Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka czekamy!!!!
Monia szkoda ze nie mogę polubić dwa razy Twojego posta z wypłatą
Ja mam pytanie technicznechce ugotować bigos. Do bigosu chce wlać czerwone wino...
Czy ja mogę taki bigos zjeść...? Wydaje mi się że wino odparuje... Pojęcia nie mam!!Moniaa lubi tę wiadomość
-
Wracam powoli do zycia, myslalam,ze to wszystko bedzie latwiejsze
dzis dop.wstalam i to tez tylko do lazienki
na szczescie mam cudownego meza, siedxi z nami calymi dniami, robi wszystko przy,malej przy mnie tez
Mam tak obolale cyce,az nie moge sie dotknac, a tu taka maja spinke na kp i nie chca mi jej dokarmiac. Wrocimy do domu to wstawie zdj.
kmb, agulas, mycha28, Astra, Konwalia, Kava, wiecznie, Tosia 1981, mia6, pragnaca dzidziusia, aszka, aszka, Viki26, justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:Wracam powoli do zycia, myslalam,ze to wszystko bedzie latwiejsze
dzis dop.wstalam i to tez tylko do lazienki
na szczescie mam cudownego meza, siedxi z nami calymi dniami, robi wszystko przy,malej przy mnie tez
Mam tak obolale cyce,az nie moge sie dotknac, a tu taka maja spinke na kp i nie chca mi jej dokarmiac. Wrocimy do domu to wstawie zdj.
Agniesia mi bardzo pomógł maltan. -
nick nieaktualnyPojawil sie zarodek z serduszkiem! Fasolka ma 5,5 mm, widzielismy jak pika. Lekko odkleja mi sie kosmowka stad te krwawienia. Dostalam cyklonamine na zachamowanie krwawien i fragmin co dwa dni bede robila a nie co dzien. Ciaza rozwija sie poki co prawidlowo
jest o dzien starsza
Kava, Konwalia, Idgie, Astra, Klaudia N., aneczka2015, wiecznie, mycha28, kmb, Biała, Pola7, angelstw, mia6, pragnaca dzidziusia, Inska, agulas, aszka, Viki26, Eliz, justa1234, Moniaa, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Ale się dzieje!!!!!
Astra, no fryzjer musi być co by dzieciaczka brzydotą nie wystraszyć za bardzo
Jeszcze paznokcie w przyszłym tygodniu i jestem gotowa
Anko!!!! Kciuki trzymamy bardzo
Jak przeczytałam o tych wodach to mi włosy dęba stanęły..
A powiedz mi... te wody to były po serduchowaniu może???
La mia - ja też miałam anemię. Żelazo w tabsach pomogło i jest dobrze. Nie przejmuj się.
Agniesia - ponowne gratulacje! Pamiętaj, że z każdym dniem będzie lepiej. Początki zawsze trudne
mycha28 - wyrobie się na pewno. Najpóźniej 21 mój szkrab zawita na ten świat
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Paznokcie? ja właśnie muszę o to lekarza zapytać, bo kurczę noszę hybrydy i nie chciałabym ich ściągać całkiem bo bez tego moje paznokcie w ekspresowym tempie się łamią i rozdwajają niestety. Dopiero dzięki hybrydzie udało mi się je ładnie zapuścić
Noo a przy cc to różnie, nie wiem jakie będą mieć poglądy.
agniesia jeszcze raz wielkie gratulacje!!!
Sylwia super! widzisz jakiego masz walecznego maluszka?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 12:00
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astra wrote:Paznokcie? ja właśnie muszę o to lekarza zapytać, bo kurczę noszę hybrydy i nie chciałabym ich ściągać całkiem bo bez tego moje paznokcie w ekspresowym tempie się łamią i rozdwajają niestety. Dopiero dzięki hybrydzie udało mi się je ładnie zapuścić
Noo a przy cc to różnie, nie wiem jakie będą mieć poglądy.
Ale wcześniej spytałam położnych czy mnie nie wygonią...
Na wszelki wypadek jak będę robić pedicure to nie pomaluję paznokci.
Niech tam sobie patrzą
Astra, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kava wrote:Ale się dzieje!!!!!
Astra, no fryzjer musi być co by dzieciaczka brzydotą nie wystraszyć za bardzo
Jeszcze paznokcie w przyszłym tygodniu i jestem gotowa
Anko!!!! Kciuki trzymamy bardzo
Jak przeczytałam o tych wodach to mi włosy dęba stanęły..
A powiedz mi... te wody to były po serduchowaniu może???
La mia - ja też miałam anemię. Żelazo w tabsach pomogło i jest dobrze. Nie przejmuj się.
Agniesia - ponowne gratulacje! Pamiętaj, że z każdym dniem będzie lepiej. Początki zawsze trudne
mycha28 - wyrobie się na pewno. Najpóźniej 21 mój szkrab zawita na ten świat
Nie kochane, zero seksu od 3 dni. I uwierzcie nie da się tego porównać z mokrymi gatkami. Zalalam uda dupe łóżko, później 3 reczniki, później spodnie, później podłogę. I w szpitalu mega leci.
Osz kurwa. Skurcz.
Oxytocyna działa. Ale z szyjką to dopiero początek walki. Dam znać po. Bo mega boli co 4 5minut.pragnaca dzidziusia, Kava, Idgie, kmb, agulas, aneczka2015, Viki26, mia6, Lilou1984, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Anko Anko Bidulko!! Dzielna bądź!! Będzie bolało ale wiesz w imię czego znosisz ten ból
pamiętaj tylko aby słuchać położnej. To bardzo ważne! Przyjmować pozycje na skurczach takie jakie ci podpowiada. Przeć wtedy kiedy każe! Idziesz łeb w łeb jak ja szłam. Teraz to już będę tu zaglądać co chwila czekając na tą najpiękniejszą wiadomość od Ciebie!
Konwalia, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko oby w miare szybko poszło i w miare bezbolesnie &&.
Agulas ja jestem zdania ze lepiej takiego nie jesc,moze to i nadgorliwosc ale przynajmniej pozniej masz pewnosc ze jakby co to nie od tego.
U mnie w szpitalu zabroniona hybryda bo jak nakładaja na palec to urzadzenie to wariuje i nie moga odczytac a lekarz musi widziec czy paznokcie nie sinieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:10
agulas lubi tę wiadomość