Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To i ja witam Was!!! Z większością się znamy, ale po tej stronie jeszcze nie pisałyśmy razem. Ja po udanym IMSI. W domu mam rocznego synka z ISCI. Na pierwszą wizytę umowiona jestem 7.07. i będzie wtedy 6tc. Możebędę miała szczęście i już będę widziała bijące serduszko.
justa1234, Konwalia, aaaa09, Agi83 lubią tę wiadomość
-
Ja niestety nadal biorę i luteine i duphaston ze względu na bóle i twardnienie brzucha. Choć luteine pomału kazał odstawiac. Tak więc zobaczymy. Też już bym chciała nie brać ale raczej liczę się z tym ze do końca ciąży będę;/
Faktycznie dużo nas z Gyncentrum dr Mercik ma dobrą rękę
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Ja też uważam go za dobrego lekarza. Wcześniej chodzilam do dr Czerwińskiej ale zmieniłam z różnych powodów.
Ale ci zazdroszczę tych wakacji. Ja przez ten brzuch uziemiona jestem w łóżku:( ale byle do października;) dam radę -
Ale wy wcześnie wstajecie! ;p
Dziewczyny jak to jest z seksem po ivf, od tygodnia mam takie sny że się budzę przestraszona aby orgazmu nie dostać, do tego mój już też chciałby no i tak nas nosi :]2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja jutro wybieram sie na prenatalne. Jestem 35+ a nawet wiecej
mam 39 lat. Mieszkam za granicą i tutaj te badania są wykonywane w szpitalu. Z tego co wiem jutro bede miała usg i pobranie krwi a za tydzien wyniki i spotkanie z genetykiem. Dzis juz miałam okropne sny, strasznie histeryzowalam. Walczyłam tak długo o dzidziusia, teraz gdy w końcu jest, to musi byc zdrowe
aszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które maja teraz prenatalne trzymam mocno kciuki:) wierze ze nasz wątek będzie szczęśliwy i same takie wieści będą
U nas dziś ładne słoneczko mam nadzieje ze przełoży się to na moje samopoczucie
Lecę zawieźć syna na zajęcia.
-
Viki26 wrote:Ale wy wcześnie wstajecie! ;p
Dziewczyny jak to jest z seksem po ivf, od tygodnia mam takie sny że się budzę przestraszona aby orgazmu nie dostać, do tego mój już też chciałby no i tak nas nosi :]ale my tylko tydziem wcześniej zaczęliśmy się kochać a w tak wczesnej ciąży jak ty jesteś to bałam się że skurcze macicy będą
chociaż też miewalam orgazmy nocne niekontrolowane
aszka lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Ja niestety nadal biorę i luteine i duphaston ze względu na bóle i twardnienie brzucha. Choć luteine pomału kazał odstawiac. Tak więc zobaczymy. Też już bym chciała nie brać ale raczej liczę się z tym ze do końca ciąży będę;/
Faktycznie dużo nas z Gyncentrum dr Mercik ma dobrą rękę -
justa1234 wrote:Mi lekarz powiedział że seksic dopiero możemy się tak od 14tygodnia ale szczerze to nie posluchalam go bo byłam taka napalona na swojego że aż wstyd się przyznać
ale my tylko tydziem wcześniej zaczęliśmy się kochać a w tak wczesnej ciąży jak ty jesteś to bałam się że skurcze macicy będą
chociaż też miewalam orgazmy nocne niekontrolowane
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?