Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny i ja dołączam. Ale nieśmiało bo dopiero za tydzień mam wizytę serduszkową.
Beta ładnie rosła, ale no właśnie zawsze jest jakies ale
Dla nie znajomych - jestem po in vitro metodą ICSI.Viki26, justa1234, aszka, Anko:-), mycha28, Agi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja ze starymi;) i nowymi kolezankami i mam nadzieje, ze zostane do konca:)
u nas Isze podejscie ICSI udane, ale z OHSS od 21.06 lezymy w szpitalu.
Kruszynka mam nadzieje jest silna, bo caly ubiegly tydz beta przyrastala baaardzo slabo, ale wyglada na to, ze po weekendzie ruszyla pelna para. Czekamy az bedzie widac Kropka na usg.
jestem w 5t3dz. -
shooa wrote:Witam sie i ja ze starymi;) i nowymi kolezankami i mam nadzieje, ze zostane do konca:)
Kruszynka mam nadzieje jest silna, bo caly ubiegly tydz beta przyrastala baaardzo slabo, ale wyglada na to, ze po weekendzie ruszyla pelna para. Czekamy az bedzie widac Kropka na usg.
jestem w 5t3dz. -
nick nieaktualnyshooa wrote:Witam sie i ja ze starymi;) i nowymi kolezankami i mam nadzieje, ze zostane do konca:)
jestem w 5t3dz. -
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Hej dziewczyny i ja dołączam. Ale nieśmiało bo dopiero za tydzień mam wizytę serduszkową.
Beta ładnie rosła, ale no właśnie zawsze jest jakies ale
Dla nie znajomych - jestem po in vitro metodą ICSI.Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynnia wrote:Jestem juz po usg prenatalnym, ryzyko poniżej 1%. Skorka na karku grubości 2mm. Jestem przeszczęśliwa, czekam teraz na wyniki testu Pappa. Wtedy juz odetchnę z ulgą. Po usg ryzyko znacznie spadło jakbym miała 33 lata. Maz sie śmieje, ze odmlodnialam przez tą ciążę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cynnia wrote:Ja jutro wybieram sie na prenatalne. Jestem 35+ a nawet wiecej mam 39 lat. Mieszkam za granicą i tutaj te badania są wykonywane w szpitalu. Z tego co wiem jutro bede miała usg i pobranie krwi a za tydzien wyniki i spotkanie z genetykiem. Dzis juz miałam okropne sny, strasznie histeryzowalam. Walczyłam tak długo o dzidziusia, teraz gdy w końcu jest, to musi byc zdrowe
Cynnia, Nadira lubią tę wiadomość
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
zai2014 wrote:Więc i ja dołączam Kochane. Druga procedura udana- podwójnie udana Jestem już po prenatalnych, po których jednak nie jestem jakoś zadowolona. Po całosciowych badaniach (usg, które wyszło OK+ krew, która namieszała mi wyniku) wyszło mi podwyższone(według mnie podwyzszone, bo dziewczyny na innych wątkach uspokajają) ryzyko trisomii 18 W środę wizyta u gina i u genetyka- czekam na to jak na szpilkach. Widzę że dużo nas tu z GC Ja również póki co jeżdzę do Gyn, choć przyznam że jakoś nie mogę się z nimi rozstać. Z jednej strony chciałabym już zapomnieć o tych wszystkich niepowodzeniach a z drugiej wydaje mi się że żaden lekarz z mojej okolicy nie zapopiekuje się tak moją ciążą po IVF. Aha, a wracając jeszcze do luteiny, to ja od soboty już nie biorę. Lekarka zmniejszała mi dawki aż doszłyśmy do 0. Póki co jest OK.
Nadira lubi tę wiadomość
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
To i ja dolacze jesli mozna
Tylko bardzo niesmialo bo jestem na samym poczatku. Narazie beta ladnie rosnie i czekamy do 28 lipca na serduszko lub dwa
Jestesmy po pierwszej udanej probie invitro metoda ICSI.
Agniesia, Anko piekne brzuszki niech rosna dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:09
Anko:-), Viki26, justa1234, agniesia2569, duza, Agi83 lubią tę wiadomość