Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam wizytę
wszystko dobrze, dziecię podroslo do 0,91 cm
już jestem spokojna
kmb, pragnaca dzidziusia, Takanijaka, Moniaa, roletka, arlenka, justa1234, Lilou1984, Biała, Viki26, agulas, wiecznie, sylwiaśta159, mia6 lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
To i ja się witam, choć dla nowych ciężarówek nie jestem znana. Wybaczcie, ale nie mogę się z Wami rozstać tak jak z wątkiem ivf. A że Lilcia mi pozwala to czytam na bieżąco, bo interesuje mnie co u Was słychać. Może czasem coś pomogę. Agnieszka (z resztą chyba kolejna).
Dzisiaj był najgorszy dzień odkąd Lilcia jest na świecie. Bidulka goraczkuje. Mówię Wam nie ma nic gorszego od chorego dziecka. No może kolki są porównywalne. Jest taka slabiutka. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:49
Kava, arlenka, Anko:-), agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:To i ja się witam, choć dla nowych ciężarówek nie jestem znana. Wybaczcie, ale nie mogę się z Wami rozstać tak jak z wątkiem ivf. A że Lilcia mi pozwala to czytam na bieżąco, bo interesuje mnie co u Was słychać. Może czasem coś pomogę. Agnieszka (z resztą chyba kolejna).
Dzisiaj był najgorszy dzień odkąd Lilcia jest na świecie. Bidulka goraczkuje. Mówię Wam nie ma nic gorszego od chorego dziecka. No może kolki są porównywalne. Jest taka slabiutka. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc.
Polubiłam tylko pierwszą część wpisu oczywiście.
Duuuuużo zdrowia życzę -
Hej nowe mamusie witam serdecznie
no moje imię jest pod avatarkiem
rzadko pisze bo zośka pochłania mój czas w całości a jak nie ona to sprzątanie,gotowanie i zakupy
ale czytam was na bierzacą tylko poprostu nie mam czasu na pisanie
Aga zdróweczka dla Lilcika jeszcze nie doswiadczylam u Zosi gorączki ale za to męczą ja zatwardzenia jak wiesz i ja płacze razem z nią jak ma kłopot z wyproznieniem się
Jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków i tych dolegliwości ciążowychjuż się nie mogę doczekać jak znowu będę miała brzunio ciążowy no ale to za jakieś dwa lata
Zdrówka dla wszystkich mamusiek i ich dzieciaczków tych w brzuniach i tych co już są na świeciepragnaca dzidziusia, Moniaa, Viki26, agulas, arlenka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykmb wrote:Pragnaca-dzidziusia jak ja bym tak chciała. Mamusie do towarzystwa. Ale niestety skazani jesteśmy we dwoje tylko na siebie.
Ja tez sie bardzo cieszeJak mieszka sie za granica bardziej docenia sie rodzicow , a w sytuacjach jak ich sie potrzebuje najbardziej to juz wogole
Konwalia duzo zdrowka dla malej
Kava a to skrot od Kasi?kmb lubi tę wiadomość
-
Konwalia ja pamiętam, może mnie nie kojarzysz bo nie zawsze się udzielałam
Dużo zdrówka dla Lilki
I kolejna Marta się meldujepragnaca dzidziusia, Moniaa, Konwalia, agulas, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim Agom, Agusiom, Agnieszkom, Aguleczkom i Babciom, a szczególnie świeżo upieczonym, najserdeczniejsze życzenia z okazji ich święta
Pragnąca, ja też miałam bezsenną, choć jakbym mogła to spałabym jak zabita. Śpij Kochana póki możesz, bo później sen pozostanie w swerze marzeń
Moja Oleńka ma problemy z ulewaniem i dwa razy zakrztusiła się do tego stopnia, że przestała oddychać. Nawet nie wiecie w jakim strachu żyję... Teraz pomaga mi monitor oddechu (choć wiem,
że to nie jest rozwiązanie) to chociaż trochę przysypiam między karmieniami...
Ja też zazdroszczę brzuszków i ciąż - cudowny czas. Dlaczego trwa tak krótko? Ja pewnie już nigdy nie zaznam tego stanu. Nie miałam czasu Wam napisać, ale w trakcie cc okazało się, że miejsce po wycięciu mięśniaków w 2013 r. pod wpływem rozciągania się macicy (podwójnego), było tak cienkie, że o mały włos nie skończyłoby się katastrofą. Całe szczęście, że dotrzymałam do terminu cc, bo nie chcę myśleć co by mogło się stać... Macicę pozszywali, ale nie będę ryzykować.
Likeczko zdrówka życzymy. Konwalia współczuję, dużo siły dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:09
agulas, aszka lubią tę wiadomość
-
Konwalia zdrowia dla małej Lili:-*
Biała to widzę ze hiczkok jak u mnie z tym rozwalajacym się łożyskiem podczas porodu sn:-/
Współczuję ulewania. U mnie Hanka ma przynajmniej 2 3 dni w tygodniu mocno kiepskie. Gazy ulewanie i płacz. Dobrze jest tylko na cycku ale i na nim potrafi zrobić taką podkowe i rozplakac się z bólu tak z żalem 'mamo pomoz bp ja nie potrafie' ze serce mi pęka..... -
Marta1986 wrote:arlenka i ja Ciebie kojarzę z Kriobanku
Też pamiętamo ile dobrze kojarzę zaczynałyśmy jakos razem-ja, Ty, i jeszcze Malinka i Aaana...
Marta1986 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Biała, aż mnie ciarki przeszły jak pomyślałam co sie mogło stać...
Dobrze, ze wszystko sie dobrze skończyło.
Z tym spaniem to święta racja dziewczyny
Marzę o tym by troche sobie pospać... Szczególnie dzisiaj było jakoś cieżko i Maluch mi sie wybudzał często.
Arlenka przypomniałaś mi o Aaanie. Fajnie, ze udało jej sie z naturalną ciążą
A mój Syn skończył dziś miesiąc!
W sumie to jest juz prawie dorosły i niedługo zacznie pewnie na siebie zarabiać
Może nam tez cos skapnie...Inska, Lilou1984, justa1234, Anko:-), mia6 lubią tę wiadomość