X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala jest cudna! I silna jak mało kto!
    Będzie dobrze!

Madzia82 lubi tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • Astra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia ogromne gratulacje!

agulas, myślę, że gdyby coś było nie tak, to by Ci powiedział. Może po prostu sprzęt nie taki ma i woli na lepszym sobie serduszko obejrzeć. Ja połówkowe miałam dość późno więc wszystko było już dobrze widać. I gratuluję córeczki

mia po cichu gratuluję córci :)

Pola śliczny mały człowiek Wam rośnie :D

Justa, kobieto! Jesteś cudowna! Wydałaś na świat piękną i zdrową córeczkę! Wszystko się na pewno ułoży. Do wagi i sylwetki niedługo wrócisz. Daj sobie czas. I tak szalona jesteś że 5dni po cc wysprzątałaś całą chałpę :O Wydaje mi się, że mało kto dałby tak radę. Daj sobie czas, pozwól sobie na humory, na płacz, nawet na złość. Mieszkanie nie zawsze musi błyszczeć, obiad nie zawsze musi być z 2dań. Ba! Nie zawsze musi być! Tyle hormonów, tyle lat starań, tyle czekania, to wszystko ma wpływ, ale teraz będzie już tylko lepiej. Zobaczysz!

Kava to idealnie na święta będziecie w domku :D cudownie :) Gorący okres przedświąteczny będzie jak się tyle porodów szykuje :)

A my dzisiaj wieczorem mamy wizytę. Już się nie mogę doczekać.

Inska, Idgie, aszka, justa1234, Konwalia, pragnaca dzidziusia, agulas, Pola7, mia6, Madzia82 lubią tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, ja się przyznaję, że nie zdawałam sobie spawy, że Alicja jest taka maluteńka - znowu mam łzy w oczach. Ale wiem, że wszystko będzie dobrze, tak, jak kmb napisała mały WIELKI człowiek <3 Ona nam jeszcze wszystkim pokaże :)

aszka, pragnaca dzidziusia, Madzia82, aneczka2015, mia6 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia... ja to dalej nie umiem tego ogarnąć! mam chusteczki przy sobie i patrzę i nie wierzę. Mój mały pewnie już waży 2x tyle co Ala i dalej nie dociera. Ona taka maleńka on niby taki już spory a jeszcze jak okruszek. Niesamowite to wszystko. Ala jest cudowna :)
    A jak rozwiązaliście sprawę z imieniem? To co w urzędzie jest tak? Dobrze, że mąż pierwszego nie zmienił, bo tata mojej koleżanki jak poszedł ją zarejestrować to ustalili z żoną że będzie Katarzyna, a wrócił i powiedział że jest Marta i już :D

Inska, Madzia82 lubią tę wiadomość

ec8a5b5bf3.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Mycha28 w końcu umiem dodawać zdjęcia. I to dzięki Tobie.
    To jest pielucha mojej Ali, tak trochę byście miały wyorażenie jaka ona jest mała.

Prosze bardzo , milo mi ze moglam pomoc :-)

Jeju narawde jest malenka ale ma napewno WIELKIE serduszko i wiele sily do walki <3

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    29m6ql1.jpg

A to Ala jak ktoś nie był w stanie otworzyć wcześniejszych linków. Mała waży 800g.
    Madzia, przypomnij mi prosze. W ktorym tygodniu ciazy sie Twoja Krolewna urodzila?

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ale cudna ta Twoja kruszynka!!! Pokazałam mężowi... powiedział że przeurocza i również śle pozdrowienia!

aszka, Madzia82 lubią tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Jeszcze jedna dobra wiadomość. Pewnie niektóre z was ją kojarzą z wątku IVF z różowej strony...
    Kaarolaa, która urodziła synka wcześniaka po ivf w pierwszym cyklu starań po porodzie zaszła naturalnie w ciążę!
    Tylko pogratulować <3

Właśnie wczoraj się odezwałam do Karolci bo czasami spotykamy się na herbatkę :) I mi napisała tą cudną wiadomość <3 Jestem w szoku i chyba zacznę wierzyć że cuda się zdarzają :)

aszka, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kruszynka cudowna <3 Niech rośnie silna i zdrowa..Całuję malusie rączki :-*

aszka, Madzia82 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jeju jaka mała, tez nie zdawałam sprawy jakie to malenstwo, ale jest przecudowna <3 silna babeczka i da rade :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 12:11

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kruszynka jest piekniusia <3 chyba,się powtarzam hihihi :-D a te pampery wymiataja, pokazalam swojemu najdrozszemu jaka pieluszke zakładasz małej to kopara mu opadła ;-) takie malutusie :-)
    Dziewczyny dzięki za te wspaniałe słowa naprawdę wasze wsparcie jest bardzo potrzebne i mi pomaga <3 <3 dziś już jest lepszy dzień <3 niusią śpi ładnie,zrobiła taką kupę że aż pipkę sobie okakała a tatusia aż sciągnęło :-D no i mieliśmy wizytkę p.doktor i powoedziala że Zosiek zdrowa jak ta lala :-D <3 niestety nie karmie jej bo mam za mało pokarmu żeby ją zadowolić tylk ściągam i jej daje ;-) a zreszto zośka przyzwyczaiła się już do dobrego i latwiejszej wersji jedzenia jakim jest butla :-) no nic trudno się muwi, chciałam z całych sił karmić bo to coś cudownego no ale nie wyszło :-( jakoś damy radę ;-) a i od jutra możemy wychodzić na spacerki :-D

pragnaca dzidziusia, Inska, Konwalia, Madzia82, Idgie, agulas, mia6 lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia malusia ta pieluszka. Ja też nie zdawałam sobie sprawy o rozmiarze Alusi dopóki nie zobaczyłam tego zdjęcia. Ma dużą wolę walki.
    Wiecznie bardzo dobre określenie - Calineczka <3

Justa ja do niczego nie namawiam ani nie neguje Twojej decyzji, ale powalcz trochę Kochana. To nie jest tak, że Zosia się nie najada. Twoje przekonanie pewnie jest dlatego takie, bo ciągle wisi Ci na cycu? To normalne, bo potrzebuje bliskości. Pamiętaj, że na rozkręcenie laktacji najlepsze jest częste przystawianie. Laktator tyle nie ściągnie co dzidziuś.

http://wrzucaj.net/images/2015/12/09/7c9ddd8678827677d87c5f75b36eb713.th.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 13:28

Idgie, Astra, justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrze na Madzi kruszynke odrazu lezka mi sie w oku kreci. Takie malutkie, piekne stworzenie a takie waleczne. Dzielna Ala oraz jej mama. Slemy moc usciskow :* :*

Inska, Madzia82 lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, Madzia, Wasze Dziewczynki są takie kochane :D o takiej córeczce każda z nas marzy!!

justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala jest cudowna! Słodka i bardzo dzielna kruszynka:)

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • kmb Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jaka cisza :-o

Czy wszystkie leniucha mają i śpią???

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po wizytach u endokrynologa i swojego gina. Przejrzał moje wczorajsze usg genetyczne i potwierdzil, że wszystko na tą chwile ok. Jestem dziś strasznie padnięta, ale oczywiście szczęśliwa.. idę spać . Miłych snów Kochane :*

Kava, pragnaca dzidziusia, kmb, agulas, mia6 lubią tę wiadomość

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Pola7 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wchodzę na wątek to nie mogę napatrzeć się na Alutkę Madzi. Jest cudowna !!!

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Kava Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie śpię ale odpoczywam sobie :)
    Byłam dziś u fryzjera i od razu mi lepiej...

Anko, jak sytuacja u Ciebie? Dzieje się cośkolwiek czy cisza?

Astra, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Astra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm Kava, fryzjer przed porodem :D Też zamierzam się skusić na tę opcję :)

My mamy się dobrze, malec ma 1600g czyli 2razy więcej niż Ala... Dalej do mnie nie dociera, jaka Ona jest kruszynka. I mamy termin cc na 11.02 :D Póki co synuś ułożony miednicowo ale różnicy mi to nie robi, no może poza chwilami gdy tańcuje mi po pęcherzu aż do bólu, ale widać chce być bliżej serduszka mamusi.

pragnaca dzidziusia, Inska, Kava, Madzia82 lubią tę wiadomość

ec8a5b5bf3.png
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ