Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
No i niech rosną dalej zdrowo te nasze dzieci i brzuchy....
Ja strasznie nabralam wody. Nawet lekarka zwróciła uwagę ze puchne a nie tyje. Palce stopy kostki plus cellulit wodny. Powoli odstawiamy duohaston i w tym tyg koniec z encortonem-boje sie-ale wiem ze to juz czas i może trochę wody ze mnie zejdzie. -
Oj konawalia jak ja Ci zazdroszczę że już masz koniec te upały mnie wykańczają powiodzcie mi kobiety bo może ja mało inteligentna jestem albo nie douczona otóż dziś miałam spinę przed blokiem ze znajomą która mi wpierała że w ciąży to opalać się można !!!!normalnie myślałam że ją rozerwę jak mi to wpierała!!!! a może ja poprosty nie mam racji???? no kurna mać jaka to durna baba jest!!! i to twardo mi wpierała że można i koniec !!!wyśmiała mnie że jadę nad morzę ale po co skoro opalać się nie będę i kąpać też!!ja jeszcze nie widziałam ciężarnej kobietki opalonej ,wszystkie które widzę to są bielutkie naturalnie normalnie tak się zagotowałam tym opalaniem że ciągle mi w głowie to siedzi i nie daje spokoju!!
-
Justyna ja będę się moczyć w morzu ale opalać się nie będę. Wyjdę gdzieś na pewno na słońce w ciągu dni spędzonych na plaży ale docelowo tunika parasol i namiot plażowy.
Nie rozsądne jest opalanie się w ciąży choćby ze względu na ryzyko przebarwień hormonalnych których usunięcie później kosztuje majątek. Jestem kosmetologiem i żyłam w pewnym stopniu z glupiutkich lub nieoczytanych mam:-)
Aga ty mało! hehehe ale ty z natury chuda a ja z natury ważyłam 68kg przy wzroście 168:-)
Kawał ciała ze mnie:-)justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justyna ja będę się moczyć w morzu ale opalać się nie będę. Wyjdę gdzieś na pewno na słońce w ciągu dni spędzonych na plaży ale docelowo tunika parasol i namiot plażowy.
Nie rozsądne jest opalanie się w ciąży choćby ze względu na ryzyko przebarwień hormonalnych których usunięcie później kosztuje majątek. Jestem kosmetologiem i żyłam w pewnym stopniu z glupiutkich lub nieoczytanych mam:-)
Aga ty mało! hehehe ale ty z natury chuda a ja z natury ważyłam 68kg przy wzroście 168:-)
Kawał ciała ze mnie:-) -
Anko:-) wrote:Justyna ja będę się moczyć w morzu ale opalać się nie będę. Wyjdę gdzieś na pewno na słońce w ciągu dni spędzonych na plaży ale docelowo tunika parasol i namiot plażowy.
Kawał ciała ze mnie:-) -
Viki26 wrote:Cynnia juz po badaniach?
Tak, pisałam wczesniej:) na szczescie wyniki wyszły bardzo optymistycznie, kość nosowa jest, przeziernosc karkowa 2 mm, ryzyko spadło w porównaniu do wartości startowych czyli jak mnie wrzucili w tabelkę wiekową prawdopodobnie chłopczyk. Mierzy 71 mm. Troche był leniwy i sie nie chciał ułożyć do badania, ale po podskokach mamusi obudził się. Teraz czekamy na wyniki testu PappaViki26 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka ciężko powiedzieć od którego momentu mam odliczać te kilogramy:-)
Przed 1 stymulacja i cały 2014rok ważyłam 64 65kg, po 1 stymulacji przytyłam do 68kg a po 2(udanej) stymulacji do 71kg. 71kg ważyłam w 5 6tygodniu ciąży a więc wiadomo ze nie są to kilogramy z ciąży a ze stymulacji. Teraz ważę 74kg. W ciąży przytyłam 3kg, ale od początku cyklu 6kg.
Niestety mam duża skłonność do odkładania wody. Mam jej za dużo bez leków a co dopiero po takich lekach jakie bierzemy przy ivf i po:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:18
-
Kawał ciała ze mnie:-)
Ja chciałam wystawiać się na słońce, tzn nogi i ręce, oczywiście nie leżeć plackiem, ale spacer brzegiem morza, połazić mieście, to sukienka na ramiączkach moze byc czy odradzasz?2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
To ja też dołączam do Was dziewczynki jeszcze nie do końca pewna bo przed wizytą serduszkowa ale mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku wizyta juz w poniedziałek także już nie daleko
nam się udalo po 3 podejściu w tym dwie stymulacje .. takze do trzech razy sztukaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:40
mycha28, Agi83 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
Mała Mi 1 wrote:To ja też dołączam do Was dziewczynki jeszcze nie do końca pewna bo przed wizytą serduszkowa ale mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku wizyta juz w poniedziałek także już nie daleko
nam się udalo po 3 podejściu w tym dwie stymulacje .. takze do trzech razy sztuka2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
a ja druga stymulka i za pierwszym podejściem się udało hiperka i jestem tu
Anko ja podczas stym. schudłam, później też leciały kg przez hiperkę, do 15tc miałam 53,5kg, teraz przez tydz.wreszcie coś zaczęło się dziać i mam 1kg na plusie, he he..same cycki i brzuch ważą pewnie więcej
Kamila8k powolutku się wkręcisz my tu niektóre się znamy z wątku ivf, ale jak się postaramy to się wszystkie zżyjemyAgi83 lubi tę wiadomość