Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha28 wrote:Dziewczyny ja mialam przyjsc tylko na 3 dni nie myslalam ze to tak sie skonczy, nawet torby dla dzieciaczkow nie mam spakowanej
Powiedzcie ile rzeczy i co zabrac chlopakom do szpitala zeby nie bylo za duzo ani za malo?
Kochana zapytaj co potrzebujesz położnej, ja do maluszków biorę tylko pampery, chusteczki nawilżone i oliwke, ubranka na wyjście resztę zapewnia mi szpital -
Ubranka tylko na wyjście biorę, u nas w szpitalu ubierają w swoje ubranka, tzn możesz ubrać w swoje ale po kąpieli raczej nie wróci już do właściciela
ja wezmę parę specjalnie żeby już w szpitalu zostały
-
nick nieaktualnyMała mi kciuki &&.
Mycha zalezy co preferuja w szpitalu, u mnie tylko kazali dawac body rozpinane na całej długosci i tyle z ubranek, do tego pampersy i chusteczki nawilzajace oraz kosmetyki dla dziecka (krem do pupy i jakis natłuszczacz, np. krem, oliwka). Ubranka nam oddawali codziennie a tyle ubranek zeby codziennie mieli nowe. Czyli lepiej wziac wiecej bo np. jak dziecko zabrudzi to powinnas dac na zmiane, u mnie tak było w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:41
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Ja oglądałam synka w piątek i kawał chłopa już
ponad 215g
paluszki pokazał wszystkie, ustka i leży sobie jak tatuś z ręką za głową hehe
Moniaa, mycha28, roletka, Anuszka, agulas, wiecznie, Viki26, renieczka, Takanijaka, Inska, myszaaa, mia6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to ja za Was trzymam kciuki. Abyście pozostały jak najdłużej w wielopakach.
Mycha najlepiej zapytaj położnej ile czego na 1 dzień mniej więcej potrzebują i wiedziała co ci mają w domu spakować.
Anatolka to super ze wszystko ładnie maluch pokazał.mycha28 lubi tę wiadomość
-
Anatolka - biedna Ty z ta kukurydzą
Mała Mi, Mycha i Roletka - kciuki z Was i Wasze maluchy. Ale będzie sie działo!!!
A ha muszę cos zjeść bo wróciłam z obiadu. Kanapki były pyszneroletka, sylwiaśta159, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Przynajmniej o głodzie cię nie zostawiła
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roletka wrote:Przynajmniej o głodzie cię nie zostawiła
Nie powiem, chęci były bo danie było gotowane a nie smażone ale teściowa nie wpadła na pomysł ze karmiaca nie powinna cebuli i czosnku jeść.
Bo nie ma trlefonów i nie da sie zadzwonić i spytać..
Trudno sie mówiaszka, Moniaa lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Anatolka, to mamusia zadowolona
powiedz, to dr R-W na prenatalnych okreslila Ci chłopca I W KTÓRYM TC? Zastanawiam się, na ile trafne ma swoje obstawianie ;P
Nie ona mi oceniala. Wiedziałam tydzień wcześniej od swojego lekarza. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale budujecie napięcie! Dzieciaki może trochę zostaną w brzuszkach, a jeśli nie to kciukam i czekam na same dobre wieści!!!
Aszka, na razie kieruje się na Inflancka. Mam najbliżej. Mąż pracuje w budynku obok. W razie W będzie szybko przy mnieObym nie zalowala wyboru
mycha28, aszka, basiurka lubią tę wiadomość
-
Agulas ja do 35 chodzilam co 4tyg, teraz ide juz po 3tyg i potem juz po 2 mam sie zjawic akurat bede w 40tc i mam nadzieje ze po wizycie bedzie tylko szpital:)
Roletka ja wizytuje tak jak Agulas we wtorek za tydzien
Roletka, Mała Mi i Mycha &&&& zacisniete
Anatolka super ze maly tak ladnie sie wam pokazal, a kiedy suwaczek umiescisz?mycha28, aszka, agulas lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
sylwiaśta159 wrote:Anatolka, to mamusia zadowolona
powiedz, to dr R-W na prenatalnych okreslila Ci chłopca I W KTÓRYM TC? Zastanawiam się, na ile trafne ma swoje obstawianie ;P
Dziewczyny jako maly przerywnik/zabawe zajrzyjcie tutaj http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci i napiszcie czy wam płeć sie zgadza:)
za mc zaplodnienia wzielam oczywiscie punkcje. Mi sie zgadza
Nie pisza jednak jak to jest w blizniakami ani trojaczkamibasiurka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny jako maly przerywnik/zabawe zajrzyjcie tutaj http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci i napiszcie czy wam płeć sie zgadza:)
za mc zaplodnienia wzielam oczywiscie punkcje. Mi sie zgadza
Nie pisza jednak jak to jest w blizniakami ani trojaczkami
Anatolka wrote:Potwierdziła.Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ale mowilas jej cos wczesniej, ze juz mniej wiecej wiesz, czy pierwsza powiedziala, co podejrzewa? Juz wiecej Cie nie mecze
Zaproponowała nam, że powie i czy chcemy. Była zaskoczona jak powiedziałam, że wiemy już od tygodnia.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość