Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Kochana mi od ostatnich tygodni mała rośnie po 120 150 gram tygodniowo a wczesniej przybierają po 250gram tygodniowo:-*
U mnie 2 tyg temu 3250, tydzień temu 3400 a dziś 3520.
Na szczęście doktor widzę ze się mną zaopiekuje... 12.12 umowilam się do niego do szpitala na badanie i ktg, a jak nie urodze między 11 a 17tym to 18tego wywolujemy porod.
Bać się czy cieszyć?
Cieszyć, cieszyć
Bać się też trochę można... tego chyba nie unikniemy.
Najważniejsze, że jeszcze troszkę i powitasz Hanię na świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 17:20
Inska, pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Ja już po
Wszystko w jak najlepszym porządku. Maluch waży 3255 wiec albo wyhamował z wagą albo pomiar nie do końca prawdziwy.
Okaże się za niespełna 2 tygodnie...
Szyjka długa na 34 mm więc na wcześniejszy poród się nie zapowiada
Mała Mi 1 - super, ze wszystko ok i Robaczki ładnie rosną.
Teraz trzymamy kciuki za szyjkę!!!
Ajjj, jakie to ekscytujące Kava! Nie mogę uwierzyć, że już za parę tygodni zobaczymy Twoją dzidzię!
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:Ajjj, jakie to ekscytujące Kava! Nie mogę uwierzyć, że już za parę tygodni zobaczymy Twoją dzidzię!
Sama nie wierzę. Jak to szybko zleciało..mycha28, Astra, Inska, justa1234, agulas lubią tę wiadomość
-
Super że wizyty udane. A to Kava masz już dokładny termin cc? rosną dzieciaczki
Anko jak nic się cieszyć, a póki co to odpoczywać ile się da, po potem to pewnie będziesz cierpieć na permanentny brak czasuaszka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
to i ja się pochwalę - mamy dwa serduszka
jeden człowieczek 1,11cm drugi 1,06 cm
pragnaca dzidziusia, Moniaa, Biała, aszka, elcia_aa, wiecznie, Kava, Idgie, mia6, justa1234, Konwalia, Inska, agulas, Sanna, Takanijaka, Lilou1984, Madzia82 lubią tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Ja mam podobne bole. Strasznie promieniuja. Mimo iz caly czas leze okolo wieczora brzuch strasznie sie napina I twardnieje dodatkowo. Dzisiaj doszla jeszcze zgaga I bol glowy, na ktory nawet 2 godzinna drzemka nie pomogla
Cale szczescie plamienia ustapily
Oby jutrzejszy dzien byl DLA Nas laskawszy.
Lubię zdanie o plamieniu, oby tak dalej!!!!
Przykro mi, że cierpicie dziewczyny. Mój Gin. ostrzega, że jeśli brzuch się nspina wieczorem tzn. że należy więcej odpoczywać w ciągu dnia i absolutnie nie głaskać napiętego brzucha!!!pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Belgia powiadasz
Brzmi kusząco.
Irlandia jest chyba jednym z niewielu krajów na świecie, gdzie nie ma darmowej opieki zdrowotnej.
Za każdą wizytę u lekarza rodzinnego, co najmniej 50e. Za prześwietlenia płaci się od 200e po 450e za rezonans magnetyczny na przykład. Jak ludzie chorują na raka, to domy zastawiają - koszmar jakiś.
Dlatego wiele osób wykupuje prywatne ubezpieczenie (bądź praca gwarantuje choć niezbyt często, w poprzedniej na przykład nie miałam, bo niby koszt był dla nich za duży).
Ech, zobaczymy, jak ten poród pójdzie, może pora będzie się gdzieś przenieśćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:08
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Madzia cudowna kruszynka!
Pola mocno trzymam kciuki na pewno beda dobre wyniki
Ja wypisalam sie z tego szpitala-kpiny. Nie robili mi dzis bety- mozna bylo sie tego spodziewac, ale zobaczylam, ze wczoraj 6t0d mialam bete 50 000, a ta wartosc to nie jest dolna granica normy jak stwierdzila Pani doktÓr, bo norma dla 6 tc to: 1080-56500 (w normie chyba licza skonczone tygodnie a nie ze weszlam w 7tc). Malo tego owa Pani doktÓr powiedziala, ze jakbym zechciala sobie jutro ta bete potworzyc to powinna ona wynosic juz 100 000. Od kiedy przy takich wartosciach beta podwaja sie co 48h ... no ale, nie bede jej robic bo zwyczajnie po prostu mi sie nie chce, zaczekam na wizyte w czwartek i na niej sie dowiem, czy leki sa do odstawienia czy cos sie tam rozwija. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Ja mam podobne bole. Strasznie promieniuja. Mimo iz caly czas leze okolo wieczora brzuch strasznie sie napina I twardnieje dodatkowo. Dzisiaj doszla jeszcze zgaga I bol glowy, na ktory nawet 2 godzinna drzemka nie pomogla
Cale szczescie plamienia ustapily
Oby jutrzejszy dzien byl DLA Nas laskawszy.
-
Aaa patrzcie patrzcie Kochane na mojego człowieczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 14:28
pragnaca dzidziusia, mycha28, Kava, wiecznie, Anko:-), Idgie, kmb, Takanijaka, mia6, Moniaa, justa1234, Konwalia, elcia_aa, Inska, agulas, Sanna, Marta1986, Astra lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Aga odpisała ze żyje ale jest ciężko- mysle ze pewnie ból po cc.
Malutka jest na świecie od 14:30, super 9pkt 3300 wagi 51cm:-)Kava, kmb, pragnaca dzidziusia, mia6, mycha28, Moniaa, justa1234, Konwalia, Inska, Astra, agulas, wiecznie, Marta1986, Madzia82, agniesia2569 lubią tę wiadomość