Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniaa wrote:Hej laski... a nie próbowałyście na ten swój ból głowy i niskie ciśnienie walnąć sobie normalnie porannej kawki??
Mnie na początku takie bóle też męczyły, odkąd powróciłam do porannej lekkiej kawki nic mnie nie dopada.
Ja też nie ukrywam, że rano kawka. Tylko ja latte macchiato. Mi w szpitalu pozwalali kawę ( pytali tylko jaka pije) więc zapytałam lekarza czy w domu mogę. Powiedział, że jak najbardziej jedna mocniejsza lub dwie słabe pozwala.
Ja myślę, że wszystko z umiarem możemy.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Agulas ja na nogi stosowałam świeży liść aloesu i nim smarowalam nogi ( stopy) .. Taki sposób po operacji jak mi opuchlizna i ból dokuczaly. I sok z aronii piłam. Mi pomogło. Już aloesu nie stosuje ale sok z aronii raz na jakiś czas wypije
agulas lubi tę wiadomość
-
Madzia widać że Ala to wojowniczka, cudna jest, teraz powoli do przodu, buziaczki dla was :-*
Ja tez miewalam bóle głowy na szczęście ostatnio przeszly, ja wypilam w ciazy trzy kawy w sumie ale to dlatego że ja nie lubię kawy i czasem tylko do towarzystwa ale nie dajmy się zwariować kawa nie zaszkodzi jeśli się wypiłem np jedna czy dwie dziennie najwyżej maluszki będą bardziej w brzuchach szalećteraz się zacznie u mnie picie kawy bo częściej goście będą wpadać i zakupilismy na te okazję kawę rozpuszczalna a ja jak pije to tylko mleko z kawą właśnie rozpuszczalna
Sylwia był już obchod?Moniaa, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ... ależ u mnie piękna pogoda, 10 stopni w cieniu. zaraz kończę śniadanko. Mam chwilkę na papierkowa robotę. I wyruszam w miasto.
ale zacznę od biedrony i zakupu cotton ballstylko nie wiem jaki kolor mam wybrać... bo są 4 do wyboru. Wczoraj byliśmy w Leroy Merlin aby kupić farby do malowania mieszkania... no i były też te kuleczki. Fakt ze z połączeniem do sieci a nie na baterie. ale za 10 kulek takich rattanowych liczą sobie 50zetów.
Inska, Kava lubią tę wiadomość
-
Jaka maleńka jest fajna!!! Taka kruszyneczka!
Sylwia, daj znac jak tam.
Ja tez miaalm bole glowy. Najprawdopodobniej oprocz cisnienia to progesteron jest odpowiedzialny. Mala kawa rano, i jak juz sie nie da to apap lub inny paracetamolmia6, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Ja tez poluje nancotton balls z biedy
o ile kolor mi podpasuje bo nawet nie wiem jakie są dostępne
a leroy takie dodatki to drogawe są właśnie
Pogoda u nas nie za fajna pochmurno jest ale nie pada na.razie
A.ja się pochwalę kupiliśmy parę dni temu szafę do pokoju maluchówpowinna być jeszcze przed świętami, no i kupiłam pierwsze bodziaki sztuk dwie
wczoraj zamówiłam dwabgryzaki i strażników smoczka a dzisiaj już dostałam maila ze paczka wędruje do paczkomatu i jeszcze dziś będzie do odbioru
jestem podjarana jak nie wiem
wieczorem może wrzuca zdjęcia nabytkow do pamiętnika a co
zamówiłam też koszule do karmienia, podkłady poporodowe itp bo będę pakować już moja torbę w razie czego o jedzenie wołać nie będzie a ja będę spokojniejsza gdyby coś się zaczęło dziać za wcześnie, dla maluchów kupiliśmy szczoteczkę i grzebień, aspirator do noska, gruszke, pieluchy tetrowe białe i kolorowe, flanelowe, zestaw do pazurkow, smoczki, patyczki do uszek, gaziki itp i nie mogę siendoczekac na dostawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:34
pragnaca dzidziusia, justa1234, mycha28, Inska, Kava, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Anko, kmb tu macie link, skopiowac go i wkleic w przegladarce i otworzyc: http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html
ja też nie mogłam otworzyć wcześniejszego linku a twój od razu mi się otworzył
Dziękuję bardzo
-
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że te biedronkowe cotton balls nie są tak ładne jak te oryginalne i z tego co kojarzę są chyba tylko w 4 kolorach.
Madziu, ale macie śliczną kruszynkę :*Madzia82 lubi tę wiadomość
-
Madziu, dopiero teraz zobaczyłam Alicję: jest prześliczna, te włoski, te rączki, te stópki maleńkie...jest idealna! Kochana, malutka da radę, czuję to! Dużo sił dla Ciebie i córuni
Sylwia, jak Ty się czujesz Kochana? Wiesz już kiedy będziesz miała jakieś badania?
Madzia82 lubi tę wiadomość
-
Witam się z wami po weekendzie
U mnie bez słońca ale też 10 stopni, w związku z tym korzystam i biorę się za czyszczenie okien i generalne porządki przedświąteczne.
Sylwia, myślami jestem z wami. Musi być dobrze, spróbuj pomyśleć optymistycznie, spójrz jaki Twój maluszek jest dzielny i jak walczy żeby z mamą zostać.
Skoro lekarze nie widzą nic niepokojącego, to może po prostu taki Twój urok z tym krwawieniem, bo jak można to inaczej wytłumaczyć. A co do mdłości to kochana pora się przyzwyczaić, teraz taki towarzysz będzie z Tobą każdego dnia, no i tak jak dziewczyny piszą to bardzo dobry objaw
Mnie jak dopadły w 6tc tak do tej pory niestety mam i każdego dnia się modlę żeby minęły i nie wróciłyZ udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
wiecznie wrote:Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że te biedronkowe cotton balls nie są tak ładne jak te oryginalne i z tego co kojarzę są chyba tylko w 4 kolorach.
Madziu, ale macie śliczną kruszynkę :*ja planuje je powiesić nad przewijak na płytki mam cudna wizję ciekawe jak wyjdzie w praniu
-
Madziu, Alicja jest przecudowna. Mała, silna dziewczynka :*
wiecznie, masz racje. Niestety są bardzo słabe z wyglądu w porównaniu do tych "zwykłych".
Przynajmniej ja na takie trafiłam.
roletka, co prawda to prawda.Na każdą świeżą dostawę czekam jak na tą pierwszą
A dziś przyjdzie ostatnia z kosmetykami... czekamy na fotki!Madzia82 lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Dziewczyny co bierzecie na zaparcia poza sliwkami suszonymi bo ich nie cierpie
Nigdy nie mialam zaparc a teraz niestety mnie dopadly. Jednym sposobem jaki odkryłam, żeby być w stanie je przełknąć to dodanie ich do owsianki na śniadanie
-
Ja problemu z zaparciami nie mam tylko czasem mam jednodniowy zastój, wtedy kupuje kefir takie 900ml i mi pomaga, jak jeszcze przed ciążą miałam parę dni przerwy to wypilam szklankę kwasu z kapusty kiszonej moment i mnie pogonilo
mycha28 lubi tę wiadomość