Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka ta nasza Ala jest cudna
Pewnie nuci tam sobie pod noskiem "A ja rosnę i rosnę i niedługo przerosnę..."
Ciekawe jak nasza Agniesia. Mam nadzieję, ze się odezwie jak tylko będzie mogła.
kmb - Ty poduszeczko na igły
Porównanie mega. Uśmiałam się po pachy.Inska, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Haha, no...to jestem umówiona na pierwsze oficjalne USG w szpitalu, w którym będę rodziła. Wyznaczono mi datę na 23 marca 2016!
Nie wyobrażam sobie, jak Irlandki dają radę tyle wytrzymać, nie widząc swoich szkrabów. Do tej pory, to ja już będę pewnie po co najmniej dwóch/trzech prywatnych scanach. To będzie już przecież 5 miesiąc.
Poważnie jestem w szoku, że tutaj nie robi się z automatu badania prenatalnego, tylko z pierwszym USG czeka się aż do 23 tygodnia. Panie miej mnie w swojej opieceMoniaa lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:Haha, no...to jestem umówiona na pierwsze oficjalne USG w szpitalu, w którym będę rodziła. Wyznaczono mi datę na 23 marca 2016!
Nie wyobrażam sobie, jak Irlandki dają radę tyle wytrzymać, nie widząc swoich szkrabów. Do tej pory, to ja już będę pewnie po co najmniej dwóch/trzech prywatnych scanach. To będzie już przecież 5 miesiąc.
Poważnie jestem w szoku, że tutaj nie robi się z automatu badania prenatalnego, tylko z pierwszym USG czeka się aż do 23 tygodnia. Panie miej mnie w swojej opieceMoże lipiec czy co.... nie daj Bóg abyś Ty w marcu się rozpakowywała
-
Moniaa wrote:inska skarbie na pewno 23 marca??? coś nie halo ta data
Może lipiec czy co.... nie daj Bóg abyś Ty w marcu się rozpakowywała
Haha, nie no, bez takichData USG, ale i tak uważam, że mega późno, nie sądzisz? Dobrze, że mamy tutaj polskich lekarzy.
A data porodu na lipiec dopiero, i niech tak zostanieMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Haha, no...to jestem umówiona na pierwsze oficjalne USG w szpitalu, w którym będę rodziła. Wyznaczono mi datę na 23 marca 2016!
Poważnie jestem w szoku, że tutaj nie robi się z automatu badania prenatalnego, tylko z pierwszym USG czeka się aż do 23 tygodnia. Panie miej mnie w swojej opiece
Widac ze irlandia I Anglia praktykuje takie same zasadygdyby nie ciaza mnoga tez mialabym scany tylko 3 razy w ciagu calej ciazy
co DLA mnie osobiscie jest o wiele za malo
chwala polskim lekarzom za to ze emigrowali
Kava lubi tę wiadomość
-
Tak myślę pragnaca_dzidziusia, że dzielimy ten sam system jeśli chodzi o maternity care. Też uważam, że to bardzo mało, takie trzy scany, ale Moniaa pisze, że w Polsce też tylko 3 USG ci się należą na NFZ, czyli w sumie wychodzi na to samo. Jedno jest pewne: nie wystarczająco! Na stówe mężczyźni ustalali te zasadypragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Bo w zaleceniach są 3 jeśli nie ma wskazań zapewne. Jak zrobią więcej to myślę że im NFZ nie zwróci kasy.
Ja cały czas monitoruję swój ZIP, dla niewtajemniczonych to moje rozliczenia za co płaci i komu NFZ odnośnie mojego leczenia.
Jak się uparłam na 1 wizycie aby skończył zarty i zrobił mi usg to fakt zrobił. Ale w portalu tego nie odznaczył.chyba na moje szczęście
Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Madzia, śliczna córcia i widać że już sił nabiera. Jak na nią patrzę, to mam łzy w oczach bo myślę, że też mam takiego małego człowieka w brzuchu, tylko nie wiem jak on się tam mieści. My jutro mamy wizytę. Mam nadzieję, że dobrze rośnie nasz synuś.
Nie dałabym rady psychicznie mieć tylko 3usg w ciąży. Je ledwo te 3 tygodnie teraz wytrzymuję. Jakoś bezpieczniej się czuję wiedząc ile przybiera i że wymiary są w normie. Do mnie przemawiają cyferki
Agniesia trzymam mocno kciuki za Was i żebyś szybciutko doszła do siebie po cc.agulas, Inska, Kava, Madzia82, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Od rana się zbieram ogarnąć Grażynę bo dzisiaj wizyta.
Mam takiego lenia od kilku dni, ze tylko bym leżała.
Ale będę dzielna i zrobię to
W końcu to moje ostatnie spotkanie z bąblem za pomocą usgMoniaa, Inska, agulas, Astra, Madzia82, pragnaca dzidziusia, Idgie, mycha28, mia6, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Chciałam Was prosić Kochane o kciuki również za mnie. Dzisiaj mam wizytę i usg genetyczne. Strasznie się boję, bo ostatnie i jedyne usg miałam 6 tygodni temu...
kmb, pragnaca dzidziusia, Astra, roletka, Kava, Idgie, mycha28, Takanijaka, Anko:-), wiecznie, mia6, justa1234 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyPola7 wrote:Chciałam Was prosić Kochane o kciuki również za mnie. Dzisiaj mam wizytę i usg genetyczne. Strasznie się boję, bo ostatnie i jedyne usg miałam 6 tygodni temu...
Pola kciuki zacisniete juz &&&&&&&&
Za wszystkie wizyty mocno zaciskam&&&&&&&&
Ja wizytuje za tydzien 15stegoKava, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia cudowna kruszynka!
Pola mocno trzymam kciuki na pewno beda dobre wyniki
Ja wypisalam sie z tego szpitala-kpiny. Nie robili mi dzis bety- mozna bylo sie tego spodziewac, ale zobaczylam, ze wczoraj 6t0d mialam bete 50 000, a ta wartosc to nie jest dolna granica normy jak stwierdzila Pani doktÓr, bo norma dla 6 tc to: 1080-56500 (w normie chyba licza skonczone tygodnie a nie ze weszlam w 7tc). Malo tego owa Pani doktÓr powiedziala, ze jakbym zechciala sobie jutro ta bete potworzyc to powinna ona wynosic juz 100 000. Od kiedy przy takich wartosciach beta podwaja sie co 48h ... no ale, nie bede jej robic bo zwyczajnie po prostu mi sie nie chce, zaczekam na wizyte w czwartek i na niej sie dowiem, czy leki sa do odstawienia czy cos sie tam rozwija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:21