Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i my po wizycie dziś mamy 3.450 kg. Jestem przerażona porodem a tu 3 tygodnie jeszcze
wiecznie, Lilou1984, basiurka, Takanijaka, agulas, Kava, mycha28, Viki26, pragnaca dzidziusia, Pola7, justa1234, Moniaa, roletka, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Uff, jestem po rozmowie z szefową. Była przekochana. Pogratulowała, kazała się cieszyć i na pewno nie przejmować pracą. Powiedziała, że jeśli będę się gorzej czuła, to mam śmiało pracować z domu. Naprawdę mnie zaskoczyła, choć z drugiej strony co biedna miała powiedzieć
. Super zareagowała
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobitki
meldujemy się po wczorajszej wizycie.
Igunia rośnie a ja razem z nią. klocuszek ma już 2 kg wg usg
głowka na 34 tydz, reszta na 32 z groszem
jak tak dalej pójdzie to szykuje się ponad 4 kg w 40 tyg, więc niem mam nic przeciwko rozpakowaniu w 38 tyg
tak to wszystko okwięc jesteśmy z moim mężulkiem b. szczęśliwi.
Aszka 78 wczoraj waga pokazała czyli równo 10 do przodu od początku ciąży
Takanijaka wrote:Osobiście zazdroszczę Wam dziewczyny tych 30-paru tygodni ciazy. Ja mam wrażenie jakby doba trwała 48h a miesiąc 60 dni. Wciąż myślę jakby tu przyspieszyć trochę czas...
zobaczysz jak szybko przeleci, jeszcze zatęsknisz za mniejszym brzuszkiem
mój nick może być mylący - bo za nim ukrywa się Kasia
Konwalia dużo zdrówka dla Lilci, mam nadzieję, że dzisiaj w nocy było już lepiej
Biała współczuje tego ulewania. mam nadzieję, że mała szybko nauczy sobie sama z tym radzić, nie będzie zachłyśnięć, a wy będziecie spokojniejsi
Ineska moi rodzice też twierdzą, że jest taki zwyczaj i mają nam zwrócić kasę za wózek już po urodzinach dziecka na spółę z teściami. trochę rozumiem Twojego Tatę, chce się poczuć dziadkiem, w końcu jest jedynym przedstawicielem tego pokolenia z tego co wyczytałam. ja bym mimo wszystko była wyrozumiała, ale faktycznie raczej nie pozwoliłabym zmienić planów modelu wózka. niech się dołoży tyle ile kosztuje tamten wybrany przez niego modelwilk syty i owca cała
Miła reakcja szefowejz tego co pamiętam, to się bardzo tego obawiałaś..ale szef...tez człowiek
roletka niezła teściowasłusznie jej powiedziałaś. Mi się bardzo podoba imię Tomek ♥
kmb heh...no dobra Twoja przebija teściową roletkinienawidzę takiego wtrącania się. Coś czuje, ze sobie sama te chrzciny urządzi, bez Was...bo nie dojedziecie..ups
gratuluje wizytyteż będzie spora dzidzia. będę łączyć się w bólu
Mycha28 dużo zdrówka dla Was i wytrwałości. mam nadzieję, że wytrwacie jeszcze te 2 tyg. to samo się tyczy roletki trzymajcie się dziewczyny!z roletką to się jeszcze na marcówkach widzimy
wiecznie, basiurka, Takanijaka, mycha28, justa1234, Biała, mia6 lubią tę wiadomość
-
Cześć u mnie w tym tygodniu czyli jutro zadecydują kiedy cc. Szyjka mi się szybko skraca i lekarz mówi, że trzeba będzie szybciej rozwiązać. Na chwilę jestem bo jak zwykle leżę. Trzymam kciuki za Wasze wizyty i pozytywne zakończenia.
pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:Ja już w domu na ktg zapisały się dwa skurcze ale na tyle małe że to normalna czynność macicy tym bardziej że na plecach leżałam i maluchy bardzo się wiercily, jutro kolejne ktg, gin powiedział że walczymy o każdy dzień
-
Sylwia no czekam na poniedziałek jak na zbawienie zeby sterydy podali i jak już zaczną działać to niech die dzieje co chce
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio nie pojawiała się lista... ale właśnie najwięcej porodów było takich lutowych... więc na pewno BĘDZIE SIĘ DZIAŁO
Inska super reakcja szefowej
kmb Twoja tesciówka bije wszystkie na łePP
agulas, pragnaca dzidziusia, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, jestem z Wami strasznie do tyłu. Roletka i Mycha trzymam kciuki byście jeszcze trochę wytrwały w tym stanie.
Moja Ala 18-tego skończyła 2 miesiące. Ten czas leci jak szalony. Ja na nic nie mam czasu. Mała waży 1550g. Tydzień już oddycha sama. Jest przeniesiona na patologie noworodka. Ogólnie jest dobrze poza wzrokiem. Najprawdopodobniej w połowie następnego tygodnia będzie miała zabieg.
Jest jeszcze w inkubatorze. Ale jak dziecko ma wagę ok 1700g to przenoszone jest do normalnego łóżeczka, więc biegam po różnych sklepach i wyszukuje ubranek w rozmiarze 44.
Pozdrawiam Was dziewczyny i od jutra nadrabiam zaległości w lekturze.Biała, mycha28, Anko:-), Moniaa, roletka, Konwalia, wiecznie, agulas, arlenka, aszka, Inska, Lilou1984, Viki26, kmb, mia6 lubią tę wiadomość
-
Madziu, jeli mogę podpowiedzieć, ja też szukałam ciuszków w rozmuarze 44, bo spodziewałam się mikrusków. Najwięcej i całkiem fajnych z ekologicznej bawełny marki Cool Club, kupiłam w internetowyn Smyku. W stacjonarnym sklepie Smyka jest dużo drożej. Poza tym są np.wyprzedaże, lub dodatkowe promocje i czapeczkę można kupić za 4 zł.. Mam kilka kaftaników, wprawdzie tylko miesiąc, ale eksploatuję intensywnie i świetnie się sprawdzają. Polecam.
aszka lubi tę wiadomość
-
Madziu ciesz się ze Mała rośnie.
Cała ta straszna historia będzie mieć piękny koniec:-) zobaczysz:-)!
Inska może tatę cena zaskoczyła?
Poproś by się dołożył lub złożył z wami na pół? Wtedy logiczne ze nie będzie tak chciał ingerować w wybór.
My wybraliśmy tez drogi wózek, zostawiliśmy tam jakaś głupia zaliczkę 300zl ale rodzice również nas OPR ze to dziadku kupują furę, wiec nam go zakupili. Tyle że nasze dziecko ma komplet dziadków i nawet drogi wózek na dwie pary rozkłada się cenowo przyzwoicie....
A dziadek widzę jak moja mama, wszystko co polskie najlepsze. Jest mega pro polskie:-)
My jednak wybraliśmy niemiecka jakość i precyzję da da da:-)Kava, Moniaa, roletka, Konwalia, aszka, Inska lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa nie zna żadnych przesądów, ani tradycji, nic w związku z narodzinami dzieciątka...
tylko ostatnio już zaczyna mnie irytować ciągłym gadaniem ... no wiesz żeby tylko zdrowa się urodziła.
Ja rozumiem można raz powiedzieć no dwa ale nie za każdym razem jak się widzimy. I mi tylko powtarza że codziennie różaniec odmawia żeby mała zdrowa sie urodziła. Az sama ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy z malutką wszystko okeyno głupiec z niej jeden!
Wczoraj po nocy padania śniegu moje autko wyglądało tak a ja je ogarniałam z 10 minut z tego puchu :
Męża od przedwczoraj nie ma w domu, ja rzecz jasna odepchnęłam tylko śnieg do drzwi auta. A teraz znowu pada i mam nadzieje że nie dowali tyle co wczorajAnko:-), agulas, aszka, Inska, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Madzia waga małej już galancia
uwielbiam czytać co u was i ze wszystko idzie w dobrym kierunku, z oczkami też będzie dobrze innej opcji nie bierzemy pod uwagę :-* w Tesco są ciuszki od rozm 44
no i Alunia za niedługo na VIP-ach będzie, wycaluj stopeczki :-*
Nasze nowe ciezaroweczki jak się czujecie? Dopadły was jakieś objawy?
Sylwia a ty jak tam? -
Mycha czekam na dzisiejszy meldunek
jej przez te ktg moje i twój pobyt w szpitalu normalnie czuje dech porodu na karku
Mamuśki nasze czy na forum po porodzie jest jakiś wątek z ivf? Czy już tutaj będziemy siedzieć po porodach?