Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Takanijaka wrote:Ja się męczę z bólami głowy od dobrych kilkunastu dni. Dzisiaj mam lekarza i wypytam o co chodzi. Też masz niskie ciśnienie?
Moje ciśnienie lubiło skakać, tzn. raz było za niskie a raz za wysokie, ale od pewnego czasu mam książkowe. Kciuki za wizytęjak będziesz już coś wiedziała, to daj znać
-
Dziewczyny dziękuję bardzo za rady
U mnie sen i okłady nie pomagają, ale chyba faktycznie wrócę do codziennego picia kawy, bo odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży to pijam tylko raz w tygodniu. Wcześniej piłam 2 kawy dziennie i może to szok dla organizmu
Madziu - Alicja to śliczna kruszynkaI jaka dzielna
Fistaszku - kciuki za dotrzymanie do terminu ccpragnaca dzidziusia, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny opowiem Wam cos na poprawe humoru: Moj mezulek obudzil sie I mnie OK 2 w nocy zalany zimnym potem , ze byl na porodowce I widzial jak mnie tna na zywca, a ja cierpie I krzycze. Po chwili lekarz podaje mu dziecko jedno po drugim a one wszystkie CZARNE !!!!! Tak sie przestraszl, ze migiem sie obudzil I mnie przy okazji. Ja sie tak usmialam jak nigdy, on mi mowi ze zasnac nie mogl a ja sie smialam.
Anko:-), Moniaa, mycha28, Kava, Konwalia, Astra, agulas, Eliz, elcia_aa, aszka, aszka, kmb, Idgie, justa1234, Lilou1984, myszaaa, wiecznie, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jednak nie w srode, a jutro mam miec cc
Nie moge uwierzyc, ze juz jutro zobacze tego wiercioszka ❤
Anko:-), aszka, Astra, Moniaa, kmb, pragnaca dzidziusia, mycha28, Idgie, justa1234, Kava, Anatolka, Inska, agulas, Madzia82, Lilou1984, Biała, Konwalia, Marta1986, wiecznie lubią tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:Trzymajcie za mnie kciuki, bo jednak nie w srode, a jutro mam miec cc
Aaaaa! Bosko!!!
Nie u mnie cisza. Ale to okropna cisza, ja dzień lenia i mała dzień lenia...zero skurczy dziś.
Niech no stary wróci z Warszawy, przygotuje kąpiel pomiziam i do dzieła. Żal mi go bo o 6 rano wyjechał ale może znajdzie 10min sil:-)!
Moja kuzynka dziś urodzila. Co prawda 3 dziecko ale ledwo do szpitala dojechali tak szybko jej poszło, ale córcia ma małą fajna do rodzenia-2800:-)aszka, pragnaca dzidziusia, mycha28, Inska, agniesia2569, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:Trzymajcie za mnie kciuki, bo jednak nie w srode, a jutro mam miec cc
Agniesia mocne mocne &&&&
Jeju jeszcze troszke i bedziesz mogla przytulic malutka Amelcie
Anko && za meza zeby wykrzesal jeszcze z siebie troche energii
A ja dzis jednak pojechalam na zalozenie pessara bo wynik posiewu byl wczesniejszyjka nadal 4 cm ale juz jakos tak bezpieczniej sie czuje
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dlugo bierzecie/bralyscie Lutinus lub inna forme progesteronu?
Zastanawiam sie, czy to sie bierze do samego konca, czy w ktoryms momencie odstawia.
Ja odstawilam jakis czas temu Luteine podjezykowa i zostal mi Lutinus 3*1.08.09 - transfer
-
nick nieaktualny