Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Kava ja jak nie urodze to wywolywany mam albo 18tego albo 21:-)
Jeszcze dzieci z tej samej daty mieć będziemy haha:-)
Jeśli jeszcze Biała doczeka, to 21 grudzień może być bardzo dorodny
A Agniesi gratulujemy oczywiściepragnaca dzidziusia, Inska, agulas, Biała lubią tę wiadomość
-
Ależ tutaj dzisiaj pozytywnie
Gratuluje potwierdzenia dzidziusiów, dobrych wyników i udanych wizyt
Ja dzisiaj też po wizycie i najprawdopodobniej będziemy mieli córeczkęAle ginek mówił, że potwierdzenie będzie na następnej wizycie, czyli 5.01. W końcu nie będę brała zastrzyków
I mam zmniejszoną dawkę luteiny i dupka. Na następnej wizycie będę miała badana szyjkę, bo jak to lekarz określił trzeba wiedzieć co i jak, bo jest to ciąża specjalnej troski
Dzieciątko nasze kochane dzisiaj postanowiło wcale się nie ruszać podczas badania i siedziało (spało?) takie smętne, z opuszczona główką i wyprostowanymi nóżkami przed sobą, że wyglądało jak na porządnym kacu
, ale serduszko pięknie biło. Wszystkie wymiary okej, a brzuszek nawet duży- rozmiarem wyprzedza o 3 dni termin. Śmiałam się, że grubasek będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:58
Pola7, mycha28, roletka, justa1234, Konwalia, elcia_aa, pragnaca dzidziusia, Inska, Kava, wiecznie, Biała, Takanijaka, Karolina1111, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Agniesia serdecznie gratuluję
czekam na fotkę
wiem ze ci ciężko bo znam ten ból,ale dasz radę kochana
A tak wogóle witajcie ciezaróweczkigratuluję pozytywnych wizyt
nie jestem w stanie każdej z osobna pogratulować bo zwyczajnie mam za mało czasu
Zosia dziś w dzień wogóle nie spaładobrze ze Jacek ma tacierzynski bo inaczej niewiem jakbym dała radę
Zosieńka jest kochana
uwielbiam jej minki są czasem prześmieszne
jest strasznie nerwowa,nie lubi się kąpac ani przebierać
taki mały wiertasek z niej
Ja ogólnie czuję się super,5dni po cc wysprzatalam całe mieszkanie to chyba nie jest źlefizycznie jest ok ale psychicznie już gorzej
nie mam czasu dla siebie
wyglądam jak upiór, brzuch jeszcze ogromny,uda grubaśne,i ogólnie czuję się jak wieloryb
często płacze z byle powodu
może jakaś depresja mnie dopada
tylko jak spojrzę na Zosie to serce mi mieknie i dusza się raduje,i wiem ze dam rade dla tej malutkiej kruszynki
także kobietki odpoczywajcie i relaksujecie się bo już co u niektórych z was koniec laby
pragnaca dzidziusia, Inska, mia6, aszka, agulas, Pola7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMia po cichutku juz Gratuluje coreczki
Justa o nic sie nie martw, wszystko przyjdzie z czasem,waga tez. Dopiero co Zosiek przyszedl na swiat, daj sobie wiecej czasu . Mysle o Was codziennie I przesylam moc buziakow ;*mia6, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Tilka, ale fajowo, dwa szkraby pod serduszkiem, gratulacje
Pola nie moge sie napatrzec, ze w 12 tyg juz taka dzidzia w brzuszku u mamy, cudowne malenstwo
mia super, ze juz wiecie jaka plec, ja sie juz doczekac nie moge, kiedy poznamy plec naszego brzdaca
Agniesia, gratulacje! Odpoczywaj teraz Kochana! My bedziemy spiewac kolysanki dla Maluszka
Justa Ty szalona kobieto! Nie szalej z tym sprzataniem. Pierwsza rada, jaka dostalam od doswiadczonych mam to: jak dziecko spi, spij razem z nim, bo potem bedzie tylko gorzej! Albo wykorzystaj ten czas dla siebie: wez dlugi prysznic, zaloz cos co lubisz...a potem spojrz w lustro i powiedz sobie, jestem zajebista, wydalam takie cudo na swiat! Justa you rock!
aszka, pragnaca dzidziusia, Kava, Pola7, Moniaa, mia6, Idgie, justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola cudne foto
Mia gratulacje córeczki
Agniesia gratulacjenapisz jak tam sie czujesz.
Justa własnie wysypiaj sie, a co ze gruba jestes, schudniesz z czasem, to najmniejszy problem. Hormony Ci szaleja, jak sie uspokoji, to bedzie lepiej.Pola7, agulas, Inska, pragnaca dzidziusia, mia6, justa1234, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Ale dzisiaj dzień wizyt
U nas lekarz podtrzymał płeć - córeczka. Waga 400 g :d
Ale... Na połówkowym powiedział, że w serduszku to co miał zobaczyć to zobaczył i wydaje się ok. Tylko ułożenie dziecka jest niezbyt dobre na podglądanie, plus to że serduszko jest malutkie i nie widzi dobrze. Kazał jeszcze obejrzeć serduszko około 24 tygodnia. Na opisie mam wpisane, że serce jest ok.
To było tydzień temu. Dziś musiałam iść na wizytę, bo mi się zwolnienie kończyło. I znowu podejrzeliśmy serduszko. Pytałam czy to, że jest małe tzn że jest za małe na ten tydzień ciąży. Lekarz powiedział, że jest odpowiednie i wg niego jest ok ale nadal słabo widać i wolałby się upewnić.
Dostaliśmy skierowanie do poradni na echo serca płodu.. Nawet nie wiecie jak się teraz stresuje, że coś może być nie tak z serduszkiemjutro będę tam dzwonić i się umówię..
Tak sobie myślę, że skoro serduszko jest dobrej wielkości i lekarz twierdzi, że jest ok to dlaczego dostaliśmy to skierowanie... Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:47
Anko:-), Inska, aszka, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Justa bo ci nakopie.
Prosze kochanie się nie denerwować, no i nie wymagać cudów w 5 dni po!
Fuck jak wrócimy do form za 3 4m to będzie super. Na razie luzujemy!agulas, Inska, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Idgie, justa1234, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Agniesia z całego serca gratuluje. Każdą kobietę, która urodziła podziwiam. Musimy być dzielne. Z jakiegoś powodu Bóg właśnie nam przypisal to zadanie. Chłopy by nie dały rady
Justa spokojnie. Jak karmisz to szybko stracisz na wadze. Daj sobie czas. Ja po 2 miesiącach wróciłam do swojej wagi, którą miałam przed stymulacja.
Co do psychiki to rozumiem. Musisz to przeżyć. Innej rady nie mam. Ja też miałam okres że cały czas beczalam. Moj M stwierdził że ciąża to nic w porównaniu z tym co działo się ze mną potem. Nowa sytuacja, która szybko się nie zmieni. Musisz po prostu z nią się oswoić. Na pocieszenie Ci napiszę, że z czasem będzie już tylko lepiej. Baby blues to nie wymysł. Jak człowiek to przeżyje to mimo, że nie tłumaczy to zachowań matek które w połogu robią różne głupie rzeczy, to zaczyna rozumieć czemu tak mogły postąpić.mia6, agulas, Kava, aszka, justa1234, Madzia82, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Ale dzisiaj dzień wizyt
U nas lekarz podtrzymał płeć - córeczka. Waga 400 g :d
Ale... Na połówkowym powiedział, że w serduszku to co miał zobaczyć to zobaczył i wydaje się ok. Tylko ułożenie dziecka jest niezbyt dobre na podglądanie, plus to że serduszko jest malutkie i nie widzi dobrze. Kazał jeszcze obejrzeć serduszko około 24 tygodnia. Na opisie mam wpisane, że serce jest ok.
To było tydzień temu. Dziś musiałam iść na wizytę, bo mi się zwolnienie kończyło. I znowu podejrzeliśmy serduszko. Pytałam czy to, że jest małe tzn że jest za małe na ten tydzień ciąży. Lekarz powiedział, że jest odpowiednie i wg niego jest ok ale nadal słabo widać i wolałby się upewnić.
Dostaliśmy skierowanie do poradni na echo serca płodu.. Nawet nie wiecie jak się teraz stresuje, że coś może być nie tak z serduszkiemjutro będę tam dzwonić i się umówię..
Tak sobie myślę, że skoro serduszko jest dobrej wielkości i lekarz twierdzi, że jest ok to dlaczego dostaliśmy to skierowanie... Masakra.
Wiec to chyba nic takiego, po prostu dodatkowa opcja, z ktorej mozna skorzystac.
agulas lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Agulas, wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić na zapas. Lekarz słabo widział serduszko, to może i chce się tylko upewnić czy wszystko jest w porządku. Będzie dobrze :*
Justa, zrób kilka wdechów. Jesteś cudowną mamą. Hormony teraz szaleją i trzeba to przeżyć :*. A waga zejdzie, daj sobie czas - karmienie, zajmowanie się córcią i codzienne obowiązki sprawią, że waga będzie sama spadała.
Inska, aszka, justa1234, pragnaca dzidziusia, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Mycha28 w końcu umiem dodawać zdjęcia. I to dzięki Tobie.
To jest pielucha mojej Ali, tak trochę byście miały wyorażenie jaka ona jest mała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:45
mycha28, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Mycha28 w końcu umiem dodawać zdjęcia. I to dzięki Tobie.
To jest pielucha mojej Ali, tak trochę byście miały wyorażenie jaka ona jest mała.. Ala jest malutka, ale jakże dzielna
aszka, pragnaca dzidziusia, Madzia82 lubią tę wiadomość