Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava kochana chodź do mnie ja Cię nakarmię
Moniaa z jednej strony to dobrze bo przynajmniej zamówisz co chcesz a nie to co przygotuje a może nie posmakować
Ahh zjadłabym takiego gołąbka pysznegoKava, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Kava kochana chodź do mnie ja Cię nakarmię
Moniaa z jednej strony to dobrze bo przynajmniej zamówisz co chcesz a nie to co przygotuje a może nie posmakować
Ahh zjadłabym takiego gołąbka pysznego
Martuśka :*
Kochana jesteśMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Na deser paczki rowniez babci wyrob i powiedzcie jak tu nie przytyc? Jak zobaczylam jak babcia je wnosi to azklasnelam w rece z radosci az sie sama siebie przestreaszylam
aszka, Kava, justa1234, wiecznie, Takanijaka, Lilou1984, pragnaca dzidziusia, Viki26, La-mia, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Na deser paczki rowniez babci wyrob i powiedzcie jak tu nie przytyc? Jak zobaczylam jak babcia je wnosi to azklasnelam w rece z radosci az sie sama siebie przestreaszylam
-
Widzę że temat teściów wciąż na tapecie
ja zgrzeszylabym gdybym narzekala na cokolwiek. Czasem mam wrażenie że kochają mnie bardziej niż syna własnego
Ja nie na gołąbki czy rolady mam ochotę tylko na zwykłe przedszkolne kakao...pragnaca dzidziusia, Sanna, mia6 lubią tę wiadomość
-
Sanna wrote:Na deser paczki rowniez babci wyrob i powiedzcie jak tu nie przytyc? Jak zobaczylam jak babcia je wnosi to azklasnelam w rece z radosci az sie sama siebie przestreaszylam
. Moja babcia też robi najpyszniejsze pączki na świecie - na samą myśl dostaje ślinotoku
, a tu przez tą cholerną cukrzycę co najwyżej mogę sobie popatrzeć lub sobie wyobrazić jak jem
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
A zapomniałam dodac: pierwszy raz kupilam taka gazetę ciążowa-mamową
nie pisze tytułu żeby nie było ale w następnym numerze będzie coś dla Ciebie Pragnąca dzidziusia. Ciąża trojacza, karmienie piersią wieloraczkow i ogólnie jak się ogarnąć z więcej niż 1 dzieckiem
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:oooo jaaaaa ale musiały byc pyszne
. Moja babcia też robi najpyszniejsze pączki na świecie - na samą myśl dostaje ślinotoku
, a tu przez tą cholerną cukrzycę co najwyżej mogę sobie popatrzeć lub sobie wyobrazić jak jem
Dlatego jak mi włączyli insulinę to sie nawet ucieszyłam bo raz na tydzień pozwalalam sobie na małe grzeszki.
Tym bardziej ze przy kp mom jedynym slodyczem są flipsy, biszkopty i herbatniki.
Sama sie czuje jak mały dzidziuśpragnaca dzidziusia, wiecznie, Sanna lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Wiem coś o tym
Dlatego jak mi włączyli insulinę to sie nawet ucieszyłam bo raz na tydzień pozwalalam sobie na małe grzeszki.
Tym bardziej ze przy kp mom jedynym slodyczem są flipsy, biszkopty i herbatniki.
Sama sie czuje jak mały dzidziuś
Ja mam uczulenie na kukurydzę więc nawet flipsy odpadną, więc pomyśl sobie, że niektórzy będą mieli gorzej -
Mycha melduj się jak sytuacja?
Anatolka nie zazdroszczę, mam nadzieję że jednak synek nie będzie miał problemów ani brzuszkowych ani skórnych i szybko będziesz mogła.swoja dietę rozszerzać
Ale mi smaka na gołąbki i rolady zrobiliście
Kto w najbliższym czasie wizytuje? -
Anatolka jak ja Ci współczuję uczulenia na kukurydzę... Ja chyba do wszystkich ryżowych dań dodaję.. nawet samą jem z puszki
My wybraliśmy wózek, o ile mi się nie odwidzijednolity szary baby design lupo comfort new. Nie ukrywam, że zachęciłam się nim po Waszych zdjęciach
Mebelki już też wybraliśmy. Może w tym tygodniu zamówię, bo czeka się ok 6 tygodni. Jak przyjdą mebelki w marcu to wezmę się za pranie i prasowanie. Mam już straszne ciśnienie
roletka ja wizytuję w przyszły wtorek. To będzie akurat 29t 4d. Liczę, że na wizycie lekarz zrobi mi już to ostatnie usg genetyczne.
Od którego tygodnia ciąży chodzi się co 2 tygodnie do lekarza??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 14:25
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Ja ci kochana nie pomogę bo ja od 23tc latam do gina co tydzień a nawet czasem częściej, ale u mnie przez ciążę bliźniacza i chciał przynajmniej palpacyjnie szyjkę kontrolować i serduszka maluchów, to ja już trzymam kciuki za wizytę
agulas, Mała Mi 1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki. Ja niestety od środy w szpitalu. Odszedł mi czop I zaczęły się skurcze i rozwarcie robić. Kroplowka za kroplowka ale Obecnie skurcze powstrzymane sterydy na płucka podane juz wszystkie dawki . Musze dotrzymać do piątku by wejść w 36 tydzień i mogę spokojnie oczekiwać na synusiow. Ogólnie leżę praktycznie cały czas. Trzymajcie kciuki bym dotrzymała do piątku.Mała Mi
-
Mala Mi chyba bedziemy jednak razem rodzic
trzymm kciuki
U mnie w czwartek po odpieciu kroplowek zaczelo sie twardnienie i mega napinnie brzucha no i wieczorem na ktg skurcze nawet do 120%. W piatek rano tez byly ale mniejsze do 80% i brzuch napiety. Wczoraj wieczorem zbadali szyjke to rozwarcia nie ma. Mam wiecej rzadkiego sluzu le czop ni odszedl. Wiec mam lezec dostaje nospe i luteine i czekamy zeby dzieciaczki jeszcze podrosly bo to dzis 35 tc. Mam nadzieje ze sie uda jeszcze wylezec troche.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 16:46
aszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mialam przyjsc tylko na 3 dni nie myslalam ze to tak sie skonczy, nawet torby dla dzieciaczkow nie mam spakowanej
Powiedzcie ile rzeczy i co zabrac chlopakom do szpitala zeby nie bylo za duzo ani za malo? -
Dziewczyny bo we trzy się rozpakujemy w końcu razem
Ja jutro do szpitala i powiem szczerze że jak będę w szpitalu to niech się dzieje co chce, jestem spokojna chociaż chciałabym żeby Pszczółki posiedziały jak najdłużej
uważam że mój stres im nie pomaga
Trzymajcie się :-*