Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho
Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze
Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka
Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dziejePrzed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje
Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
-
nick nieaktualnymia6 wrote:Justa - strasznie mi przykro, że tak cierpicie...ale wiesz, silna jesteś, dasz radę, chociaż taki płacz dziecka rozrywa serducho
Sylwia, Pragnąca - cały czas o Was myślę, modle się i wierze, że wszystko będzie dobrze
Madzia - o Was też nie zapominam przy modlitwie. Twoja córka to prawdziwa wojowniczka
Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dziejePrzed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
Mia ja tez mam straszne migreny. Walcze z nimi poprzez sen. Pije tez wode, bo wyczytalam, ze to pomaga. Nadal boli, ale przynajmniej bol jest do zniesienia.
Madzia malenka jest piekna malutka istotka. Az mi sie lezka w oku zakrecila.mia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:A znalezli u Ciebie przyczyne tych krwawien?
Było podobnie jak u Madzi. Krwiak miedzykosmówkowy, który ulokował się pomiędzy zarodkami - zalecenia: progesteron i oszczędny!!! tryb życia. Później łoźysko bardzo nisko, pamiętam, że ta diagnoza była potwierdzona na połówkowych. Cały czas plamiłamNa szczęście łożysko z czasem podniosło się ku górze i plamienia ustały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 06:23
-
mia6 wrote:Ja dzisiaj znowu umieram z bólu głowy... nie wiem co się dzieje
Przed ciążą bóle głowy miewałam sporadycznie, kilka razy do roku, a teraz nie dość, że są bardzo bolesne, to prawie co tydzień przez dzień-dwa...
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Boże dziewczyny nie mogę znaleźć a widzę ze wy widzicie Alicję Magdy?
Gdzie Magda wrzucił zdjęcie lub link?
Na pewno jest malutka ale sercem i siła większą niż nie jeden dorosły człowiek.
Ja wierzę że Alicja będzie zdrowa dziewczynka. Na prawdę tak czuję!
nie tylko ty nie możesz otworzyć linku niestetytez jestem zdania ze jest cudowna
Dzielne z was dziewczyny. Ja niestety nie mogę otworzyć linkaale to nieważne i tak wiem, że jest cudowna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:40
-
nick nieaktualny
-
Aszka u mnie problem z netem. Niektóre strony wogole nie wejdą. Mój kochany coś poblokowal że względu na pracę są strony które ogólnie szkód nie robią ale w jego pracy tak i się złości więc jak ostatnio siedział u mnie na kompie to mi wrzucił blokadę. Telefon podladuje to wtedy otworze
ale i tak jeszcze ciocia nie widziała a już twierdzi że się zakochała.
-
Madzia, Ala śliczna! Dzielna dziewczynka!!!
Ja na ból głowy kładłam sobie zimny kompres na głowę. Pomagało po jakimś czasie. Czasami warto jednak zmierzyć ciśnienie i tak jak napisała Monia wypic kawkę jeśli jest za niskie a nawet mocna herbatę.
Dziewczyny mam nadzieję że Wasze plamienia ustana, żebyście było spokojniejsze!
Zaczynam strasznie puchnacstopy mocno bolą. Biorę 3x1 magnez. Staram się dużo pić. Ostatnio mam takie pragnienie że zapewne wypijam ponad 2l.
Macie jakieś sposoby? To dopiero połowa ciąży a ja po każdym małym spacerze leżę, bo nie mogę wytrzymać z powodu bólu stóp. Przytyłam już 8 kg... Myślę że to też ma duży wpływ.mia6, Madzia82 lubią tę wiadomość