nimi, że on ma fantastyczne imię dla chłopca, Eros właśnie. I teraz jak sami zaciążyliśmy, mąż mnie straszy, że co by hipokrytami nas nikt nie nazwał, będziemy musieli nazwać swojego syna Eros - ręce opadają
aszka, już chyba Amorek bym wolała
A tak na poważnie, to ja wiem, że wybór imienia czy to dla chłopca czy dziewczynki będzie u nas kabaretem bo nam się kompletnie różne imiona podobają.aszka, Kava, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:A właśnie dziś o Tobei myślałam Kava, że coś Cię dawno nie widziałam. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok
No ma ma fantazję ten mój mążWszystko zaczęło się od tego, że ilekroć dowiadywaliśmy się o ciąży u znajomych, to mój mąż drażnił się z nimi, że on ma fantastyczne imię dla chłopca, Eros właśnie. I teraz jak sami zaciążyliśmy, mąż mnie straszy, że co by hipokrytami nas nikt nie nazwał, będziemy musieli nazwać swojego syna Eros - ręce opadają
aszka, już chyba Amorek bym wolała
A tak na poważnie, to ja wiem, że wybór imienia czy to dla chłopca czy dziewczynki będzie u nas kabaretem bo nam się kompletnie różne imiona podobają.Inska lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Agnieszka będzie pierwsza bo ma skurcze i kładą ja jutro do szpitala by w razie czego w czas robić cesarke. Aga mam nadzieje ze nie będziesz zła ze pisze tu za ciebie:-*
?
Ja na razie nie rodze hehe, w przyszłym tygodniu , za tydzień juz mogę. Teraz potrzebuje jeszcze kilku dni:-)!
W takim razie Agniesia mocno kciuki zaciskam &&&agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Inska, bo ja mam jakieś urwanie głowy totalne. Tyle się dzieje, że nie wyrabiam... a sił już coraz mniej.
Goście, remonty, wczoraj kompletowałam wyprawkę do końca (na necie oczywiście), kosmetyczka, jakieś zakupy i jeszcze tyle do sprzątania...
Ale daję radępragnaca dzidziusia, Viki26, Inska lubią tę wiadomość
-
Justa szczerze gratuluję Tobie i tatusiowi Zosi. Przepiękna córeczka. Niech się zdrowo chowa i szybko rośnie.
Sylwia oj doświadcza Ciebie ta ciąża. Mam nadzieję, że te plamienia już miną i potem będziesz tylko je wspominać a reszta ciąży przebiegnie bez komplikacji.pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny