Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia nie wiem czy akceptujesz ciucholandy, ale własnie tam jest sporo na takie maciupeńkie dzieci w rozmiarze new born, porównując te śpiochy do np 56 to sa malutkie. zawsze można je na 90 stopni najpierw nastawić a później normalnie w 50-60 stopniach w jakimś delikatnym proszku
Wrzucam foto dla porównania ... od lewej
1 sa niby new born
2 new born te akutat sama kupiłam w ciucholandzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 05:52
-
Monia ładne połączenie kulinarne
A u nas w domku to mój m miał na szczęście jednodniowy objawy kobiety w ciąży, aż mi się słabo zrobiło jak zobaczyłam jak je czekoladę potem... śledzie zasmażane w occie a po chwili prosi abym dała mu.... croissanta..Moniaa, pragnaca dzidziusia, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Dziewczyny pytanko dla już rozpakowanych i jeszcze spakowanych :
czy łykałyscie olej z wiesiołka (np oeparol) i/lub piłyście herbatkę z liści malin na łatwiejszy poród? Ja się skłaniam do tych dwóch 'ulepszaczy porodu" od następnego tygodnia.2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Moniaa wrote:Viki to tak niechcąco wyszło ... zupełna niewiedza przy zakupie bułek... hehe a rano miałam śmiechu co niemiara
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Dziewczyny pytanko dla już rozpakowanych i jeszcze spakowanych :
czy łykałyscie olej z wiesiołka (np oeparol) i/lub piłyście herbatkę z liści malin na łatwiejszy poród? Ja się skłaniam do tych dwóch 'ulepszaczy porodu" od następnego tygodnia.
Ja tak ale przez łożysko i tak zabrali mnie na cc;-*Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro idziemy do teściów na obiad. Juz widzę siebie jak jem chleb z wedliną ( tak jak ms Wigilie) bo zapomną ze kp i nie mogę jeść gołąbków itp.
Jeśli moje przeczucie mnie nie myli to jutrzejszy obiad będzie ostatnim na ktory do nich pojechalam przez dluuuugi czas -
Kava nie dziwię Ci się też bym już więcej nie pojechała
Ja mam o tyle dobrze że teściowa robi zawsze coś dla mnie co mogę zjeść
Chociaż już staram się jeść więcej rzeczy dziś były plastry pomidora na śniadanie
Kava, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Marta, tylko pozazdrościć
Moniaa, ja bym nawet wolała żeby nie zapraszali. Przynajmniej bym się nie denerwowała tym...
Ale jak już zapraszają to ja poproszę ten obiad a nie chleb
Może rosół ugotuje, bo to niedziela. To możesz chyba zjeśćczy nie?
-
Anatolka wrote:Może rosół ugotuje, bo to niedziela. To możesz chyba zjeść
czy nie?
Rosół mogę
Ale nie sądzę. Znam ją kilka lat i jeszcze nigdy u niej rosołu nie jadłam.
Ale kto wie.. może Wam tu jutro napiszę, ze uraczyła mnie pysznym obiademViki26 lubi tę wiadomość
-
Moja teściowa gotuje smacznie, ale ciężko i mało urozmaicone jedzenie. Zaprasza nas w zasadzie tylko w święta jakieś, urodziny itp. Zawsze gotuje wtedy na drugie danie rolade śląska albo kaczkę piecze (tego akurat nie umie piec i to również zdanie jej syna) a ja czerwonego mięsa nie jem od lat, chyba jakoś tak naturalnie mój organizm odrzucił, może wiedział o endometriozie zanim ja się dowiedziałam? W każdym razie nie jadam czerwonego mięsa a po kaczce zawsze mam rewolucję żołądkowe, absolutnie zawsze, więc też nie jem. Pewnego dnia, jak mieliśmy iść na obiad, kazalm mężowi zapytać się jakie mięso robi na obiad jego mama. Chyba nie pytal w końcu, ale zlitowal się nade mną i zabrał mi kotlet z piersi kurczaka z domu (nie widziałam jak brał) i dał jej w kuchni, żeby mi przygrzala do obiadu
teraz już robi sama mięso, które mogę zjeść
choć na BN, na obiad w 2 dzień usiłowała mi wciskać cielęcinke, bo przecież ja w ciąży i to takie zdrowe i pyszne... A mnie aż wszystko do gardła podeszlo jak tylko poczułam zapach
i dała mi spokój na razie
Viki26, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Anatolka śląska rolada mniam mniam mogłabym mieć taką teściową
Jak będzie szykował się wam rodzinny obiad to ja wpadam!!! I jeszcze kluski śląskie
Moja teściowa po laparoskopi nakarmila mnie smazonymi zeberkami później wyszło że powinnam być na diecie lekkostrawnej no ale co ja poradzę że uwielbiam mięso A tu początek ciąży i nic nie smakuje wszystko blee ciężkie czasy no ale czego się nie zrobi dla wiecie kogo
Kava, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość