X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • roletka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb nie zazdroszczę, ja tam się z moją teściowa nie pitole, twoja jak chce zamówić sale a niech zamawia przecież na plecach cie nie przyniesie ;-) jak wybrała chrzestna to niech se wybiera przecież nie zmusi was żeby ona była, najgorzej że tacy ludzie strasznie psują zdrowie :| powiem Ci mój tata blok dalej ode mnie mieszka a ostatnio odwiedził nas na święta bożonarodzeniowe ale 2014 ;-) my do niego chodzimy, nie narzuca nam się także mam spokój a teściowa 230km od nas ale telefonem potrafi z równowagi wyprowadzić ja się już nauczyłam nie krzyczeć w złości tylko się śmieje bardziej ja to wkurza ;-)

aszka lubi tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska ja w pracy powiedzialam w 8tc kiedy to wyladowalam po raz pierwszy w szpitalu z krwawieniami I dowiedzielismy sie o trojaczkach :) Lekarz wypisal mi zwolnienie na ktorym bylo napisane" komplikacje w ciazy trojaczej". Zanim wyslalam zwolnienie to zadzwonilam I powiedzialam glownemu szefowi. Reakcja byla bardzo pozytwna choc wiem, ze nie na reke bylo Im moje zwolnienie. W pracy mielismy goracy okres wtenczas I moj wspolpracownik zostal zawalony praca :/ dowiedzialam sie pozniej od niego ,ze dali mu podwyzke zamiast zatrudniac kogos tymczasowego na moje miejsce. On kawaler, bez dzieci wiec DLA niego 12 h w pracy to nic takiego :) Zadowolony jest bardzo :) Ja tez :)
    Z pracy ciagle dostaje smsy z zyczeniami zdrowia DLA mnie I dzieci. Co jest bardzo mile :)
    Twoja szefowa tez napewno dobrze zareaguje. Zatrudniajac kobiety musza miec swiadomosc, ze Maja albo beda chcialy miec rodziny :)

Anuszka, aszka, Inska, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :-)

Witam nowe mamusie na watku. Rozgaszczajcie sie na calego :-)

My juz po dwoch dawkach sterydow na plucka ale niestety jutro nie wyjdziemy tak jak bylo planowane :-/
    Wczoraj chlopaki troche stracha napedzili bo rano po 6 na ktg pojawily sie skurcze przepowiadajace i zaczelam odczuwac takie bole miesiaczkowe w dole brzucha. No i zabrali mnie na trakt porodowy podlaczyli kroplowki rozkurczajace podlaczyli ktg. I tak lezalam od 7 do 12 poupinana do kroplowek z dwoch stron z pasami na brzuchu. No ale na szczescie sie uspokoilo, dr badala szyjke to krotka juz tylko pessar ja trzyma. Leze od wczoraj pod tymi kroplowkami az do jutra rana. Wstaje tylko na siku i sie troche umyc.
    Dzis naszczescie spokojnie skurczy nie ma. Ale jak by sie skurcze powtorzyly mimo tych kroplowek to bedzie ciecie. Dr jest dobej mysli ze moze jednak jeszcze te dwa tygodnie uda sie i dzieciaczki wytrzmaja zeby mialy chociaz po 2,5 kg. Ja nie przyjmuje innej opcji i wierze ze wyjdziemy w sobote.

A co do imion. Ja jestem Ewa :-)

kmb, pragnaca dzidziusia, agulas, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha polubiłam za to, że się uspokoilo :-D niech chłopaki jeszcze siedzą bo gdzie im będzie lepiej.

pragnaca dzidziusia, mycha28, aszka lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dostaly zakaz od tatusia wczoraj i mam nadzieje ze posluchaja :-)

aszka, kmb, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska nie daj sie ojcu, powiedz ze jak kupi roana to wystawisz na allegro. Moja tesciowka tez chciala kupic sama wozek to jej tak powiedziałam hahaa i dala kase. Rozumiem ze jakies duperelki typu zabawki, ciuszki to tam mozna przełknac ale takie rzeczy sa wazne i niech sie dostosuje. Nie mozna ulegac bo pozniej to juz caly czas trzeba bedzie przytakiwac. Tak samo z imionami jak Was czytam, a co to kogo obchodzi jak sie nazywa własne dziecko. Nie lubie takiego wtracalstwa rodziny. U mnie na szczescie moja mama "normalna" i takich jazd nie robi.

Kmb popieram Cie całkowicie :)

Mycha za szczesliwe rozwiazanie &&.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala niech szybko dzieciaczek zdrowieje.

Pragnaca ja w ciazy tez miałam bezsennosc, a teraz jakbym mogla to bym spała i tydzien :D

pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Mycha zobacz i to jak szybko szyjka poszła, no a moim zdaniem nawet jakby nie poczekaly dwóch tygodni to i tak już super waga i wszystko będzie dobrze :-) trzymam za.was kciuki :-* Ja zaraz na ktg uciekam i aż.sie boję czy u mnie coś pokaże

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • roletka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha jeszcze wyjdzie na to że w ten sam.dzien urodzimy bo tak to cc teraz już wisi nad nami :-)

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mozr tak byc Roletka ;-) no juz sa bezpiecze wiem ale chialabym jeszcze troche czasu zeby wszystko juz kupic i uszykowac dla nich. No i nastawic sie psychiczne na cc bo teraz to nawet sobie tego nie wyobrazam ;-)

201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i kcikam za brak skurczy na ktg :-)

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb. O.o robilabym takiej wszystko na przekor. Co jej do tego kto bedzie chrzestnym, albo czy ktos jest slubnym czy nieslubnym dzieckiem!? Wara jej od tego! Jak ja nie lubie ludzi, ktorzy na sile sie wtracaja do cudzego zycia... przeciez wy sie jej z niczego tlumaczyc nie musicie- na szczescie :))

Mycha, dobrze, ze sie maluchy uspokoily ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:01

mycha28, kmb lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domu na ktg zapisały się dwa skurcze ale na tyle małe że to normalna czynność macicy tym bardziej że na plecach leżałam i maluchy bardzo się wiercily, jutro kolejne ktg, gin powiedział że walczymy o każdy dzień O.o

basiurka, Takanijaka lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w rodzinie jest taki zwyczaj, że rodzice przyszłego taty kupują wózek czy tam dokładają się do niego/dają pieniądze. Funkcjonuje to realnie. Mój zwariowany tata już się pytał co oni mają kupić skoro drugi dziadek kupuje wózek ;-) mają rozkminki :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 16:00

Inska, aszka, basiurka, Viki26, pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale straszycie :D Mycha, Roletka trzymam kciuki za każdy kolejny dzień!!!

aszka, mycha28, basiurka lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, jestem po rozmowie z szefową. Była przekochana. Pogratulowała, kazała się cieszyć i na pewno nie przejmować pracą. Powiedziała, że jeśli będę się gorzej czuła, to mam śmiało pracować z domu. Naprawdę mnie zaskoczyła, choć z drugiej strony co biedna miała powiedzieć ;-)

Anatolka, kmb, aszka, basiurka, agulas, Kava, arlenka, pragnaca dzidziusia, Viki26, Moniaa, Biała, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • kasik3307 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Uff, jestem po rozmowie z szefową. Była przekochana. Pogratulowała, kazała się cieszyć i na pewno nie przejmować pracą. Powiedziała, że jeśli będę się gorzej czuła, to mam śmiało pracować z domu. Naprawdę mnie zaskoczyła, choć z drugiej strony co biedna miała powiedzieć ;-)
    Ale masz fajnie...tez bym bardzo chciala miec taka opcje pracy z domu. Nic tylko sie cieszyc :)

Inska, aszka, basiurka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    jaka biedna, jest kobieta chyba rozumie ze to kobiety w ciaze zachodza :D Ciesz sie ze masz wolne :)

basiurka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    Ja już w domu na ktg zapisały się dwa skurcze ale na tyle małe że to normalna czynność macicy tym bardziej że na plecach leżałam i maluchy bardzo się wiercily, jutro kolejne ktg, gin powiedział że walczymy o każdy dzień O.o
    kciuki.

roletka, basiurka lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roletka kciuki. Obysmy jeszcze troche wytrzymaly

roletka, Takanijaka, agulas, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

201602151781.png
‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ