X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Zmęczona Aga śle pozdrowienia <3

Jutro masz imieniny Agus? Moja siostra tez Aga :)
    Duzo sily kochana :)

Biała lubi tę wiadomość

• Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wizytę ;) wszystko dobrze, dziecię podroslo do 0,91 cm ;) już jestem spokojna ;)

kmb, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Moniaa, roletka, arlenka, justa1234, Lilou1984, Biała, Viki26, agulas, wiecznie, sylwiaśta159, mia6 lubią tę wiadomość

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Ulka wita.

pragnaca dzidziusia, Moniaa, justa1234, mia6 lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pragnaca-dzidziusia jak ja bym tak chciała. Mamusie do towarzystwa. Ale niestety skazani jesteśmy we dwoje tylko na siebie. :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:02

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje imie tez wam jest znane :). Curkawe jak tam Eliz? Odezwij sie kochana :)

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam, choć dla nowych ciężarówek nie jestem znana. Wybaczcie, ale nie mogę się z Wami rozstać tak jak z wątkiem ivf. A że Lilcia mi pozwala to czytam na bieżąco, bo interesuje mnie co u Was słychać. Może czasem coś pomogę. Agnieszka (z resztą chyba kolejna).

Dzisiaj był najgorszy dzień odkąd Lilcia jest na świecie. Bidulka goraczkuje. Mówię Wam nie ma nic gorszego od chorego dziecka. No może kolki są porównywalne. Jest taka slabiutka. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:49

Kava, arlenka, Anko:-), agulas, mia6 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    To i ja się witam, choć dla nowych ciężarówek nie jestem znana. Wybaczcie, ale nie mogę się z Wami rozstać tak jak z wątkiem ivf. A że Lilcia mi pozwala to czytam na bieżąco, bo interesuje mnie co u Was słychać. Może czasem coś pomogę. Agnieszka (z resztą chyba kolejna).

Dzisiaj był najgorszy dzień odkąd Lilcia jest na świecie. Bidulka goraczkuje. Mówię Wam nie ma nic gorszego od chorego dziecka. No może kolki są porównywalne. Jest taka slabiutka. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc.

Polubiłam tylko pierwszą część wpisu oczywiście.

Duuuuużo zdrowia życzę :)

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nowe mamusie witam serdecznie :-D no moje imię jest pod avatarkiem :-D rzadko pisze bo zośka pochłania mój czas w całości a jak nie ona to sprzątanie,gotowanie i zakupy :-P ale czytam was na bierzacą tylko poprostu nie mam czasu na pisanie :-P
    Aga zdróweczka dla Lilci <3 ka jeszcze nie doswiadczylam u Zosi gorączki ale za to męczą ja zatwardzenia jak wiesz i ja płacze razem z nią jak ma kłopot z wyproznieniem się :-( :-(
    Jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków i tych dolegliwości ciążowych :-D już się nie mogę doczekać jak znowu będę miała brzunio ciążowy no ale to za jakieś dwa lata :-(
    Zdrówka dla wszystkich mamusiek i ich dzieciaczków tych w brzuniach i tych co już są na świecie ;-) ;-)

pragnaca dzidziusia, Moniaa, Viki26, agulas, arlenka, mia6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Pragnaca-dzidziusia jak ja bym tak chciała. Mamusie do towarzystwa. Ale niestety skazani jesteśmy we dwoje tylko na siebie. :-(

Ja tez sie bardzo ciesze :) Jak mieszka sie za granica bardziej docenia sie rodzicow , a w sytuacjach jak ich sie potrzebuje najbardziej to juz wogole :)

Konwalia duzo zdrowka dla malej <3

Kava a to skrot od Kasi? :)

kmb lubi tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia ja pamiętam, może mnie nie kojarzysz bo nie zawsze się udzielałam :)
    Dużo zdrówka dla Lilki <3

I kolejna Marta się melduje :)

pragnaca dzidziusia, Moniaa, Konwalia, agulas, Inska, mia6 lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arlenka i ja Ciebie kojarzę z Kriobanku :)

arlenka lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsenna noc ahhh..... :(

• Biała Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim Agom, Agusiom, Agnieszkom, Aguleczkom i Babciom, a szczególnie świeżo upieczonym, najserdeczniejsze życzenia z okazji ich święta <3

Pragnąca, ja też miałam bezsenną, choć jakbym mogła to spałabym jak zabita. Śpij Kochana póki możesz, bo później sen pozostanie w swerze marzeń :/

Moja Oleńka ma problemy z ulewaniem i dwa razy zakrztusiła się do tego stopnia, że przestała oddychać. Nawet nie wiecie w jakim strachu żyję... Teraz pomaga mi monitor oddechu (choć wiem,
    że to nie jest rozwiązanie) to chociaż trochę przysypiam między karmieniami...

Ja też zazdroszczę brzuszków i ciąż - cudowny czas. Dlaczego trwa tak krótko? Ja pewnie już nigdy nie zaznam tego stanu. Nie miałam czasu Wam napisać, ale w trakcie cc okazało się, że miejsce po wycięciu mięśniaków w 2013 r. pod wpływem rozciągania się macicy (podwójnego), było tak cienkie, że o mały włos nie skończyłoby się katastrofą. Całe szczęście, że dotrzymałam do terminu cc, bo nie chcę myśleć co by mogło się stać... Macicę pozszywali, ale nie będę ryzykować.

Likeczko zdrówka życzymy. Konwalia współczuję, dużo siły dla Was <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:09

agulas, aszka lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia zdrowia dla małej Lili:-*

Biała to widzę ze hiczkok jak u mnie z tym rozwalajacym się łożyskiem podczas porodu sn:-/

Współczuję ulewania. U mnie Hanka ma przynajmniej 2 3 dni w tygodniu mocno kiepskie. Gazy ulewanie i płacz. Dobrze jest tylko na cycku ale i na nim potrafi zrobić taką podkowe i rozplakac się z bólu tak z żalem 'mamo pomoz bp ja nie potrafie' ze serce mi pęka.....

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także laski w ciazy. Lezcie spijcie choćby do nieprzyzwoitych godzin- nie da się na zapas ale korzystajcie:-*

arlenka, Kava, Biała, justa1234 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • arlenka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    arlenka i ja Ciebie kojarzę z Kriobanku :)

Też pamiętam :) o ile dobrze kojarzę zaczynałyśmy jakos razem-ja, Ty, i jeszcze Malinka i Aaana...

Marta1986 lubi tę wiadomość

gg6415nmbr1yje5o.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała, aż mnie ciarki przeszły jak pomyślałam co sie mogło stać...
    Dobrze, ze wszystko sie dobrze skończyło.

Z tym spaniem to święta racja dziewczyny :)
    Marzę o tym by troche sobie pospać... Szczególnie dzisiaj było jakoś cieżko i Maluch mi sie wybudzał często.

Arlenka przypomniałaś mi o Aaanie. Fajnie, ze udało jej sie z naturalną ciążą :)

A mój Syn skończył dziś miesiąc!
    W sumie to jest juz prawie dorosły i niedługo zacznie pewnie na siebie zarabiać :P
    Może nam tez cos skapnie...

Inska, Lilou1984, justa1234, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • arlenka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava jeszcze byla Niecirpliwa, ivf nie wychodzilo, a zaskoczyła naturalnie :) Gratki ukończonego miesiąca ;)

Kava, Konwalia lubią tę wiadomość

gg6415nmbr1yje5o.png
  • kasik3307 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja o poranku, w pracy nie moge wysiedziec...ach jak baaardzo chce sie spac, wogole jakas do dupy sie zrobilam rozlazla...Arlenka ja cie pamietam z watku ivf z pazdziernika 2014 :)

arlenka lubi tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem sławna! :D ;)

Asienka1184, Lilou1984, Anuszka, Kava lubią tę wiadomość

gg6415nmbr1yje5o.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ