X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kochanieńka ja ciągle myślę o Twojej malutkiej iskierce <3 <3 wierzę że będzie dobrze a nawet powiem ze musi być dobrze innej opcji nie ma ;-) moc buzialów dla was :-* :-* <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was na bierzacą ile mogę ;-) niestety moja królewna ma nocne kolki :'( :'( :-( :-( jak ona płacze to ja razem z nią :-( :-( :-( cierpi strasznie :-( :-( :-(

• mia6 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho

Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze

Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka :)

Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje :( Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Idgie Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    <a href=http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html>DSC_1130.jpg</a>
    Ale slodziak.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Madzia jaka Ala maciupka. Mam nadzieję że niedługo nabierze ciałka. Czy możesz ją brać na ręce? Jaką ma bujną czuprynke.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje :( Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
    jak masz ciśnieniomierz to badaj sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho

Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze

Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka :)

Mia ja tez mam straszne migreny. Walcze z nimi poprzez sen. Pije tez wode, bo wyczytalam, ze to pomaga. Nadal boli, ale przynajmniej bol jest do zniesienia.

Madzia malenka jest piekna malutka istotka. Az mi sie lezka w oku zakrecila.

mia6 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia dzidzia cudowna <3 taki mały szkrabuś :)

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moja Ala. Całe 770g szczęścia.

<a href=http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html>DSC_1130.jpg</a>

Kava lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
    Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
    Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
    Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu widzę!
    Jest śliczna. Patrzy na świat! Ma piękne włosy! Mimo że pampers jest jak połowa jej-to nie wazne, ona jest taka wyraźną i pełna życia...bije to od niej!

pragnaca dzidziusia, Madzia82 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    A znalezli u Ciebie przyczyne tych krwawien?

Było podobnie jak u Madzi. Krwiak miedzykosmówkowy, który ulokował się pomiędzy zarodkami - zalecenia: progesteron i oszczędny!!! tryb życia. Później łoźysko bardzo nisko, pamiętam, że ta diagnoza była potwierdzona na połówkowych. Cały czas plamiłam :( Na szczęście łożysko z czasem podniosło się ku górze i plamienia ustały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 06:23

• Biała Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Alicjo, jaka z Ciebie kruszyna. Walcz dziecinko! My ciotki wierzymy w Twoją wielką siłę!

Madzia82 lubi tę wiadomość

• Takanijaka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Ja się męczę z bólami głowy od dobrych kilkunastu dni. Dzisiaj mam lekarza i wypytam o co chodzi. Też masz niskie ciśnienie?

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale kruszynka <3
    walcz dzielnie malutka :*

Madzia82 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
    Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
    Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
    Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!

nie tylko ty nie możesz otworzyć linku niestety :( tez jestem zdania ze jest cudowna :-D
    Dzielne z was dziewczyny. Ja niestety nie mogę otworzyć linka :-( ale to nieważne i tak wiem, że jest cudowna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko, kmb tu macie link, skopiowac go i wkleic w przegladarce i otworzyc: http://zapodaj.net/9b3d85dec8dbb.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:46

Idgie, agulas, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka u mnie problem z netem. Niektóre strony wogole nie wejdą. Mój kochany coś poblokowal że względu na pracę są strony które ogólnie szkód nie robią ale w jego pracy tak i się złości więc jak ostatnio siedział u mnie na kompie to mi wrzucił blokadę. Telefon podladuje to wtedy otworze :-D ale i tak jeszcze ciocia nie widziała a już twierdzi że się zakochała.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski... a nie próbowałyście na ten swój ból głowy i niskie ciśnienie walnąć sobie normalnie porannej kawki??
    Mnie na początku takie bóle też męczyły, odkąd powróciłam do porannej lekkiej kawki nic mnie nie dopada.

mia6 lubi tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, Ala śliczna! Dzielna dziewczynka!!!

Ja na ból głowy kładłam sobie zimny kompres na głowę. Pomagało po jakimś czasie. Czasami warto jednak zmierzyć ciśnienie i tak jak napisała Monia wypic kawkę jeśli jest za niskie a nawet mocna herbatę.

Dziewczyny mam nadzieję że Wasze plamienia ustana, żebyście było spokojniejsze!

Zaczynam strasznie puchnac :( stopy mocno bolą. Biorę 3x1 magnez. Staram się dużo pić. Ostatnio mam takie pragnienie że zapewne wypijam ponad 2l.
    Macie jakieś sposoby? To dopiero połowa ciąży a ja po każdym małym spacerze leżę, bo nie mogę wytrzymać z powodu bólu stóp. Przytyłam już 8 kg... Myślę że to też ma duży wpływ.

mia6, Madzia82 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ