Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Biała wrote:Ja zaczęłam 14 t.c. i nadal zakaz - celibat pewnie do końca połogu
Jak my to wytrzymamy?????
A przy okazji: dostaliśmy dziasiaj pełne wyniki oceny ryzyka wystąpienia Trisomii 21,18 i 13 pary chromosomów. Wynik prawidłowy, jesteśmy w grupie niskiego ryzyka! Yupiii! Kamień spadł mi z serca.Biała lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
A przy okazji: dostaliśmy dziasiaj pełne wyniki oceny ryzyka wystąpienia Trisomii 21,18 i 13 pary chromosomów. Wynik prawidłowy, jesteśmy w grupie niskiego ryzyka! Yupiii! Kamień spadł mi z serca.
Biała, czy robiłaś też Pappa, czy ten wynik jest tylko po USG?Bliźniaki są z nami :* -
A przy okazji: dostaliśmy dziasiaj pełne wyniki oceny ryzyka wystąpienia Trisomii 21,18 i 13 pary chromosomów. Wynik prawidłowy, jesteśmy w grupie niskiego ryzyka! Yupiii! Kamień spadł mi z serca.to na pewno wielka ulga taka wiadomość. A powiedz ile czekaliście na wynik?
Biała lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po usg prenatalnym, ryzyko poniżej 1%. Skorka na karku grubości 2mm. Jestem przeszczęśliwa, czekam teraz na wyniki testu Pappa. Wtedy juz odetchnę z ulgą. Po usg ryzyko znacznie spadło jakbym miała 33 lata. Maz sie śmieje, ze odmlodnialam przez tą ciążę
Ginger84, duza, Viki26, Biała, justa1234, aszka, Anko:-) lubią tę wiadomość