X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kochanieńka ja ciągle myślę o Twojej malutkiej iskierce <3 <3 wierzę że będzie dobrze a nawet powiem ze musi być dobrze innej opcji nie ma ;-) moc buzialów dla was :-* :-* <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was na bierzacą ile mogę ;-) niestety moja królewna ma nocne kolki :'( :'( :-( :-( jak ona płacze to ja razem z nią :-( :-( :-( cierpi strasznie :-( :-( :-(

• mia6 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho

Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze

Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka :)

Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje :( Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Idgie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    <a href=http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html>DSC_1130.jpg</a>
    Ale slodziak.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Madzia jaka Ala maciupka. Mam nadzieję że niedługo nabierze ciałka. Czy możesz ją brać na ręce? Jaką ma bujną czuprynke.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje :( Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
    jak masz ciśnieniomierz to badaj sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho

Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze

Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka :)

Mia ja tez mam straszne migreny. Walcze z nimi poprzez sen. Pije tez wode, bo wyczytalam, ze to pomaga. Nadal boli, ale przynajmniej bol jest do zniesienia.

Madzia malenka jest piekna malutka istotka. Az mi sie lezka w oku zakrecila.

mia6 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia dzidzia cudowna <3 taki mały szkrabuś :)

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moja Ala. Całe 770g szczęścia.

<a href=http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html>DSC_1130.jpg</a>

Kava lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
    Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
    Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
    Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu widzę!
    Jest śliczna. Patrzy na świat! Ma piękne włosy! Mimo że pampers jest jak połowa jej-to nie wazne, ona jest taka wyraźną i pełna życia...bije to od niej!

pragnaca dzidziusia, Madzia82 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    A znalezli u Ciebie przyczyne tych krwawien?

Było podobnie jak u Madzi. Krwiak miedzykosmówkowy, który ulokował się pomiędzy zarodkami - zalecenia: progesteron i oszczędny!!! tryb życia. Później łoźysko bardzo nisko, pamiętam, że ta diagnoza była potwierdzona na połówkowych. Cały czas plamiłam :( Na szczęście łożysko z czasem podniosło się ku górze i plamienia ustały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 06:23

• Biała Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Alicjo, jaka z Ciebie kruszyna. Walcz dziecinko! My ciotki wierzymy w Twoją wielką siłę!

Madzia82 lubi tę wiadomość

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Ja się męczę z bólami głowy od dobrych kilkunastu dni. Dzisiaj mam lekarza i wypytam o co chodzi. Też masz niskie ciśnienie?

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kruszynka <3
    walcz dzielnie malutka :*

Madzia82 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
    Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
    Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
    Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!

nie tylko ty nie możesz otworzyć linku niestety :( tez jestem zdania ze jest cudowna :-D
    Dzielne z was dziewczyny. Ja niestety nie mogę otworzyć linka :-( ale to nieważne i tak wiem, że jest cudowna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko, kmb tu macie link, skopiowac go i wkleic w przegladarce i otworzyc: http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:46

Idgie, agulas, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka u mnie problem z netem. Niektóre strony wogole nie wejdą. Mój kochany coś poblokowal że względu na pracę są strony które ogólnie szkód nie robią ale w jego pracy tak i się złości więc jak ostatnio siedział u mnie na kompie to mi wrzucił blokadę. Telefon podladuje to wtedy otworze :-D ale i tak jeszcze ciocia nie widziała a już twierdzi że się zakochała.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski... a nie próbowałyście na ten swój ból głowy i niskie ciśnienie walnąć sobie normalnie porannej kawki??
    Mnie na początku takie bóle też męczyły, odkąd powróciłam do porannej lekkiej kawki nic mnie nie dopada.

mia6 lubi tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, Ala śliczna! Dzielna dziewczynka!!!

Ja na ból głowy kładłam sobie zimny kompres na głowę. Pomagało po jakimś czasie. Czasami warto jednak zmierzyć ciśnienie i tak jak napisała Monia wypic kawkę jeśli jest za niskie a nawet mocna herbatę.

Dziewczyny mam nadzieję że Wasze plamienia ustana, żebyście było spokojniejsze!

Zaczynam strasznie puchnac :( stopy mocno bolą. Biorę 3x1 magnez. Staram się dużo pić. Ostatnio mam takie pragnienie że zapewne wypijam ponad 2l.
    Macie jakieś sposoby? To dopiero połowa ciąży a ja po każdym małym spacerze leżę, bo nie mogę wytrzymać z powodu bólu stóp. Przytyłam już 8 kg... Myślę że to też ma duży wpływ.

mia6, Madzia82 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ